bill987 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Με παίρνει συνάδερφος πριν από 5 λεπτά , πήρα την τηλεόραση που μου έλεγες το πρωί λέει , πως βρε του λέω αφού εξαντλήθηκε, για στείλε μου το mail παραγγελίας να δω του λέω , πήρε την άλλη Samsung , αύριο ακύρωση ...
amakrido Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το μοντέλο 55NU7172 εξαντληθηκε και στην θέση του έβαλαν το 55NU7092 στα ίδια χρηματα. Μεταξύ μας, έχουν καμία τρελή διάφορα; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από amakrido
Arkin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 51 λεπτά πριν, amakrido είπε Το μοντέλο 55NU7172 εξαντληθηκε και στην θέση του έβαλαν το 55NU7092 στα ίδια χρηματα. Μεταξύ μας, έχουν καμία τρελή διάφορα; Καμία διαφορά
PedroG Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά είναι καλή η καινούργια που βάλανε; Να περιμένουμε μήπως σε ένα μήνα στο black friday; Όντως αξίζει τα 489€ ; Η είναι παλιό μοντέλο
Dimg19 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Με περιμενει για παραλαβή από την Δευτέρα αλλά το σκεφτομαι.... Είδα digea hd σε καταστημα και δεν μου άρεσε καθόλου αν και την σκαλισα αρκετα Ξέρω βέβαια ότι είναι αστέρι στα άλλα Κανένας άλλος που παρέλαβε εντυπώσεις? Τι ρυθμίσεις χρησιμοποιείτε? Εψαξα στην κατηγορία "Τηλεορασεις" του φόρουμ αλλά δεν είδα σχετικό θρεντ 1
chronohill Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Eγω τελικα δεν απογοητευτηκα που δεν την προλαβα και σκοπευω να παω σε καλυτερη μιας και ειναι ικανοποιητικη η τηλεοραση η συγκεκριμενη αλλα εχει καποια αρνητικα ...hdr brightness πχ... https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/nu7100 Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από chronohill
di maria kun Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 33 λεπτά πριν, Dimg19 είπε Με περιμενει για παραλαβή από την Δευτέρα αλλά το σκεφτομαι.... Είδα digea hd σε καταστημα και δεν μου άρεσε καθόλου αν και την σκαλισα αρκετα Ξέρω βέβαια ότι είναι αστέρι στα άλλα Κανένας άλλος που παρέλαβε εντυπώσεις? Τι ρυθμίσεις χρησιμοποιείτε? Εψαξα στην κατηγορία "Τηλεορασεις" του φόρουμ αλλά δεν είδα σχετικό θρεντ μαν δεν εχει καμια σχεση αυτο/ το σημα μοιραζεται στα καταστηματα απο ενα διαυλο της πλακας σε δεκαδες τβ/ακομη και μια high end ετσι φαινεται της ασχημα/ενω αντιστοιχα αν βαλουν ενα 4κ ντεμο με ιδανικα υπερβολικα χρωαματα σε μια turbo x της κακιας στιγμης μπορεις να παθεις πλακα απο την εικονα/εγω εχω περσινο μοντελο σαμι και ειμαι παραπανω απο ικανοποιημενος,προερχομενος απο Fhd 19 λεπτά πριν, chronohill είπε Eγω τελικα δεν απογοητευτηκα που δεν την προλαβα και σκοπευω να παω σε καλυτερη μιας και ειναι ικανοποιητικη η τηλεοραση η συγκεκριμενη αλλα εχει καποια αρνητικα ...hdr brightness πχ... https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/nu7100 μαν αυτα τα hdr ετσι και αλλιως ειναι περισσοτερο τιτλοι πλασεμπο σε αυτο το ευρος τιμης,τβ με καλο hdr παιζουν πολυ παραπανω 1
pouana Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα μολος μιλησα με samsung η τηλεοραση καλυπτεται απο εγγυηση απο αυτους MONO αν ο κωδικος μοντελου ληγει με γραμματα "ΧΧΗ" Ας δει καποιος που παρελαβε τι λεει παρακαλω να μας λυθει η απορια!!!
saxos55 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 57 λεπτά πριν, pouana είπε Καλησπερα μολος μιλησα με samsung η τηλεοραση καλυπτεται απο εγγυηση απο αυτους MONO αν ο κωδικος μοντελου ληγει με γραμματα "ΧΧΗ" Ας δει καποιος που παρελαβε τι λεει παρακαλω να μας λυθει η απορια!!! Made in Hungary παρεμπιπτόντως. 1
vrwmiaris Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, chronohill είπε Eγω τελικα δεν απογοητευτηκα που δεν την προλαβα και σκοπευω να παω σε καλυτερη μιας και ειναι ικανοποιητικη η τηλεοραση η συγκεκριμενη αλλα εχει καποια αρνητικα ...hdr brightness πχ... https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/nu7100 Για τα χρήματα της είναι ικανοποιητικό το hdr που έχει. 1
pouana Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, saxos55 είπε Made in Hungary παρεμπιπτόντως. Αρα λοιπον ευρωπαικη με εγγυηση ελληνικης samsung!!
alimentas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Την είδα στον κωτσο.Την είχε δίπλα από μια hisense που έκανε 700 ε. Εμφανώς καλύτερη η hisense ειδικά στα μαύρα αλλα όχι τόσο για να δικαιολογεί τα 220ε διαφορά. Δεν νομίζω ότι θα την πάρει κάποιος κ θα μετανιώσει. Επίσης είναι πολύ λεπτή. 1
snakegaminggr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @ArkinΓια καποιο λογω την λειτουργία game mode μου την εχει "μη διαθεσιμη" τι μπορω να κανω? Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από snakegaminggr
Arkin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, snakegaminggr είπε @ArkinΓια καποιο λογω την λειτουργία game mode μου την εχει "μη διαθεσιμη" τι μπορω να κανω? Είσαι με κονσόλα ή υπολογιστή? Αν είσαι με υπολογιστη δεν γίνεται να ενεργοποιήσεις το game mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις