Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Alastor192 είπε

Καλησπέρα παιδια,ψαχνω για κινητο γυρω στα 200 € . Γενικα το ματι μου τριγυριζει σε κινητα Xiaomi,ωστοσο ειμαι ανοιχτος σε ολες τις προτασεις.  

Δινω μεγαλη εμφαση σε διαρκεια μπαταριας,αποδοση εφαρμογων,λειτουργικοτητα λογισμικου και ποιοτητα οθονης. Οσον αφορα καμερα,ηχεια κλπ θελω να ειναι αξιοπρεπες,χωρις να ζηταω το κατι παραπανω. Δεν με ενδιαφερει αν απουσιαζουν οποιασδηποτε μορφης gimmicks(gestures,fingerprint,faceID κλπ). Γενικα δεν αλλαζω καθε χρονο κινητο,οποτε σκοπευω να το κρατησω 4-5 χρονια αν δεν γινει καμια στραβη στην πορεια.

Συγκεκριμενα επεσε το ματι μου στο Redmi Note 5,αλλα ειδα πως προσφατα φεραν και Redmi Note 6 Pro. Αξιζει η διαφορα στην τιμη?  Εχετε να προτεινεται κατι αντιστοιχο η καλυτερο σε αυτα τα λεφτα? 

Μεχρι 200€ xiaomi redmi note 5....Αλλιως μεχρι 300€ Google pixel xl,Samsung s7,LG G6!!!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kp1 είπε

Μεχρι 200€ xiaomi redmi note 5....Αλλιως μεχρι 300€ Google pixel xl,Samsung s7,LG G6!!!

Μάλιστα redmi note 5...πολύ καλή περίπτωση και πολύ οικονομικό. 

Στα 200+ μπορώ να βρω LG G6 σε καλή κατάσταση και υπόλοιπο εγγύησης, όπως και το Pixel XL... Μεταξύ των δύο ποιο είναι καλύτερο; και σε τι υπερέχει του άλλου;;; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Στα 200+ μπορώ να βρω LG G6 σε καλή κατάσταση και υπόλοιπο εγγύησης, όπως και το Pixel XL... Μεταξύ των δύο ποιο είναι καλύτερο; και σε τι υπερέχει του άλλου;;; 

Προτιμησε το Note 6 Pro. Ειναι ιδιο με το Note 5, με μεγαλυτερη οθονη και καλυτερη καμερα.

LG G6 & Pixel XL φυσικα καλυτερα.

Το LG G6 ειναι πολυ πιο μαζεμένο και με μεγαλυτερη μαλιστα οθονη (πιο φρεσκο και πιο ομορφο). Εχει δευτερη καμερα για ευρυγώνιες λήψεις κατι που ειναι πολυ βολικο για καθημερινες φωτο εντος σπιτιου και σαφεστατα πιο χρησιμο απο bokeh ή zoom καμερες. Εχει εξαιρετικα χαμηλο SAR (για οποιους τους ενδιαφερει) και ειναι waterproof ενω εχει την καλυτερη ισως μη-amoled οθονη.

To Pixel XL ειναι σαφως πιο μεγαλο αλλα με ξεκαθαρα καλύτερη καμερα, pure android, απλα splash proof, και αυτο με πολυ μικρο SAR, και Amoled οθονη.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Προτιμησε το Note 6 Pro. Ειναι ιδιο με το Note 5, με μεγαλυτερη οθονη και καλυτερη καμερα.

LG G6 & Pixel XL φυσικα καλυτερα.

Θα τα βάλω με τη σειρά προτίμησης με βάση τις ανάγκες μου. 

1).  LG G6 σε μεταχειρισμένο, αν το βρω σε πολύ καλή κατάσταση με 1 έως 1,5 χρόνο εγγύηση ακόμη και γύρω στα 210 - 220 ευρώ. 

2). Xiaomi Note 6 pro καινούργιο 

Εκεί νομίζω σταματάω. 

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.

Εγω μαλλον κατεληξα  στο Note 5 . Εντελει δεν νομιζω να αξιζε η διαφορα των 40-45 ευρω για το Note 6 Pro για μενα,καλυτερα να τα διαθεσω για quick charger και κανα περιφερειακο. Επισης δεν μου αρεσε το notch στο Pro 6,το οποιο ναι μεν απενεργοποιειται,αλλα ειναι δωρο αδωρον το εξτρα μεγεθος της οθονης αν δεν το χρησιμοποιεις πιστευω.

Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις αποψεις και την βοηθεια που προσεφεραν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να βάλω καινούριο παίχτη στο παιχνίδι;

https://www.skroutz.gr/s/12843260/Huawei-Mate-10-Lite-Dual-64GB.html

Κινητάρα για να λεφτά του. Το μόνο Xiaomi που κατά την γνώμη μου είναι καλύτερο (αλλά +100€ από Ελλάδα & +60€ από Κίνα) είναι το Mi Note 3. Κατά τα άλλα νομίζω το Huawei υπερέχει σε software κάμερας, μπαταρία (όχι στα χαρτιά) και ποιότητας κατασκευής. 

Καλή αγορά!

Επεξ/σία από vdgg
  • Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, vdgg είπε

Κινητάρα για να λεφτά του. Το μόνο Xiaomi που κατά την γνώμη μου είναι καλύτερο (αλλά +100€ από Ελλάδα & +60€ από Κίνα) είναι το Mi Note 3. Κατά τα άλλα νομίζω το Huawei υπερέχει σε software κάμερας, μπαταρία (όχι στα χαρτιά) και ποιότητας κατασκευής. 

Καλή αγορά!

Και εκεί που τα βάζουμε σε μία σειρά, έρχεσαι εσύ και μας ανακατεύεις πάλι... 😀

Είναι καλύτερο από ένα LG G6;;; Μάλλον όχι. Συμφωνείς σε αυτό; 

Απο redmi note 5, υπερέχει λες σε κάμερες, μπαταρία και ποιότητα κατασκευής. Στα άλλα όμως;;; Οθόνη, επεξεργαστή, μνήμη;;; 

Βασικά εμένα με ενδιαφέρει να μου πείτε, αν υπάρχει λόγος να το προτιμήσω από ένα καλό, μεταχειρισμένο G6... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα τσιμπησε το αδερφος μου το Xiaomi Mi A2 στα 200ε , μπορω να πω οτι ειναι τιμιοτατο . 

Επεξ/σία από Mr^Robot
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε

Σημερα τσιμπισε το αδερφος μου το Xiaomi Mi A2 στα 200ε , μπορω να πω οτι ειναι τιμιοτατο . 

Χωρίς ραδιόφωνο και υποδοχή για ακουστικα, που είναι για μένα απαραίτητα, δεν το κοιτάζω. 

Καλοδούλευτο πάντως! 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Χωρίς ραδιόφωνο και υποδοχή για ακουστικα, που είναι για μένα απαραίτητα, δεν το κοιτάζω. 

Καλοδούλευτο πάντως! 

Το ζαχαρωνα και εγω να σου πω την αληθεια αλλα κολλησα σε αυτα που προ ανεφερες + οτι δεν υπαρχει υποδοχη για SD! , αυτο που το πας ? Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα τελικα  .

Θεενκς! :) 

Επεξ/σία από Mr^Robot
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Green Dragon είπε

To LG G6 απλα μεγαλυτερη οθονη κι παιρνει sd..το Google pixel xl καλυτερη καμερα βιντεο και αν εχει+32Gb αλλα παιρνει αποιθηκευση σε οτι αναλυση θες με απεριοριστο χωρο στο Google drive+pure android λιγοτερα lags....Και μεταξυ xiaomi redmi note 5 4/64 vs mate 10 lite...καλυτερο το note 5.Εκτος αν μπορεις να βρεις στα ιδια λεφτα ενα  lg g6 ήpixel xl καλυτερο απο note 5 αλλα να ειναι σγρ κομπλε και μεταξυ LG G6 vs Google pixel xl ...παρε pixel xl αλλιως note 5 4/64.

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vdgg είπε

Καλή αγορά!

Εξηγησε μου πως ειναι κινηταρα με αυτον τον επεξεργαστη που εχει;; 

Antutu score: 64.000 (επιπεδα snap625 του Redmi Note 4x, S2)

Πως η μετρια καμερα του 16mp-f/2.2 στεκεται εστω διπλα στις καμερες οσων αναφερθηκαν;

Εχει 3300mAh μπαταρια και με την micro USB δεν υποστηριζει καν fast charging.

Γνωμη μου ειναι οτι ειναι απολυτως ξεπερασμενο, δεν προσφερει τιποτε παραπανω και ειναι σαφεστατα υπερτιμημενο. Στα 100-120€ το πολυ αξιζει.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 2
Δημοσ.

Όταν κάποιοι προτείνουν κινητά χωρίς να ξέρουν πραγματικά γελάω, mate 10 lite απλά το ξεχνάς χάλια μαύρα έχει.

Αφού έχεις κατάληξη στο note 5 μην κοιτάς άλλο είναι πολύ καλό τηλέφωνο και θα σε καλύψει σε όλα, καλορίζικο από μένα.

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chios είπε

.......... 

Αφού έχεις κατάληξη στο note 5 μην κοιτάς άλλο είναι πολύ καλό τηλέφωνο και θα σε καλύψει σε όλα, καλορίζικο από μένα.

Ο ts έχει καταλήξει.... Εγώ όχι ακόμη. Χαχα 😂 

Βασικά έχω απορρίψει κάποια που συζητήθηκαν εδώ, όπως ΜΙ Α2, Note 6 Pro, Mate 10 lite, για διάφορους λόγους και είμαι ανάμεσα σε καινούργιο redmi note 5 ή ένα καλό μεταχειρισμένο LG G6 με 1 ή 1,5 χρόνο εγγύηση ακόμη που παίζουν στα 220 περίπου. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Και εκεί που τα βάζουμε σε μία σειρά, έρχεσαι εσύ και μας ανακατεύεις πάλι... 😀

Είναι καλύτερο από ένα LG G6;;; Μάλλον όχι. Συμφωνείς σε αυτό; 

Απο redmi note 5, υπερέχει λες σε κάμερες, μπαταρία και ποιότητα κατασκευής. Στα άλλα όμως;;; Οθόνη, επεξεργαστή, μνήμη;;; 

Βασικά εμένα με ενδιαφέρει να μου πείτε, αν υπάρχει λόγος να το προτιμήσω από ένα καλό, μεταχειρισμένο G6... 

Όπα! Δεν βάζω μεταχειρισμένα σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Αν είναι έτσι αλλάζουν αρκετά τα δεδομένα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...