Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά,

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι μια μέρα, όταν πήγα να κλείσω το PC μου, αργούσε πάρα πολύ. Το ίδιο και όταν το άνοιγα. Παρατήρησα μετά ότι δεν μου διάβαζε έναν SSD 120άρι που έχω. Μπήκα αρχικά στο Disk Managment και δεν τον έβλεπα. Μπαίνω BIOS ούτε εκεί φαινόταν. Κάνω τράμπα, καλώδιο SATA και ρεύμα, με έναν άλλο μου σκληρό ο οποίος δουλεύει κανονικά και πάλι τίποτα. Μόλις τον έβγαλα εντελώς τον SSD το σύστημα πήγαινε μια χαρά γρήγορα. Οπότε προφανώς ο σκληρός μας άφησε...

Τώρα η ερώτησή μου είναι η εξής. Στον SSD είχα εγκατεστημένα μόνο προγράμματα, τα οποία προφανώς δεν δουλεύουν πλέον. Αλλά το θέμα είναι ότι μου έχουν μείνει αυτά τα προγράμματα και όταν πηγαίνω να τα κάνω απεγκατάσταση, για να τα ξαναβάλω σε άλλον σκληρό πλέον, μου βγάζει error ότι δεν μπορούν να γίνει το uninstall. Τα προγράμματα κλασικά μου τα εμφανίζει με το γνωστό εικονίδιο όπως βλέπετε και στη φώτο πιο κάτω.

Υπάρχει τρόπος να τα βγάλω εντελώς για να καθαρίσω το PC μου;

Ευχαριστώ!

1.jpg

Δημοσ.

Ξεκαρφιτσωσε τα απο την taskbar και μετα κανε τους απεγκατασταση με το revo, οπως θα εκανες κανονικα για το καθενα, απλα ορισε του να σβησει οτι εχουν αφησει πισω.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jim_p είπε

Ξεκαρφιτσωσε τα απο την taskbar και μετα κανε τους απεγκατασταση με το revo, οπως θα εκανες κανονικα για το καθενα, απλα ορισε του να σβησει οτι εχουν αφησει πισω.

To Revo είναι αυτό το πρόγραμμα; https://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html

Δε το έχω χρησιμοποιήσει ξανά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...