Προς το περιεχόμενο

Samsung EVO Plus 128GB MicroSDXC $21.88 @Dresslily

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ θα είμαστε σίγουροι ότι πάνε όλα καλά αν βγει κάποιος με 128άρα κάρτα αγορασμένη από ελληνικό μαγαζί και μας πει τι ταχύτητες πιάνει στο κινητό του.

Επεξ/σία από George!
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, George! είπε

Εδώ θα είμαστε σίγουροι ότι πάνε όλα καλά αν βγει κάποιος με 128άρα κάρτα αγορασμένη από ελληνικό μαγαζί και μας πει τι ταχύτητες πιάνει στο κινητό του.

Δεν νομίζω να είναι διαφορετικές οι κάρτες απο Κίνα και απο Ελλάδα,απλά ίσως οι πρώτες προορίζονται για Κίνα,οι 2ες για Ελλάδα.Τις κάνουν εισαγωγή τα καταστήματα σε πολλά τεμάχια και βγάζουν κέρδος.

Εγώ θα δοκιμάσω την Samsung Pro 32 Gb 90 read/80 write στο κινητό που είναι ακριβότερη και μετά την Evo Plus.Μπορεί η Pro να βγάζει υψηλότερες ταχύτητες και να αφήσω αυτή.Εξάλου έχω 64 Gb Rom.Η θα αφήσω την Evo Plus,θα γράφω στο κινητό και μετά θα τα μεταφέρω στην κάρτα.

Χρειάζεται καλό write speed για 4K αλλά και για burst mode.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giorgos athens είπε

Μολις παρελαβα μετα απο μηνα +.... Οι ταχυτητες σε ενα LG G6

Γνωριζει καποιος γιατι δεν πιανω ταχυτητες σοβαρες οταν την βαζω στο κινητο;  Δλδ αν την βαλω σε ανταπτορα θα φτανω τα 100/90 ;

photo_2018-12-06_16-10-22.jpg

Τι app είναι αυτό για να το δοκιμάσω στο S9 με την 128ρα που πήρα απ το θέμα; 

To Α1 sd είναι λογικά. Το κατεβάζω και το τρέχω. 

Επεξ/σία από HateMe
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθαν και εμένα 2 αν θέλει κάνεις όσο της πήρα της δίνω. 

Μην δίνεται τόση σημασία σε αυτά τα τεστ  έκανα το τεστ  και με sandisk  extreme  από Ελλάδα και μου έβγαλε 65 ...mb  

Επεξ/σία από poulaki1993
Δημοσ.

Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος με sd αντάπτορα(;)καλο(;) μιας και είναι το μόνο που δεν εχω, σε ένα λάπτοπ ώστε να δούμε που φτάνουν οι ονομαστικές ταχύτητες,και αν όχι οι ονομαστικές οι σχετικά κοντά σε αυτές.

Θα τρελαθούμε δλδ να πιάνουμε με το ζορι 40 η 50 write

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, poulaki1993 είπε

Στο λάπτοπ read  87 90... Καλά είναι 

Ωραίος μαν, μου φαίνεται παράξενο όμως γιατί τα κινητά ναυαρχιδες του '17 δν έχουν έχουν προβλέψει να έχουν κοντρολερ ότι κάποιος να βάλει sd για 4k κλπ.

Επεξ/σία από giorgos athens
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, giorgos athens είπε

Ωραίος μαν, μου φαίνεται παράξενο όμως γιατί τα κινητά ναυαρχιδες του '17 δν έχουν έχουν προβλέψει να έχουν κοντρολερ ότι κάποιος να βάλει sd για 4k κλπ.

Το 4k θέλει 30mb. Όλα τα κινητα μετά του 2016 έχουν τέτοιες ταχύτητες στον controller. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/11/2018 στις 12:21 ΠΜ, Arkin είπε

Ημουν με κινητό,μπήκα στην σελίδα,την μετέφρασα στα Αγγλικά και έβαλα τον κωδικό.Ομως μου έβγαζε κάποιο μήνυμα στα Κινέζικα που δεν μπορούσα να το κάνω copy paste για να το μεταφράσω.

Τώρα που το έκανα απο το PC μου έβγαλε αυτό το μύνημα:

The number you entered has already been registered! Registration time: 2018/12/7 21:24:29.Ενώ το τελευταίο check το έκανα κατά τις 20:45.

Μάλλον επειδή το έκανα 3-4 φορές απο το κινητό.Δεν μου γράφει όμως αν είναι γνήσια,ούτε σωστή ώρα.Η κάρτα είναι απο το Joybuy.

Λογικά επειδή στις δοκιμές απο το κινητό έκανα register καταλάθος την πέρασε για γνήσια και βγάζει αυτό το μήνυμα σαν να λέει οτι δεν υπάρχει λόγος για verification check.Δηλαδή αν δεν ήταν γνήσια δεν θα γινόταν register.

Εντωμεταξύ έβαλα την Samsung Pro 32 GB να δω ταχύτητες μ,ε το A1 Sd Bench και έβγαλε Read:60-61 και Write 14-15 Mb/s.Δυστυχώς δεν είναι U3 αλλά U1,με δυσκολία το ξεχώρισα.Θα βάλω και την Evo Plus να δώ τι πιάνει.Την 32 Gb την είχα πάρει πριν 3 χρόνια απο 50€ 32-35€ απο Σκρούτζ.Θα την βάλω πάλι στο παλιό κινητό.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν βάλατε την micro sd στο κινητό κάνατε μορφοποίηση;

Αποτελέσματα σε Sony XZ1:

Micro sd+Internal memory:

Spoiler

Spoiler

Screenshot_20181208-125404.png

Spoiler

Screenshot_20181208-015048.png

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...