panoskatos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω αλλάξει εδω και πολύ καιρό το ηχοσυστημα στο αυτοκινητο γιατι μου είχε χαλάσει το εγοστασιακο cd player.Επάιζε μόνο το ράδιο και ομολογουμένως και απο εμένα αλλά και απο πολλούς που ειχαν ακούσει την ποιότητα του ήχου στο αμάξι ήταν πάρα πολύ καλή. Όποτε δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να αλλάξω τα ηχεία του αυτοκινήτου. Αγόρασα ενα 2 din της kenwood με ολα τα καλούδια , η ποιότητα του ηχου έπεσε ενα κλικ κάτω αλλά οχι σε τραγικό βαθμό . Το πρόβλημα που μου εχει εμφανιστεί είναι το εξής : Απο το usb φλασακι ακόμα και σε πολύ χαμηλή ένταση ακούγεται απο τα ηχεια ενας τριγμός σαν εχεουν σχιστεί οι μεμβράνες των ηχείων , οταν ακούω ραδιόφωνο όμως αυτο δεν συμβαίνει ! Δεν συμβαίνει επίσης αν ακούσω κάποιο cd γνήσιο ή και μέσο bluetooth απο το κινητό μου. Τα περισσότερα αρχεια mp3 είναι στα 320 kbps μέσα στο φλασακι. Υπάρχει κάποιο tips για σωστή κωδικοποίηση ή μετατροπή mp3 για να εξαλείψω αυτο το φαινόμενο ? Λέτε να φταίει η πηγή ? Να φταίει το στικάκι ? Με λίγα λόγια η ποιότητα του ήχου απο το usb φλασάκι είναι πολύ κακή . Εχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κάποιον απο εδω μέσα ? Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από panoskatos
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Αυτό που ακούς είναι παραμορφώση, δεν είναι καλής ποιοτητας τα mp3 σου αν και τα mp3 ετσι και αλλιώς δεν έχουν καλή ποιότητα
papoys1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ επειδή τα έπαιξε το cd πήρα το παρακάτω για mp3 ήχο με 4 ευρώ και καθάρισα.Μετά από 15 μέρες χρήσης παίζει μια χαρά.Πέφτει 1,2 σκάλες η ένταση σε σχέση με το ραδιόφωνο αλλά έχω πολύ δυνατό ραδιοcd οπότε κανένα πρόβλημα. Ούτε ξηλώματα ούτε φασαρίες.Στον αναπτήρα ρύθμιση στη συχνότητα του ραδιοφώνου και είσαι έτοιμος. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα