Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας...

Leld εύχομαι με το καλό να παραλάβεις το hardware και με, όσο το δυνατόν, την λιγότερη ταλαιπωρία και να πάνε όλα καλά. Συμπάσχω και συμπαραστέκομαι (😃) μιας και είμαι και γω στην διαδικασία ενός pc με παραπλήσια χαρακτηριστικά, λόγω του adtakhs 😉 (ανοίγει δρόμους για TR4). Παρέλαβα τον 1920x και περιμένω τις Taichi-ram-case.
Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω-προβληματίσω, θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες σχετικά με την ψύξη του 1920x. Χωρίς εμπειρία-γνώσεις στις υδροψύξεις, αναρωτιέμαι αν ένα τέτοιο σύστημα με βαριά χρήση θα χρειάζεται κάτι παραπάνω από μια ψύξη αέρα. Προσωπικά ψάχτηκα, για π.χ., για την Enermax Liquidtech TR4 280, αλλά ο προμηθευτής δηλώνει αδυναμία. Τα σχόλια και οι κριτικές, από ξένα κυρίως sites, είναι κάπως αποκαρδιωτικά ως προς την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία για την πλειοψηφία των υδροψύξεων.

Sorry αν καταχράζομαι το χώρο και τον χρόνο σας, αλλά βρισκόμενος σε ενα μικρό αδιέξοδο-πελάγωμα με την ψύξη και λόγω της "συγγένειας" των μηχανημάτων, θέτω αυτόν τον προβληματισμό....

Επεξ/σία από kostas.kal
  • Thanks 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, kostas.kal said:

Καλησπέρα σας...

Leld εύχομαι με το καλό να παραλάβεις το hardware και με, όσο το δυνατόν, την λιγότερη ταλαιπωρία και να πάνε όλα καλά. Συμπάσχω και συμπαραστέκομαι (😃) μιας και είμαι και γω στην διαδικασία ενός pc με παραπλήσια χαρακτηριστικά, λόγω του adtakhs 😉 (ανοίγει δρόμους για TR4). Παρέλαβα τον 1920x και περιμένω τις Taichi-ram-case.
Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω-προβληματίσω, θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες σχετικά με την ψύξη του 1920x. Χωρίς εμπειρία-γνώσεις στις υδροψύξεις, αναρωτιέμαι αν ένα τέτοιο σύστημα με βαριά χρήση θα χρειάζεται κάτι παραπάνω από μια ψύξη αέρα. Προσωπικά ψάχτηκα, για π.χ., για την Enermax Liquidtech TR4 280, αλλά ο προμηθευτής δηλώνει αδυναμία. Τα σχόλια και οι κριτικές, από ξένα κυρίως sites, είναι κάπως αποκαρδιωτικά ως προς την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία για την πλειοψηφία των υδροψύξεων.

Sorry αν καταχράζομαι το χώρο και τον χρόνο σας, αλλά βρισκόμενος σε ενα μικρό αδιέξοδο-πελάγωμα με την ψύξη και λόγω της "συγγένειας" των μηχανημάτων, θέτω αυτόν τον προβληματισμό....

Φτάνει η αερόψυξη σε αυτή την σειρά Threadripper. Με 2920x δεν είδα πάνω από 65c. Συνήθως είναι από 37c μέχρι 45c σε normal χρήση. Στα 65c πάει εν ώρα benchmark, max.  

Επεξ/σία από renaxan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/12/2018 στις 1:49 ΜΜ, kostas.kal είπε

Καλησπέρα σας...

Καλησπέρα και ευαριστώ πολύ! Aνταποδίδω  και σε σένα τις ευχές. Τελικά έκανα παραγγελία αυτήν CoolerMaster-MasterAir. Θα πήγαινα για την Arctic freezer αλλά με κέρδισε αυτή λόγω σχεδόν ίσης τιμής τη συγκεκριμμένη περίοδο , των διπλών fans και του ελαφρώς καλύτερου παρουσιαστικού της (υποκειμενικό) . Με αγχώνει λίγο ο χρόνος παράδοσης αλλά δεν την βιάζομαι τόσο. ελπίζω να την έχω πριν τα Χριστούγενα για να χαρώ λίγο το pc τότε. Απο σχόλια και θερμοκρασίες τα πάει μια χαρά από το λίγο που κοίταξα στο amazon.

Επεξ/σία από Leld
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...