Arkin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, dorinpro είπε Εχω συνηθίσει 100hz samsung 40 Αμμα πάρω αυτή 60hz , δεν θα έχει ομαλότητα όπως 100hz. Τη να κάνω; Μία χαρά είναι η κίνηση. 100αρα έχω 4 χρόνια δεν κατάλαβα διαφορά με αυτή. 1
vrwmiaris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 56 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ρε παιδια τι τιμη BF λετε και ξαναλετε; 70€ κατω απο την επομενη Ελληνικη τιμη ειναι, 499 παλι Ελλαδα βλεπω πριν λιγες μερες απο αλλο μαγαζι, απο 480 € ευρωπη , 442 και 469 πριν λιγες μερες πχ Ιταλια. Αν δεν εχει επισημη εγγυηση samsung μαλιστα παυει να ειναι και προσφορα κατα τη γνωμη μου. Γνωριζει καποιος να το απαντησει αυτο; Δύο έτη είναι η εγγύηση κατασκευαστή.ανεξαρτήτως του πωλητή μετά είναι η επέκταση των καταστημάτων τάχα μου 5ετη ενώ είναι τρία στην πραγματικότητα.είναι δυνατόν να μην έχει εγγύηση; και εκθεσιακή να είναι εφόσον είναι μοντέλο του 18 είναι εντός.
Vasilis 07 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Δύο έτη είναι η εγγύηση κατασκευαστή.ανεξαρτήτως του πωλητή μετά είναι η επέκταση των καταστημάτων τάχα μου 5ετη ενώ είναι τρία στην πραγματικότητα.είναι δυνατόν να μην έχει εγγύηση; και εκθεσιακή να είναι εφόσον είναι μοντέλο του 18 είναι εντός. Το κιτρινομάγαζο φημίζεται για παραεισαγωγές πχ bluray player που είχα πάρει ήταν από Πολωνία. Γι αυτό και η ένσταση κάποιων στο θέμα εγγύησης. Αλλά λογικά ισχύει πανευρωπαϊκή εγγύηση. 1
Doubt Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, matrixxx είπε 70€ κατω απο την επομενη Ελληνικη τιμη ειναι, 499 παλι Ελλαδα βλεπω πριν λιγες μερες απο αλλο μαγαζι, απο 480 € ευρωπη , 442 και 469 πριν λιγες μερες πχ Ιταλια. Από Ευρώπη τις στέλνουν δωρεάν; Αν σε κάποιους περισσεύουν τα 70€ γιατί δεν τα κάνετε κλήρωση να μαζέψουμε και κανένα κλικ; 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, bilythekid είπε Κι αυτή έχει HDR 10+ My apologies. Καλή φάση τότε και για ps.
what_if Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) va πανελ απο επωνυμο κατασκευαστη δεν βρισκεις ευκολα σε αυτα τα λεφτα, ακομα θυμαμαι οταν εψαχνα τιβι πριν λιγους μηνες που λεγαμε υπερπροσφορα την va 60hz sony που αγορασα στα 560 κ που το ιδιο διαστημα κατι φασονιαρες ips philips στα 500 τις συζηταγαμε ολη μερα 100hz va χιλιαρικο ,ετσι εχουν τα πραγματα ,βεβαια με κατι softwarικες λυσεις που εχουν ολες για εξομαλυνση κινησης μια χαρα εισαι μην σου πω κ καλυτερα απο τα 100hz το smart κομματι ολων ειναι για πολυ βασικα πραγματα κ ολο κ καπου χωλαινουν,netflix θα παιζει σωστα στην αρχη κ μετα απο καποια αλλαγη που θα κανει η netflix κ update που δεν θα παρει η τιβι παπαλα οι περισσοτεροι θα ριξουν πανω ενα κουτακι θελουν δεν θελουν οποτε το smart μην το υπολογιζετε πολυ κατι ελλειψεις οπως οτι δεν εχει bt , εισοδο για καρφι κ dts ειναι λεπτομεριες εκτος κ αν οντως τις χρειαζεσαι κ καπου οταν εστιαζει καποιος σε τετοια πραγματα ψειριζει την μαιμου,αυτο που θα πρεπει να σε ενδιαφερει κατα 80% οταν αγοραζεις τιβι πρεπει να ειναι η εικονα επωνυμο va panel απο την samsung κακο δεν θα ειναι ,εγω αν χρειαζομουν τιβι θα εριχνα παραγγελια κ θα την εψαχνα να την δω μπας κ ειναι μαπα (που δεν θα ειναι) μαντης δεν ειμαι κ δεν ξερω τι θα γινει στην bf αλλα καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε, περσι δεν ειδα καμια επωνυμη va κατω απο 460€ Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από what_if 5
mtriandros Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 πρεπει να ξεκαθαρισει το θεμα εγγυησης, το μοντελο φαινεται πολωνικο η ρουμανικο, να πει αν καποιος ξερει μας να πει ...
Arkin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Εγώ έγραψα κάποια πράγματα μιας και την δούλεψα πολλές ώρες και πάντα είμαι αμερόληπτος. Έγραφα θετικά αρνητικά. Ας δώσω και απάντηση στο θέμα εγγύησης. Το 2014 ψάχνοντας για τηλεόραση συγκεκριμένα την h6400 της Samsung είχε 1250 παντού Ελλάδα όπου και αν πήγα. Τελικά παρήγγειλα από skroutz vpn στα 1080 με μεταφορικά το ίδιο γερμανικό μοντέλο. Παραεισαγωγης δηλαδή. Στον 17 μήνα χάλασε το Bluetooth. Μιλάω με Samsung τους έστειλα την απόδειξη μέσω ticket στο Samsung.gr έστειλαν τεχνικο την πήρε σε 3 μέρες την έφερε έτοιμη. Από τότε δουλεύει μια χαρά. Οπότε εφόσον είναι από Ευρώπη μην σκάτε με την εγγύηση θα σας την φτιάξουν όπως και να έχει μέσα στην εγγύηση από το ελληνικό Service. 1
fytotech Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Το DTS και το Smart κομμάτι, είναι αστείο να το συζητάμε. Παίρνεις κουτί κι έχει τα πάντα μέσα με 30€. Και Bluetooth κι ό,τι αγαπάς. Η τηλεόραση φαίνεται ιδανική για τα χρήματα αυτά. Δεν μπορώ να βρω κάποια καλύτερη σε κοντινά χρήματα. Όποιος χρειάζεται, γνώμη μου είναι, να πάει χωρίς σκέψη. Καιρό έχω να δω τόσο καλή προσφορά στο forum. Αν δεν είχα πάρει τηλεόραση, θα την έπαιρνα με κλειστά μάτια. 4
hasiotis_john Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Προσφοράρα ..., επώνυμη 55ρα κάτω από 500 ευρώ?? Την χτυπάς άμεσα, εκτός και αν πέσουν άκυρα αύριο. Έχω την αντίστοιχη 58ρα το περσινό όμως μοντέλο που έχει DTS στα mkv και είναι άψογη. Τρομερή εικόνα, φωτεινά χρώματα, καλή απεικόνιση επίγειων καναλιών, αμελητέο clouding, τρομερό 4Κ και σχεδόν τέλεια εικόνα σε Ps4 pro μιας και έχει απόκριση κάπου στα 15ms!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σας, Την πέτυχα το πρωί στο eshop και επειδή ψάχνω καιρό για TV την παρήγγειλα. Την θέλω για CosmoteTV μπάλα και netflix...Διάβασα παραπάνω ότι λέτε κάτι για dts και για κουτί 30€. Δεν έχω ιδέα τι είναι αλλά το έπιασα σαν αρνητικό,μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ?
Arkin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, kostiskampouris είπε Καλησπέρα σας, Την πέτυχα το πρωί στο eshop και επειδή ψάχνω καιρό για TV την παρήγγειλα. Την θέλω για CosmoteTV μπάλα και netflix...Διάβασα παραπάνω ότι λέτε κάτι για dts και για κουτί 30€. Δεν έχω ιδέα τι είναι αλλά το έπιασα σαν αρνητικό,μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ? Απλα αν θες να παιξεις dts ηχο σε ταινιες απο τον ενσωματωμενο media player δεν γινεται δεν υπαρχουν αδειες. Θες ενα android box στγα 30 ευρω το συνδεεις με hdmi και παιζει τα παντα.
hasiotis_john Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αδερφέ, εφόσον δεν κατάλαβες τότε είσαι ΟΚ ... Αφορά αυτούς που κατεβάζουν αρχεία mkv (έργα κυρίως) και έχουν ήχο dts. Εννοείτε βρίσκεις άνετα τα ίδια έργα, στην ίδια περίπου ποιότητα και χωρίς τον ήχο αυτόν. Θα την ευχαριστηθείς αν είναι για netflix και τα HD του Cosmote. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από hasiotis_john 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Αδερφέ, εφόσον δεν κατάλαβες τότε είσαι ΟΚ ... Αφορά αυτούς που κατεβάζουν αρχεία mkv (έργα κυρίως) και έχουν ήχο dts. Εννοείτε βρίσκεις άνετα τα ίδια έργα, στην ίδια περίπου ποιότητα και χωρίς τον ήχο αυτόν. Θα την ευχαριστηθείς αν είναι για netflix και τα HD του Cosmote. Thank you
Pandelas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Ola150 είπε Με έφτιαξες άγρια, αν μπει και το επαγγελματικό μέσα, μου βγαίνει τζάμπα η τηλεόραση. Επαγγελματικό? Τι? που? Πως? Δώσε λεπτομέρειες και σε εμάς μπας κ γλιτώσουμε τίποτα απο καμια αγορά. Btw για gaming ειναι μια χαρα. Γυρω στα 15ms απόκριση έχει. Αρκετα καλή, αν κ με ελάχιστο motion blur παραπάνω απο τα περσινά μοντέλα. Απ όσο θυμάμαι εγγύηση απο το κατάστημα αγοράς κ όχι απο samsung. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από Pandelas
Προτεινόμενες αναρτήσεις