Προς το περιεχόμενο

2g

elzo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να σας ρωτισω το εξης. Επειδη η vοdafone μου χρεωνε παροτι ειχα κλεισρτα τα δεδομενα με δυο ευρω την ημερα μου ειπαν να γυρισω το κινητο μου απο το 4g σε 3g η 2g. Tο ερωτημα μου ειναι το εξης. Αν το κανω αυτo δε θα επηρρεαστει ηταχυτητα του wifi  που εχω σπιτι μου; 

Δημοσ.

Μαλιστα. Εχω προσεξει ομως οτι οταν το εχω το κινητο μου στο 2g κ μπαινω με το wifi του σπιτιου μου εχω πολλες διακοπες. Ειναι τυχαιο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την απάντηση την πήρες εδώ 

2 λεπτά πριν, elzo είπε

Μαλιστα. Εχω προσεξει ομως οτι οταν το εχω το κινητο μου στο 2g κ μπαινω με το wifi του σπιτιου μου εχω πολλες διακοπες. Ειναι τυχαιο; 

Τυχαίο είναι φυσικά...

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill27 είπε

Δεν εχει καμια σχεση το wifi του σπιτιου σου με το σημα της κινητης

Ευχαριστω παρα πολυ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και να το γυρισεις σε 2g, θα συνεχισεις να χρεωνεσαι. κλεισε τα δεδομενα τελειως. Αν δεν ξερεις πως, ρωτα καποιον γνωστο σου που να το κατεχει λιγο, πως να το κανεις. η vodafone και η καθε vodafone δεν γινεται να σε χρεωσει απο μονη της. μονη εναλλακτική αιτιολογια για την χρεωση αν οντως εγινε με κλειστα δεδομενα, ειναι να εχεις ανοιχτο το gps και την επιλογη για a-GPS που χρησιμοποιει καποια kb για να βρει πιο γρηγορα σημα gps χρησιμοποιώντας πληροφοριες δικτυου κινητης.

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ.
11 ώρες πριν, kallair είπε

Και να το γυρισεις σε 2g, θα συνεχισεις να χρεωνεσαι. κλεισε τα δεδομενα τελειως. Αν δεν ξερεις πως, ρωτα καποιον γνωστο σου που να το κατεχει λιγο, πως να το κανεις. η vodafone και η καθε vodafone δεν γινεται να σε χρεωσει απο μονη της. μονη εναλλακτική αιτιολογια για την χρεωση αν οντως εγινε με κλειστα δεδομενα, ειναι να εχεις ανοιχτο το gps και την επιλογη για a-GPS που χρησιμοποιει καποια kb για να βρει πιο γρηγορα σημα gps χρησιμοποιώντας πληροφοριες δικτυου κινητης.

Σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση. Ομως με κλειστα δεδομενα με χρεωνουν γτ αν τα ειχα ανοικτα δε θα ειχα κανενα προβλημα. Ουτε gps εχω. Παρολα αυτα μου εχουν ερθει πολλες χρεωσεις. Και μετα απο ενοχληση τους μου τα επιστρεφουν. Καποιος τεχνικος τους μου εδωσε την εξης εξηγηση. Οταν εχω 4g στο κινητο παροτι εχω κλειστα δεδομενα με μια μικεη δθακοπη του wifi" μου μπαινει αυτοματα στο δικο τους δικτυο. 

Μόλις τώρα, elzo είπε

Σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση. Ομως με κλειστα δεδομενα με χρεωνουν γτ αν τα ειχα ανοικτα δε θα ειχα κανενα προβλημα. Ουτε gps εχω. Παρολα αυτα μου εχουν ερθει πολλες χρεωσεις. Και μετα απο ενοχληση τους μου τα επιστρεφουν. Καποιος τεχνικος τους μου εδωσε την εξης εξηγηση. Οταν εχω 4g στο κινητο παροτι εχω κλειστα δεδομενα με μια μικεη δθακοπη του wifi" μου μπαινει αυτοματα στο δικο τους δικτυο. 

Ααα κ αν μπεις στο fbτης vodafone greece θα δ ε ις ποσοι πολλοι εχουν αυτο το προβλημα. Παντως σε ευχαριστω. 

Δημοσ.

υπαρχει ειδικη επιλογη σε καποια κινητα να γινεται υποβοηθηση του wifi απο τα δεδομενα. μπες στο wifi και στις επιλογες για προχωρημενους του κινητου σου και τσεκαρε για καμια τετοια επιλογη.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, kallair είπε

υπαρχει ειδικη επιλογη σε καποια κινητα να γινεται υποβοηθηση του wifi απο τα δεδομενα. μπες στο wifi και στις επιλογες για προχωρημενους του κινητου σου και τσεκαρε για καμια τετοια επιλογη.

Δε βρισκω τετοια επιλογη. Εχω επιλογη βοηθεια τη πατισα κ μου εβγαλε... 

Χρεθαζεστε συνδεση δικτυου για να εχετε πληρη λειτουργικο υποστηριξης; 

Και εχει δυο επιλιγες

Δεδομενα κινητης  και wifi

Δημοσ.

Πηγαινε στον παροχο σου να σου φτιαξουν τις ρυθμισεις. απο εδω μεσα ετσι στα κουτουρου δεν θα μπορει να σε βοηθησει κανενας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...