Προς το περιεχόμενο

Samsung EVO Plus 128GB MicroSDXC $21.88 @Dresslily

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, martin27 είπε

η δικη μου παντως δεν περναει το verification,πεταει ενα μυνημα που δεν μπορω να το κανω copy paste,βαζοντας λαθος κωδικο μου πεταει το ιδιο μυνημα.αρα φολα εφαγα????

Ξυνεις το κομματι με τα κινεζικα στα αριστερα και βαζεις τον κωδικο που βγαινει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλα ξηγηθηκε το dressily ηρθε σημερα η 64αρα evo plus 3 8.5 ευρω που την ειχε βγαλει και το θεμα ειχε διαγραφει απο εδω και καλα γιατι δεν ισχυε. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Doubt είπε

Η δικιά μου (64αρα) ήρθε χθές.

👗 for success

Εχουμε γεμισει samsung evo καρτες. 3 εχω την μια την κουμπωσα μονιμα πανω στο dock μια στο κινητο η μεγαλη και η αλλη στο tablet.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Εχουμε γεμισει samsung evo καρτες. 3 εχω την μια την κουμπωσα μονιμα πανω στο dock μια στο κινητο η μεγαλη και η αλλη στο tablet.

Έτσι...

Αν τις ξαναβάλει θα πάρω κι άλλη, τώρα που έχω κι εμπιστοσύνη στο κατάστημα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Doubt είπε

Έτσι...

Αν τις ξαναβάλει θα πάρω κι άλλη, τώρα που έχω κι εμπιστοσύνη στο κατάστημα.

Και το dressily και το joybuy ξηγηθηκαν πολυ σωστα. 8.5 για 64αρα evo η 34 για 256αρα evo ειναι παρα πολυ καλες τιμες. Καναν ssd δεν βγαζουν προσφορα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AntiCambeR είπε

Εχετε τσεκάρει read+write speeds σε κινητό;Αν ναι,σε ποιό κινητό και με ποιό πρόγραμμα;

Θελει καλο controller για να πιασεις τις ταχυτητες που γραφουν. Εγω πιανω 20/20 με την 256αρα. Με καλο ανταπτορα επιασα κανονικα 90 και 100.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Arkin είπε

Θελει καλο controller για να πιασεις τις ταχυτητες που γραφουν. Εγω πιανω 20/20 με την 256αρα. Με καλο ανταπτορα επιασα κανονικα 90 και 100.

20 read και 20 write στο κινητό;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

20 read και 20 write στο κινητό;

Ναι τοσο παει στο κινητο μου. Δεν εχω θεμα ομως μιας και φορτωνει τα παντα σφαιρα απο ταινιες 1080p μεχρι φωτογραφιες. Λογικα σε πιο καινουργια κινητα θα πιανει παραπανω ταχυτητες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ναι τοσο παει στο κινητο μου. Δεν εχω θεμα ομως μιας και φορτωνει τα παντα σφαιρα απο ταινιες 1080p μεχρι φωτογραφιες. Λογικα σε πιο καινουργια κινητα θα πιανει παραπανω 

Ποιό κινητό είναι;

Δημοσ.

Μολις παρελαβα μετα απο μηνα +.... Οι ταχυτητες σε ενα LG G6

Γνωριζει καποιος γιατι δεν πιανω ταχυτητες σοβαρες οταν την βαζω στο κινητο;  Δλδ αν την βαλω σε ανταπτορα θα φτανω τα 100/90 ;

photo_2018-12-06_16-10-22.jpg

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, giorgos athens είπε

Μολις παρελαβα μετα απο μηνα +.... Οι ταχυτητες σε ενα LG G6

Γνωριζει καποιος γιατι δεν πιανω ταχυτητες σοβαρες οταν την βαζω στο κινητο;  Δλδ αν την βαλω σε ανταπτορα θα φτανω τα 100/90 ;

photo_2018-12-06_16-10-22.jpg

Γιατί ο controller του κινητού δεν μπορεί να εκμεταλευτεί τις ταχύτητες της κάρτας,είναι σαν να βάζεις δίσκο Sata 3 σε PC με μητρική που υποστηρίζει Sata 2,οι ταχύτητες που του δίσκου θα είναι Sata 2.

Για εγγραφή 4K χρειάζεται ελάχιστη ταχύτητα εγγραφής της κάρτας 30 Mb/s,κάτι που μάλλον επιτυγχάνεται μόνο με κάρτα U3 όπως η Samsung Evo Plus.Μάλλον αν ήταν U1 θα είχε χαμηλότερη ταχύτητα write.Οπότε είσαι καλυμμένος.

Αν η κάρτα πχ έπιανε write speed 25 Mb/s μπορεί να μην έκανε σωστή εγγραφή απευθείας στην κάρτα σε 4K,σε αυτή την περίπτωση κάνεις εγγραφή στην μνήμη του κινητού και μετά τα μεταφέρεις στην καρτα.Αν δεν έχεις αρκετό αποθηκευτικό χώρο (Rom) στο κινητό τουλάχιστον 32 Gb είναι πρόβλημα.Οι κάρτες μνήμης είναι κυρίως για αποθήκευση.

Μέτρα τις ταχύτητες και στην εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του κινητού και θα δείς ότι έχει διπλάσια και παραπάνω ταχύτητα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...