Προς το περιεχόμενο

Samsung EVO Plus 128GB MicroSDXC $21.88 @Dresslily

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσο σιγουροι ειμαστε οτι θα παραλαβουμε γνησια μνημη με την πραγματικη αναγραφομενη χωρητικοτητα;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, orck είπε

Ποσο σιγουροι ειμαστε οτι θα παραλαβουμε γνησια μνημη με την πραγματικη αναγραφομενη χωρητικοτητα;

Μόνο η Lily το ξέρει.

Δημοσ.

Την χτύπησα.

19,99€ βγήκε, ΧΩΡΙΣ insurance.

Skroutz ξεκινάει από 33,45€ οπότε σαν κινέζικη προσφορά, μου φαίνεται λογικό το 19,99€

Δημοσ.

και 64αρες που πήραμε ήταν κομπλέ και απο ταχύτητα, χωρητικότητα ... ήρθαν σχετικά γρήγορα σε λιγότερο απο 2 βδομάδες

αν και καλή προσφορά είμαι υπερκαλυμένος απο κάρτες πλέον έτσι δεν θα την τίμησω ... μπράβο στον ts για την προσφορά

Δημοσ.

Πολύ καλή προσφορά και απολύτως αξιόπιστο το κατάστημα. Ευχαριστώ τον ts, παρήγγειλα μια.

Δημοσ.

Οι τιμές έχουν πάρει την κατιούσα τους τελευταίους μήνες σε ότι έχει να κάνει με nand και flash μνήμες. Το βλέπουμε στις ram το βλέπουμε στους ssd και στις κάρτες μνήμης. Σαν τιμή τα 20 για 128 evo plus είναι εξαιρετική. Αλλά μιας και οι ανάγκες για αποθήκευση αυξανονται θα περίμενα για κάποια 256αρα σε προσφορά στα 35 40 ευρώ όπως πριν λίγες μέρες. 

Δημοσ.

Την πήρα πριν το καλοκαίρι σχεδόν στη διπλάσια τιμή.γρήγορη σε αντιγραφή αρχείων , εγγραφή βίντεο και ότι κάνεις σε ένα κινητό.ευχαριστημένος.μακάρι να έρθει γνήσια.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, samsunglife είπε

Θέλω να πάρω 2. Από Κίνα έρχονται ή Ευρώπη;

Πως θα γίνει να μην περάσει τελωνείο;

Από Κίνα. Θα πάρεις τη μία και μετά άλλη μια. Να έρθουν ξεχωριστά ώστε να βρίσκονται κάτω από 22 ευρώ. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, samsunglife είπε

Αυτό σκεφτόμουν, αλλά παίζει να τις βάλουν στο ίδιο δέμα;;;;

Αν θες να είσαι σίγουρος κάνε 2 λογαριασμους. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αν θες να είσαι σίγουρος κάνε 2 λογαριασμους. 

Η στειλε την μια σε αλλο σπιτι πχ στο ονομα του πατερα σου στο πατρικο σου σπιτι, η στο ονομα της κοπελας σου στο σπιτι της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...