Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω καιρο να παρακολουθησω νεα....Αξιζει μια αναβαθμιση σε ryzen 1700 η 2700?

Να περιμενω να δω τιμη για τον i7 9700(μολις βγηκε εμαθα)

απλα βλεπω οτι οι ryzen εχουν 16threads σε σχεση με τον 9700

επισης θα πρεπει να αλλαξω ολο το συστημα οποτε ποσο θα πουλησω ενα ι7 3770 + απλη mobo+ 12gb ddr3?

Γισ κανενα παιχνιδι το εχω το pc και browsing( σκεφτομαι να τσεκαρω και streaming)

ευχαριστω

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, katerinapn85 είπε

Γισ κανενα παιχνιδι το εχω το pc και browsing( σκεφτομαι να τσεκαρω και streaming)

Γι αυτή τη χρήση δεν πολυαξίζει. Αν σκέφτεσαι σοβαρά το streaming τότε ναι, να πας στον 2700/2700Χ.. Τι κάρτα γραφικών έχεις;

Όσο για τον 9700 κρατάω επιφύλαξη. Στην τιμή του κοντά θα είναι και ο 8700 ο οποίος όμως έχει μεν δύο λιγότερους πυρήνες αλλά έχει hyper threading σε αντίθεση με τον καινούριο. Βέβαια το value for money πάει περίπατο σε περίπτωση που πας σε intel.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποια κάρτα γραφικών έχεις ;
αν και για μένα δεν αξίζει και τόσο να αλλάξεις σύστημα αν σε εξυπηρετεί αυτό που έχεις τώρα και δεν σου "κολλάει"

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

i7 3770  η τιμή να φύγει στο τσακ μπαμ είναι όχι μεγαλύτερη από 70-80 ευρώ. Κατ εμε

Για τις ραμ ανάλογα το μοντέλο, αν είναι 4GB *3  γύρω στα 60 ευρώ (;)

Spoiler

Προσωπική εκτίμηση μιας και αρχίζουν τόσο να υποχωρούν οι "τρελές" τιμές σε ραμ. Λαμβάνοντας υποψην μας και τον παράγοντα της παλαιότητας - κλειδωμένος cpu. 

Μπορείς να δεις κάτι σε AM4 / Ryzen ως μια πιο οικονομική λύση αυτή τη περίοδο. 

Δώσε λίγο info για:

✓ Τι budget θα διαθέσεις;

✓ Τι παιχνίδια παίζεις/θες να streamαρεις

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

i7 3770  η τιμή να φύγει στο τσακ μπαμ είναι όχι μεγαλύτερη από 70 ευρώ. Κατ εμε

Οι αγγελίες που βλέπουμε , είναι τελείως διαφορετικές όμως. Θεωρητικά ίσως έχεις δίκιο . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dr_73 είπε

Οι αγγελίες που βλέπουμε , είναι τελείως διαφορετικές όμως. Θεωρητικά ίσως έχεις δίκιο . 

Καλά κλασσικό φαινόμενο. Απο προσωπική εμπειρία που έδωσα τον δικό μου 2600Κ < όπου είναι κατά 90% ίδιος ο 3770 ξεκλειδωτος > στα 65 έφυγε απευθείας και είχα πάνω από 20+μηνύματα σε 2 μέρες, έδωσα και αυτή τη τιμή ως πρόταση πώλησης. Αν πάντως αναλογιστούμε ότι προσθετει κάποιος λίγα ακομη € και έφτασε λημέρια μεταχειρισμενων ryzen με εγγύηση κιόλας....

*update.

Εκεί γύρω στα 85~ και κατεβαίνει ανάλογα [ σύμφωνα και με μια μέση τιμή από ebay που μόλις είδα ] *τσίμπησαν και παλια ιντελ τσιπ € τελευταία τι γίνεται βρε παιδιά*

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...