Προς το περιεχόμενο

The Haunting of Hill house netflix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 28/10/2018 στις 8:04 ΜΜ, W0zzAp είπε

Η σειρά είναι πάρα πολύ καλή. Μίξη δράμα με horror,οποίος πάει να το δει για να "τρομάξει" και να βλέπει φαντάσματα όλη την ώρα ας μην ασχοληθεί.

Φοβερές ερμηνείες,διάλογοι και εξέλιξη. Την σειρά την ανεβάζει κατά πολύ η καταπληκτική σκηνοθεσία του flanagan.

5ο και ειδικά 6ο επεισόδιο τα κορυφαία με διάφορα.

Αποφάσισα να ξεκινήσω τη συγκεκριμένη σειρά επειδή έχω διαβάσει το βιβλίο αλλά και λαμβάνοντας υπόψιν τις διθυραμβικές κριτικές τόσο στο forum όσο και στο imdb.Μετα απο μόλις τρία επεισόδια κατέληξα στο συμπέρασμα πως "μάπα το καρπούζι".Τον λόγο τον περιγράφει με σχετική ακρίβεια ο προλαλησας φίλος με τη φράση του:"Μίξη δράμα με horror,οποίος πάει να το δει για να "τρομάξει" και να βλέπει φαντάσματα όλη την ώρα ας μην ασχοληθεί."

Αργή πλοκή,ένα οικογενειακό ανούσιο μελόδραμα επί της ουσίας το οποίο για κάποιο λόγο οι υπεύθυνοι του Netflix αποφάσισαν να εντάξουν στη κατηγορία horror,όπου τα στοιχεία θρίλερ λάμπουν δια της απουσίας τους ενώ η βαρεμάρα χτυπάει limit up.Προσωπικά δεν διαθέτω την υπομονή να περιμένω μέχρι το έκτο επεισόδιο όπου από ότι διαβάζω η σειρά ανακάμπτει,έχοντας μάλιστα και τη πολύ πρόσφατη άσχημη εμπειρία με το πολυαναμενομενο Castle rock όπου άντεξα μέχρι το πέμπτο επεισόδιο.Δηλώνω λάτρης των ταινιών-σειρων επιστημ.φαντασίας και τρόμου οπότε δεν είναι δυνατόν σε μια σειρά τρόμου -το τονίζω αυτό- να περιμένω να τρομάξω με τις φοβέρες ερμηνείες,τους διαλόγους,"...την οικογένεια και τις κάθε άλλο παρά απλοϊκές σχέσεις που υπάρχουν μέσα σ'αυτη..." και να πρέπει να διαθέτω dolby ηχοσύστημα μπας και ακουστεί κάποιος creepy ήχος.Η σειρά λανσαρίστηκε ως horror και ως συνδρομητής του Netflix την αντιμετωπίζω ακριβώς σαν τέτοια και imho κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη στα όρια του γελοίου.Προς τους φαν του είδους:ΜΑΚΡΙΑ!

Δημοσ.

Εγω την τελειωσα εχτες. Αξιολογη σειρα και worth watching,αλλα δυστυχως κανει κοιλια στο δευτερο μισο. Η καμερα σε ψαρωνει γενικοτερα και αν και δεν εχει scares καθε 5 λεπτα,εχει 2-3 που θα σου μεινουν. Γενικοτερα αν κατι μου μεινει απο αυτην την σειρα θα ναι το camera work και τα πρωτα πολυ δυνατα επεισοδεια.

Η σειρα ξεκιναει παρα πολυ δυνατα,με μυστηριο και unsettling ατμοσφαιρα και ενδιαφερον επεισοδεια,μεχρι που κανει μια βουτια ποιοτητας στην μεση με αρκετο ροκανισμα χρονου για να βγουν εξτρα episodes,καποια πραματα που καναν οι χαρακτηρες η που γινοντουσαν στην πλοκη μου φανηκαν οτι γιναν απλα για να γινουν καθως εξελισεται η σειρα.Τα flashbacks μετα απο καποια φαση κουραζουν και επαναλαμβανονται,ενω το τελος επισης δεν με τρελανε,δεν ηταν το κατι ιδιαιτερο και ουτε ειχε καποια ιδιαιτερη απηχηση σε μενα προσωπικα.

Worth watching,αλλα γενικοτερα υπερτιμημενη πιστευω

7.5/10

• Thanks 2
Δημοσ.

Η σειρά είναι αρκετά καλή... απλά δεν είναι αριστούργημα όπως πολλοί την εξέλεβαν...

Επίσης κάτι που μου κάνει εντύπωση και θέλω να ρωτήσω... υπάρχει μόνο ένα είδος horror ή όχι??? Ρωτάω γιατί αρκετοί την κρίνετε σαν να πρέπει να έχει συγκεκριμένα πράγματα ή σκηνές σε συγκεκριμένη ποσότητα...

Δημοσ.

Η σειρα ειχε την ιδανικη ποσοτητα horror με jump scares και creepy σκηνες οπως και οσο δραμα επρεπε. Τα συνδιασε εκπληκτικα και περα απο αυτο η ολη ατμοσφαιρα που εβγαλε προς τον θεατη ειναι ενα μεγαλο bonus. Κατι αναλογο δεν ξανα εχουμε δει σε σειρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχει κάποιες πολύ λίγες σκηνές horror και αναγκαστικά παίρνει το tag αυτό. Όμως η σειρά κατά βάση είναι δραματική/κοινωνική (ναρκωτικά, οικογενειακές σχέσεις) και είναι αρκετά καλή σε αυτό.

Νομίζω όμως το hype της κάνει κακό γιατί δημιουργεί υπερβολικές προσδοκίες. Την προτείνεις μεν σε κάποιον ανεπιφύλακτα αν έχει ξεμείνει από σειρές να δει, αλλά...μέχρι εκεί.

Δημοσ.

Πάντως ρε παιδιά στο θέμα του "οικογενειακού δράματος" πιστεύω βγήκε λίγο κουραστικό-βαρετό γιατί η σειρά δεν είχε κάποιον χαρακτήρα που να ταυτιστείς ιδιαίτερα. Ίσως σε αυτό φταίνε και οι ερμηνείες βέβαια.

Δημοσ.

Πάντως αυτό που οι περισσότεροι ονομάζετε οικογενειακό δράμα... Εγώ το βλέπω ως άλλο ένα στοίχειωμα από ένα σπίτι φάντασμα που κανένας από την οικογένεια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει... ;)

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα προσωπικά μου άρεσε.

Πρότυπη με ανατροπές καποια scares από εδώ και από εκεί.

Δεν θα την πρότεινα για σειρά της χρονιάς αλλά την παρακολούθησα ευχάριστα.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ωραία σειρά, είδα τα 3 πρώτα επεισόδια. Ας μου λύσει κάποιος μια απορία:

Ο πατέρας βίαζε τη Θίο μικρή;

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...