Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mixalis95320 είπε

Δεν το επιασες το point μου φαινεται..   By the book ολα απλα και ξεκαθαρα ειναι. Στην πραγματικοτητα αλλαζουν πολλα.. 

Το αφηνω εδω και ο καθενας τα συμπερασματα του.. 

Κοίτα, ναι έχεις δίκιο, αλλά, απουσία άλλης λύσης, μπορεί να το δοκιμάσει. Εξάλλου δεν την έχει κάποιος που γνωρίζει στα χέρια του να δει απο κοντά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mixalis95320 είπε

Αυτο το 99% απο που προκυπτει? προσωπικη εμπειρια σαν τεχνικος η απο τον louis rossmann?

Αν έχεις να γράψεις κάτι συγκεκριμένο με βάση την δική σου "επαγγελματική ίσως" εμπειρία πολύ ευχαρίστως να το ακούσουμε και να απαντήσουμε, αλλά ειδικά για ένα forum τα γύρω γύρω όλοι και παιδάκια δεν σας λέω για να το κρατήσω μυστικό δεν μου λένε τίποτα να με συγχωρείς....

Επίσης χωρίς να γνωρίζω τον κύριο που ανέφερες και χωρίς να έχω χρόνο να βλέπω βίντεο (έψαξα και είδα οτι έχει κανάλι στο youtube), κάτι που κάνεις λάθος είναι η σύγχυση των επαγγελμάτων που ρώτησες τον sheogorath αν το γνωρίζει από την εμπειρία του ως τεχνικος???

Οκ Ελλάδα είμαστε και πολλοί κάνουν λίγο από όλα (ακόμα και χωρίς σωστό εξοπλισμό) αλλά αντικείμενο του τεχνικού είναι να στήσει ένα μηχάνημα να διαγνώσει μια βλάβη σε software hardware, να αντικαταστήσει κάποιο part να καθαρίσει ενα μηχάνημα να σετάρει σωστά ρυθμισείς κλπ

Ο ηλεκτρονικός ΘΑ επέμβει σε μια πλακέτα που του έχει στείλει διαπιστώσει πρόβλημα ο τεχνικός και με κατάλληλο εξοπλισμό (προφανώς όχι με φούρνο οικιακό, πιστολάκι μαλλιών και σόμπα αλογόνου) θα βρεί το πρόβλημα και θα την επισκευάσει.

Το λίγο από όλα και τα κάνω όλα και συμφέρω είναι που έχω (με) δει διάφορες ομορφιές από αυτοαποκαλούμενους τεχνικούς με γνώσεις (κάτσε να δω από που ανοίγει στο youtube) η κάτσε να το ζεστάνω και θα ανάψει.....και δυστυχώς κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά...... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Qless είπε

Αν έχεις να γράψεις κάτι συγκεκριμένο με βάση την δική σου "επαγγελματική ίσως" εμπειρία πολύ ευχαρίστως να το ακούσουμε και να απαντήσουμε, αλλά ειδικά για ένα forum τα γύρω γύρω όλοι και παιδάκια δεν σας λέω για να το κρατήσω μυστικό δεν μου λένε τίποτα να με συγχωρείς....

Επίσης χωρίς να γνωρίζω τον κύριο που ανέφερες και χωρίς να έχω χρόνο να βλέπω βίντεο (έψαξα και είδα οτι έχει κανάλι στο youtube), κάτι που κάνεις λάθος είναι η σύγχυση των επαγγελμάτων που ρώτησες τον sheogorath αν το γνωρίζει από την εμπειρία του ως τεχνικος???

Οκ Ελλάδα είμαστε και πολλοί κάνουν λίγο από όλα (ακόμα και χωρίς σωστό εξοπλισμό) αλλά αντικείμενο του τεχνικού είναι να στήσει ένα μηχάνημα να διαγνώσει μια βλάβη σε software hardware, να αντικαταστήσει κάποιο part να καθαρίσει ενα μηχάνημα να σετάρει σωστά ρυθμισείς κλπ

Ο ηλεκτρονικός ΘΑ επέμβει σε μια πλακέτα που του έχει στείλει διαπιστώσει πρόβλημα ο τεχνικός και με κατάλληλο εξοπλισμό (προφανώς όχι με φούρνο οικιακό, πιστολάκι μαλλιών και σόμπα αλογόνου) θα βρεί το πρόβλημα και θα την επισκευάσει.

Το λίγο από όλα και τα κάνω όλα και συμφέρω είναι που έχω (με) δει διάφορες ομορφιές από αυτοαποκαλούμενους τεχνικούς με γνώσεις (κάτσε να δω από που ανοίγει στο youtube) η κάτσε να το ζεστάνω και θα ανάψει.....και δυστυχώς κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά...... 

Ειχα την εντυπωση πως το διορθωσα με "ηλεκτρονικος" αλλα μαλλον νομιζα οτι το εκανα.. Λαθος μου.  Δεν μπορω να κατσω να το αναλυσω περαιτερω διοτι θα ξεφυγει το θεμα με πολυ τεχνικες λεπτομεριες που δεν εχουν σχεση.. Αν θελεις να μαθεις κατι συγκεριμενο υπαρχει και το google search. Δεν μπορω να βοηθησω αλλο εδω. 

Δημοσ.

Mάλιστα αν μιλούσαμε για λογοτεχνία θα μιλούσαμε σίγουρα για συμβολισμό....εσύ προφανώς και ξέρεις τι εννοείς, καλό βράδυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...