AGGANIS13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Η τηλεόραση SAMSUNG 55NU7172 55'' LED ULTRA HD SMART WIFI https://www.e-shop.gr/tv-samsung-55nu7172-55-led-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.152374 Στο Σκρουτζ η πιο φθηνή είναι 566€ https://www.skroutz.gr/s/15235667/Samsung-UE55NU7102.html Τώρα σαν πάνελ δεν ξερω αν αξιζει αλλα νομιζω για 55αρα επωνυμη ειναι καλη τιμη 7 1
amakrido Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά επειδή σκέφτομαι να την πάρω: 1) Είχα σκοπό να περιμένω την black Friday για αγορά Samsung 4k 50". Αξίζει να περιμένω λίγο ακόμα ή τα επίπεδα των εκπτώσεων θα είναι όσο η συγκεκριμένη 55αρα οπότε να τσιμπήσω αυτήν τώρα; 2) Το βασικότερο, για PS4 Pro την θέλω, κάνει καλή δουλειά; Ευχαριστώ πολύ.
Doubt Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, amakrido είπε Παιδιά επειδή σκέφτομαι να την πάρω: 1) Είχα σκοπό να περιμένω την black Friday για αγορά Samsung 4k 50". Αξίζει να περιμένω λίγο ακόμα ή τα επίπεδα των εκπτώσεων θα είναι όσο η συγκεκριμένη 55αρα οπότε να τσιμπήσω αυτήν τώρα; 2) Το βασικότερο, για PS4 Pro την θέλω, κάνει καλή δουλειά; Ευχαριστώ πολύ. Άποψη μου, επώνυμη 55αρα 4Κ κάτω από 500 ευρώ την παίρνεις χθες. Τώρα τι θα γίνει σε 1-2 μήνες κανείς δεν ξέρει ακριβώς. 3
Μακιαβέλλι Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, amakrido είπε Παιδιά επειδή σκέφτομαι να την πάρω: 1) Είχα σκοπό να περιμένω την black Friday για αγορά Samsung 4k 50". Αξίζει να περιμένω λίγο ακόμα ή τα επίπεδα των εκπτώσεων θα είναι όσο η συγκεκριμένη 55αρα οπότε να τσιμπήσω αυτήν τώρα; 2) Το βασικότερο, για PS4 Pro την θέλω, κάνει καλή δουλειά; Ευχαριστώ πολύ. 1) άγνωστο 2) περίμενε black Friday να δώσεις μερικά χρήματα παραπάνω να πάρεις και HDR αφού έχεις ps pro imo.l
Arsenis Voulkidis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν θες να παίζεις ανταγωνιστικά παιχνίδια στο ps4 (fortnite πχ), δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει. Όταν έβαλα το ps μου πάνω στην 50αρα 4k + HDR (samsung) του θείου μου, παρατήρησα μια μεγαλη διαφορά στον χρόνο απόκρισης σε σχέση με την δική μου τηλεόραση (32 ιντσών). Από την άλλη, για παιχνίδια με story (Detroit ειδικά), αξίζει φουλ. Επίσης δεν γνωρίζω αν η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει game mode. Αν έχει τότε αυτό που ανέφερα δεν ισχύει. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από Arsenis Voulkidis
Chrisl7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλύτερα να περιμένεις να πάρεις την 7400 πυ έχει καλύτερο πάνελ. Οι 7100 είναι κατώτερη στο hdr Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από Chrisl7
Arkin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μιας και την δούλεψα 4μερες από 5 6 ώρες τη μέρα να πω 2 λόγια. Αγορά στα 650 πριν κάνα μήνα οπότε στα 489 είναι σαν να τη χαρίζουν. Από εικόνα στα HD της digea δείχνει εξαιρετικά και μέσω του player σε 4K υλικού η εικόνα είναι μοναδική με hdr ενεργό. Θέλει να κάθεστε στα 2 μέτρα και κάτω για να απολαύσετε το 4k όπως πρέπει. Στο smart κομμάτι πάρα πολύ γρήγορη σε YouTube plex Netflix. Σε gaming δεν την δοκίμασα καθόλου. Μεγάλο αρνητικο ότι δεν παίζει dts ο media player κατι που τόσα χρόνια όλες έπαιζαν έχω την h6400 και παιζει τα πάντα δεν έχει Bluetooth που πχ συνδέεις πάνω ακουστικά ή ποντίκι κτλ και δεν έχει ούτε καρφί για σύνδεση Jack δηλαδή ακουστικά δεν μπαίνουν πάνω. Μόνο οπτική και hdmi για έξοδο ήχου. Το remote επίσης δεν είναι και ότι καλύτερο. Προφανώς για να ρίξουν τόσο την τιμή από κάπου έκοψαν. Τουλάχιστον έκοψαν από δευτερεύοντα πράγματα και όχι την εικόνα που εκεί τα πάει εξαιρετικά με καλό υλικό. Στα 489 μην το σκέφτεστε στα 650 που την αγοράσαμε ήταν λίγο τσιμπημένη. 5
what_if Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Μιας και την δούλεψα 4μερες από 5 6 ώρες τη μέρα να πω 2 λόγια. Αγορά στα 650 πριν κάνα μήνα οπότε στα 489 είναι σαν να τη χαρίζουν. Από εικόνα στα HD της digea δείχνει εξαιρετικά και μέσω του player σε 4K υλικού η εικόνα είναι μοναδική με hdr ενεργό. Θέλει να κάθεστε στα 2 μέτρα και κάτω για να απολαύσετε το 4k όπως πρέπει. Στο smart κομμάτι πάρα πολύ γρήγορη σε YouTube plex Netflix. Σε gaming δεν την δοκίμασα καθόλου. Μεγάλο αρνητικο ότι δεν παίζει dts ο media player κατι που τόσα χρόνια όλες έπαιζαν έχω την h6400 και παιζει τα πάντα δεν έχει Bluetooth που πχ συνδέεις πάνω ακουστικά ή ποντίκι κτλ και δεν έχει ούτε καρφί για σύνδεση Jack δηλαδή ακουστικά δεν μπαίνουν πάνω. Μόνο οπτική και hdmi για έξοδο ήχου. Το remote επίσης δεν είναι και ότι καλύτερο. Προφανώς για να ρίξουν τόσο την τιμή από κάπου έκοψαν. Τουλάχιστον έκοψαν από δευτερεύοντα πράγματα και όχι την εικόνα που εκεί τα πάει εξαιρετικά με καλό υλικό. Στα 489 μην το σκέφτεστε στα 650 που την αγοράσαμε ήταν λίγο τσιμπημένη. ips 60hz?
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Μεγάλο αρνητικο ότι δεν παίζει dts ο media player Σωστα, αν ισχυει αυτο, ειναι μεγαλο μειον μεχρι και deal breaker για πολλους. Αλλο ενα σημαντικο θεμα που δεν εχει αναφερθει ειναι η εγγυηση - αν καλυπτεται απο την samsung. Αν θυμαμαι καλα παλιοτερες αναφορες η απαντηση ειναι "οχι". 1
Arkin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, what_if είπε ips 60hz? Η οθονη εχει VA panel 10bit με αντίθεση 5600:1 και το πάνελ της είναι 60hz. 3
what_if Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αγοραστε σκοτωνοντας οποιον βρεθει μπροστα σας στο ταμειο Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από what_if 1
Arkin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, matrixxx είπε Σωστα, αν ισχυει αυτο, ειναι μεγαλο μειον μεχρι και deal breaker για πολλους. Είναι deal breaker ναι. Κατέβασα 1tb 4K ταινίες και πολλές είχαν DTS οπότε έψαχνα μόνο true HD δηλαδή AC3. Προσοχή εδώ. Με ένα android box των 30 ευρώ λύνεται το θέμα προφανώς. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από Arkin 1
lionheart75 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 60Hz VA https://www.displayspecifications.com/en/model/8ec51276 1
vrwmiaris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Αυτό το πρόβλημα με τα αρχεία dts που δεν τα παίζει, αφορά τις τηλεοράσεις από το 2017 και μετά γιατί η σαμυ δεν θέλει να πληρώσει τα δικαιώματα κτλπ.σε διπλανό φόρα κάτοχος της σειράς q δήλωσε το ίδιο πράγμα.Μπορεί στο μέλλον να αλλάξει κάτι και να δώσουν update υποστήριξης.
amakrido Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε 1) άγνωστο 2) περίμενε black Friday να δώσεις μερικά χρήματα παραπάνω να πάρεις και HDR αφού έχεις ps pro imo.l Εδώ λέει ότι έχει HDR https://www.samsung.com/sg/tvs/uhd-nu7100/UA55NU7100KXXS/ Και μάλιστα HDR10+ που και καλά είναι καλύτερο 😛 1 ώρα πριν, Arsenis Voulkidis είπε Αν θες να παίζεις ανταγωνιστικά παιχνίδια στο ps4 (fortnite πχ), δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει. Όταν έβαλα το ps μου πάνω στην 50αρα 4k + HDR (samsung) του θείου μου, παρατήρησα μια μεγαλη διαφορά στον χρόνο απόκρισης σε σχέση με την δική μου τηλεόραση (32 ιντσών). Από την άλλη, για παιχνίδια με story (Detroit ειδικά), αξίζει φουλ. Επίσης δεν γνωρίζω αν η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει game mode. Αν έχει τότε αυτό που ανέφερα δεν ισχύει. Δεν παίζω online. Αυτό που με ενδιαφέρει βασικά είναι τα γραφικά να φαίνονται όσο πιο εντυπωσιακά γίνεται (GOW, Horizon, Witcher κτλ) Εδώ αναφέρει ότι έχει: Game Mode: YES (basic) https://www.samsung.com/sg/tvs/uhd-nu7100/UA55NU7100KXXS/
Προτεινόμενες αναρτήσεις