Προς το περιεχόμενο

The Haunting of Hill house netflix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

δες την αυθεντικη ταινια του 63. θεωρειται η βιβλος των ταινιων με στοιχειωμενα σπιτια. το remake του 99 ηταν σκουπιδι.

παντως εγω θυμαμαι το χα δει στο σινεμα το ρεμεικ και ολοι λυνοταν στα γελια με τις σκηνες τρομου.ιδιως η τυπισσα που στο τελος το παιζε ghostbuster 

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, KilliK είπε

δες την αυθεντικη ταινια του 63. θεωρειται η βιβλος των ταινιων με στοιχειωμενα σπιτια. το remake του 99 ηταν σκουπιδι.

Τοσο χαλια ειναι? Ελεγα να το δω αυτες τις μερες. Η σειρα ομως ειναι πολυ δυνατη, εχω παρα πολυ καιρο να δω κατι τοσο καλο σε horror, δινει ρεστα πραγματικα και ακομα δεν την τελειωσα 

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δες καλυτερα του 60. αν δεις το remake, δες και το imho καλυτερο, House on Haunted Hill που βγηκε και αυτο το 99 και ειναι remake μιας αλλης του 60. 

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Εγώ είμαι στο 4ο και το φάντασμα με το καπέλο είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Κατά τα άλλα πέρα από το ότι υπάρχει ένα στοιχειωμένο σπίτι δεν υπάρχει καμία σύνδεση με το βιβλίο. Άλλη ιστορία εντελώς.

Δημοσ.

Την τελειωσα χθες. Ειναι παρα πολυ καλη, κλείνει πολύ ωραια, γενικά απο τις καλύτερες παραγωγές του Νετφλιξ.

Δημοσ.

Το ξεκίνησα και εγώ έχοντας δει τα πρώτα 2 επεισόδια. Ωραία ατμόσφαιρα και κάνει μια μίξη δράμα, ψυχολογικό και horror μέχρι στιγμής κάτι που έχω δει τα τελευταία χρόνια σε ταινίες( όπως και στο babadook).

Μέχρι στιγμής βέβαια δεν έχω δει κάτι φοβερό με εξερεση 1-2 σκηνές καλές αλλά ειναι ακόμα αρχή και το βρίσκω λογικό να υπάρξει ανάπτυξη στην οικογένεια και μετά να πάνε στο ζουμί.

Θετικό πρόσημο πάντως ίσως καταφέρω να το πάρω σερί σήμερα(πριν αρχίσει το daredevil 😛 )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελος απο μενα, νομιζω με το ozark ειναι οι καλυτερες σειρες παραγωγης Netflix, για το ειδος τους. Το 6ο επεισοδιο ειναι καταπληκτικο. Στην αρχη νομιζα θα δω ενα νεο Murder House που κ αυτο ηταν πολυ καλο για το ειδος(που τα σκατωσε στο τελος), αλλα το ξεπερασε. Πραγματικα δε περιμενα τετοια σειρα horror, ειδικα απο το Netflix. 

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.

Τελειωνοντας το 5 επεισοδιο εχω να πω οτι για ακομα μια φορα το netflix επαναπροσδιορισε το ειδος των horror σειρων. Η δουλεια που εχει γινει απο ολους ειναι απλα εξαιρετικη. Απο μικρους μεχρι μεγαλους παιζουν υποδειγματικα η ατμοσφαιρα μοναδικη αρκετες φορες μενεις και εσυ με κρατημενη την ανασα οπως οι πρωταγωνιστες και ανυπομονω να δω και τα επομενα 5. Η σειρα θελει σιγουρα ακουστικα και κλειστα φωτα για πληρες immersion.

Δημοσ.

Οφείλω να ομολογήσω στο κομμάτι του ήχου έχουν κάνει παπάδες, σε συστήματά 5.1 είναι must για παρακολούθηση... καλά για όσους έχουν στήσει atmos αμφιβάλω αν θα ξαναμπούν στο ίδιο τους το σπίτι μετά 

• Like 1
Δημοσ.

μόλις το τελειωσα και η γνωμη μου ειναι πως έπρεπε να τελειωσει στο όγδοο επεισόδιο. το τελευταίο δε βλεποταν, εκτος απο διάσπαρτες σκηνές. Γενικά μιλώντας η σειρα ηταν φοβέρα προσεγμενη. Φοβερό  built up  μεχρι το 8, χασμουρητά στο 9 ( εκτος μερικών σκηνων) και δε φακ καταστάσεις στο 10. Μέτριο κλείσιμο imho ειδικά σε σχέση με το ποσο γαμηστερα το πήγε μεχρι το 8 (αποκορύφωμα το 6).

• Like 1
Δημοσ.

Φοβερή σειρά, εκπληκτική ατμόσφαιρα, πολύ καλές ερμηνείες όλων των ηθοποιών και πάρα πολύ προσεγμένη παραγωγή. Μπράβο! 

Δημοσ.
Στις 20/10/2018 στις 1:54 ΜΜ, ksessalonikios είπε

Οφείλω να ομολογήσω στο κομμάτι του ήχου έχουν κάνει παπάδες, σε συστήματά 5.1 είναι must για παρακολούθηση... καλά για όσους έχουν στήσει atmos αμφιβάλω αν θα ξαναμπούν στο ίδιο τους το σπίτι μετά 

Atmos δεν έχω αλλά τουλάχιστον έχω subwoofer.

Περιμένω την κατάλληλη στιγμή: μόνος στο σπίτι και βράδι :D ...

Αυτό που λες το είχα πάθει παλιά και δεν μ έπιανε ύπνος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...