giorgos athens Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Στις 8/12/2018 στις 4:42 ΜΜ, AntiCambeR είπε Οταν βάλατε την micro sd στο κινητό κάνατε μορφοποίηση; Αποτελέσματα σε Sony XZ1: Micro sd+Internal memory: Απόκρυψη περιεχομένων Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ναι ,προσωπικα εκανα. Βλεπω στα 35 Write εχεις και εσυ. Στις 8/12/2018 στις 6:33 ΜΜ, Arkin είπε Exfat μέσω Windows. Μια χαρά ταχυτητες. Σχολιαστηκε και ισχυει, μιλησαμε στο τελος για τους controllers των κινητων οτι δεν φτανουν ουτε τις μισες αναγραφομενες
poulaki1993 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Εμένα μου έμεινε μια ακόμα όποιος θέλει όπως την πήρα την δίνω
AntiCambeR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, giorgos athens είπε Ναι ,προσωπικα εκανα. Βλεπω στα 35 Write εχεις και εσυ. Απ'ότι διάβασα όταν η κάρτα είναι καινούρια και δεν δεν έχει κάνει κύκλους read+write δεν χρειάζεται format.Αν ναι,το κινητό ίσως βγάλει ειδοποίηση οτι για να χρησιμοποιηθεί η κάρτα πρέπει να γίνει διαμόρφωση,το μήνυμα που βγάζει και στο PC.Δεν γνωρίζω ποιά επιλογή είναι καλύτερη όταν γίνεται format στο PC,προεπιλεγμένο μέγεθος καταχώρησης η κάποιο συγκεκριμένο ανάλογα με την χωρητικότητα της κάρτας; 1 Samsung Pro που έχω στο παλιό κινητό 3.5 χρόνια,την έκανα format στο PC και όταν ξαναέβαλα τα ίδια αρχεία 15+Gb νομίζω πως τα ανοίγει πιο γρήγορα.Στην Evo δεν έκανα format. Νομίζω πως είναι καλύτερα format στο κινητό γιατί την προσαρμόζει κατάλληλα.Εκτός αν θες σε Exfat που έχει καλύτερες ταχύτητες,όμως με μεγαλύτερες πιθανότητες για απώλεια αρχείων(corrupted). Το ταχύτητες σου έβγαλε και σε τι κινητό; Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από AntiCambeR
giorgos athens Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Απ'ότι διάβασα όταν η κάρτα είναι καινούρια και δεν δεν έχει κάνει κύκλους read+write δεν χρειάζεται format.Αν ναι,το κινητό ίσως βγάλει ειδοποίηση οτι για να χρησιμοποιηθεί η κάρτα πρέπει να γίνει διαμόρφωση,το μήνυμα που βγάζει και στο PC.Δεν γνωρίζω ποιά επιλογή είναι καλύτερη όταν γίνεται format στο PC,προεπιλεγμένο μέγεθος καταχώρησης η κάποιο συγκεκριμένο ανάλογα με την χωρητικότητα της κάρτας; 1 Samsung Pro που έχω στο παλιό κινητό 3.5 χρόνια,την έκανα format στο PC και όταν ξαναέβαλα τα ίδια αρχεία 15+Gb νομίζω πως τα ανοίγει πιο γρήγορα.Στην Evo δεν έκανα format. Νομίζω πως είναι καλύτερα format στο κινητό γιατί την προσαρμόζει κατάλληλα.Εκτός αν θες σε Exfat που έχει καλύτερες ταχύτητες,όμως με μεγαλύτερες πιθανότητες για απώλεια αρχείων(corrupted). Το ταχύτητες σου έβγαλε και σε τι κινητό; LG G6 - 80/35 ΥΓ. Προβληματιζομαι σχετικα με το οτι σε καθε επανεκκινηση χρειαζεται να κανω Mount. Συμβαινει και σε αλλον;
AntiCambeR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, giorgos athens είπε LG G6 - 80/35 ΥΓ. Προβληματιζομαι σχετικα με το οτι σε καθε επανεκκινηση χρειαζεται να κανω Mount. Συμβαινει και σε αλλον; Καλές ταχύτητες για κινητό του 2016.Μήπως έκανες το format στο PC και διάλεξες λάθος προεπιλεγμένο μέγεθος χωρητικότητας; Αν ναι,κάνε την κάρτα format στο κινητό.Αν στο κάνει και σε άλλη κάρτα σημαίνει οτι κάποιο θέμα έχει το κινητό και ίσως στρώσει με factory reset. Google it να δείς μήπως είναι πρόβλημα Του LG G6.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα