Προς το περιεχόμενο

[TV] SAMSUNG 55NU7172 55'' LED ULTRA HD SMART WIFI @ ESHOP 489€ [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εχετε σκοπο να δειτε 4K αξιζει με τα χιλια μην το σκεφτεστε. Αν συνεχισετε να βλεπετε τηλεοραση η απλα 720/1080p αρχεια δεν θα εχει καμια αλλη διαφορα απο οποιαδηποτε full hd οθονη. Ολη η ουσια ειναι στο περιεχομενο που θα της δωσετε να παιξει. Σε 4k την ευχαριστηθηκα ειδα 5 ταινιες σε tv εχει ιδια εικονα με την h6400 που πηρα το 2014.

• Απαντ. 201
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Αν εχετε σκοπο να δειτε 4K αξιζει με τα χιλια μην το σκεφτεστε. Αν συνεχισετε να βλεπετε τηλεοραση η απλα 720/1080p αρχεια δεν θα εχει καμια αλλη διαφορα απο οποιαδηποτε full hd οθονη. Ολη η ουσια ειναι στο περιεχομενο που θα της δωσετε να παιξει. Σε 4k την ευχαριστηθηκα ειδα 5 ταινιες σε tv εχει ιδια εικονα με την h6400 που πηρα το 2014.

κοιτα εγω 1080p βλεπω κ οι περισσοτεροι μαλλον γιατι πολυ απλα το 4κ ειναι δυσευρετο

πες μου εσυ ομως αν θελω να αγορασω καλο va panelακι που να βρω 1080p κ αν βρω κατα ποσο θα αξιζει να μην παρω κατι πιο future proof

η τιβι θα εχει πολυ καλη εικονα για τα λεφτα της κ κατι γκρινιες που ακουω παρακαμπτονται ευκολα κ φτηνα

τωρα νταξει αν καποιος θελει να βρει αρνητικα θα βρει κ στην oled wallpaper tv της lg ξργω

Δημοσ.

ωραια να διαλεξω αυτη η να περιμενω μηπως ξαναπεσει η 7096 sony σε τιμη? ποια ειναι καλυτερη? σιγουρα θελω να ανεβω σε μεγεθος γιατι θελω κατι πιο μεγαλο. η χρηση θα ειναι σε υπολογιστη me r9 390 gaming,4k periexomeno an mporw na brw kamia tainia h seira eyxaristwς και επισης θα μπει επανω ps4, wii u, ps3, nintendo switch. τηλεοραση δεν με νοιαζει καν γιατι καμια κεραια στο δωματιο μου δεν λειτουργει οποτε. τα φωτα σας γιατι την εχω παραγγειλει αμα ειναι να παω να την παρω

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Lestat Somewhere I Belong είπε

ωραια να διαλεξω αυτη η να περιμενω μηπως ξαναπεσει η 7096 sony σε τιμη? ποια ειναι καλυτερη? σιγουρα θελω να ανεβω σε μεγεθος γιατι θελω κατι πιο μεγαλο. η χρηση θα ειναι σε υπολογιστη me r9 390 gaming,4k periexomeno an mporw na brw kamia tainia h seira eyxaristwς και επισης θα μπει επανω ps4, wii u, ps3, nintendo switch. τηλεοραση δεν με νοιαζει καν γιατι καμια κεραια στο δωματιο μου δεν λειτουργει οποτε. τα φωτα σας γιατι την εχω παραγγειλει αμα ειναι να παω να την παρω

Πώς μπορούμε να ξέρουμε εάν πέσει και πόσο η 7096

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, what_if είπε

κοιτα εγω 1080p βλεπω κ οι περισσοτεροι μαλλον γιατι πολυ απλα το 4κ ειναι δυσευρετο

πες μου εσυ ομως αν θελω να αγορασω καλο va panelακι που να βρω 1080p κ αν βρω κατα ποσο θα αξιζει να μην παρω κατι πιο future proof

η τιβι θα εχει πολυ καλη εικονα για τα λεφτα της κ κατι γκρινιες που ακουω παρακαμπτονται ευκολα κ φτηνα

τωρα νταξει αν καποιος θελει να βρει αρνητικα θα βρει κ στην oled wallpaper tv της lg ξργω

Ναι ρε συ προφανως λεω για αυτους που εχουν 55αρες full hd οπως εγω αν αξιζει να πανε σε 4K μοντελο. Εγω που εχω 10tb Με 4K περιεχομενο προφανως αξιζει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Ναι ρε συ προφανως λεω για αυτους που εχουν 55αρες full hd οπως εγω αν αξιζει να πανε σε 4K μοντελο. Εγω που εχω 10tb Με 4K περιεχομενο προφανως αξιζει.

αν εχεις va η oled 55αρα μην κουνας ρουπι ,εκτος κ αν βλεπεις απο το 1 μετρο αποσταση

διαφορετικα ορμα

ps κανε ενα τεστακι ,βαλε στην τιβι σου ενα καλο 1080p αρχειο και πηγαινε μπρος πισω κανα μετρο  κοιτωντας την,θα εκπλαγεις ποση παπαντζα τρωει ο κοσμος

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, what_if είπε

αν εχεις va η oled 55αρα μην κουνας ρουπι ,εκτος κ αν βλεπεις απο το 1 μετρο αποσταση

διαφορετικα ορμα

ps κανε ενα τεστακι ,βαλε στην τιβι σου ενα καλο 1080p αρχειο και πηγαινε μπρος πισω κανα μετρο  κοιτωντας την,θα εκπλαγεις ποση παπαντζα τρωει ο κοσμος

Ναι βρε συ τα ξερω χρονια ασχολουμαι με το 720p vs 1080p τωρα ασχολουμαι με το 4k vs 1080p. Κατεβαζω παντα καλα 1080p αρχει 15-20gb και εχω εκπληκτικη εικονα. Σε 4K πηγα τον καναπε στο 1.5 μετρο για να δω την διαφορα απο την 1080p που εχω. Η παπατζα ειναι απιστευτη αλλα ο κοσμος δεν ξερει απο αυτα. Βλεπει 4k σου λεει θα βλεπω καλυτερη ποιοτητα στο mega ant1 απο αλλες που εχουν full hd. Και ακομα και 4K περιεχομενο θες μικρες αποστασεις για να δεις διαφορες απο καλα 1080p με 15-20mb bitrate. Τα εχω φαει με το κουταλι τα τελευταια 10 χρονια σε απειρες συζητησεις και συγκρισεις πολλων αρχειων 720 1080 διαφορετικων bitrate και εβγαλα το πορισμα μου. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι βρε συ τα ξερω χρονια ασχολουμαι με το 720p vs 1080p τωρα ασχολουμαι με το 4k vs 1080p. Κατεβαζω παντα καλα 1080p αρχει 15-20gb και εχω εκπληκτικη εικονα. Σε 4K πηγα τον καναπε στο 1.5 μετρο για να δω την διαφορα απο την 1080p που εχω. Η παπατζα ειναι απιστευτη αλλα ο κοσμος δεν ξερει απο αυτα. Βλεπει 4k σου λεει θα βλεπω καλυτερη ποιοτητα στο mega ant1 απο αλλες που εχουν full hd. Και ακομα και 4K περιεχομενο θες μικρες αποστασεις για να δεις διαφορες απο καλα 1080p με 15-20mb bitrate. Τα εχω φαει με το κουταλι τα τελευταια 10 χρονια σε απειρες συζητησεις και συγκρισεις πολλων αρχειων 720 1080 διαφορετικων bitrate και εβγαλα το πορισμα μου.

μα με ρωτησες κ σου απαντησα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, pouana είπε

Η 7096 ποσο ειχε φτάσει? Ειναι τοσο καλύτερη? 

569 είχε πέσει. Έχει τρομερό πάνελ,χρώματα ευκρινια. Χωρίς banding.

Έδωσα την 55αρα και πήρα 65αρα.

απόλαυση. 

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 2015 αγορασα την H6400. Απο ποιοτητα εικονας μετρια θα ελεγα για Digea. Σε ταινιες απο αρχειο καλη ειναι, εκει φανταζομαι ολες καλες ειναι.

το smart tv καπως αργο και χωρις βαθος. Κολλανε καποις σελιδες κολλουσαν εξαρχης. Εχει plex εχει netflix youtube αλλα μεχρι εκει. Το DLNA με τον Η/Υ ολη την ωρα το χανει δεν ξερω τι φταιει. Windows, Samsung, who knows.

κανει ενα ‘εφε’ στους υποτιτλους στα καναλια της νοβα και στην Digea σαν διαφανο απο πισω, με τον καιρο το συνηθισα στην αρχη με ενοχλουσε. Γενικα δεν ειμαι ικανοποιημενος δεν θα ξαναπαιρνα Samsung. 

H προσφορα απο τιμη τα σπαει...αυτο σας το δινω. Για καποιον που εχει ευαισθητο ματι και ασχολειται με εικονα ισως να δει κατι αλλο ακομα και σε αυτη την τιμη.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

569 είχε πέσει. Έχει τρομερό πάνελ,χρώματα ευκρινια. Χωρίς banding.

Έδωσα την 55αρα και πήρα 65αρα.

απόλαυση.

η εικονα της 7096 ειναι καλυτερη 

εκει που ειναι χαοτικη η διαφορα ειναι στην ποιοτητα κατασκευης ,ειναι λες κ η samsung στις φθηνες της τηλεορασεις να προσπαθει να τις κανει οσο πιο της πλακας γινεται

πραγματικα δεν θα το πιστευετε ποσο απιστευτα ψευτικες ειναι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, what_if είπε

η εικονα της 7096 ειναι καλυτερη 

εκει που ειναι χαοτικη η διαφορα ειναι στην ποιοτητα κατασκευης ,ειναι λες κ η samsung στις φθηνες της τηλεορασεις να προσπαθει να τις κανει οσο πιο της πλακας γινεται

πραγματικα δεν θα το πιστευετε ποσο απιστευτα ψευτικες ειναι

Αλουμίνιο εμπρός και Φλιδα πίσω το μισό. Και το πλαστικό κάτω δεν είναι της πλάκας.

αν εξαιρέσεις το smart κομμάτι είναι τρομερή tv.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, what_if είπε

τα αυτοκινητα τα αξιολογειτε απο τα τασια ρε μαγκες;

θα παρεις 4κ τηλεοραση κ το προβλημα σου θα ειναι ο ηχος στα τηλεοπτικα απο τα ακουστικα;

Ο,τι να΄ναι. Και η πρωτη γραμμη και η δευτερη. 

Θα κρινεις εσυ την αναγκη του αλλου να παρακολουθει για τους Χ λογους αυτο που θελει με χρηση ακουστικων; Σαν να σου λεει ο αλλος εσενα να πας να δεις μια ταινια σε 480p επειδη αυτος εχει προβλημα ορασης και κρινει απο τις δικες του αναγκες.

Επισης, τι σχεση εχει η αναλυση με τις αναγκες ακουστικων στον ηχο; Εγω πχ οταν βλεπω με ακουστικα ταινια 4Κ με DTS χανω κατι ή ακουω πολυ καλυτερα απο τον αλλον που ακουει απο τα ηχειακια της tv;

Τελος μια παρατηρηση συντονιστικη: Εχετε σκισει το θεμα εδω και μια ολοκληρη σελιδα απο τα τασια και μετα, γραφοντας την ιστορια της ζωης σας λες και ενδιαφερει καποιον και μιλωντας για ΑΛΛΕΣ τηλεορασεις - το μονο που θα καταφερετε ειναι να καταλαβουν μερικοι αλλα αντι αλλων.

Τελος, ρωτησε κανεις που ενδιαφερεται για αγορα, την samsung Ελλας αν υποστηριζει 100% με εγγυηση εισαγωγες του ισοπ; 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...