Ππντ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , Το ζουμί της υπόθεσης είναι ότι θα ήθελα ένα λάπτοπ γύρω στα 600 ευρώ (650-700 max) από τα Media Markt συγκεκριμένα (αν πατήσετε το link και τα βάλετε με αύξουσα τιμή θα δείτε καμία 15ρια λαπτοπ από τα οποία πρέπει να επιλέξω) , αλλά πρέπει πρώτα να σας πω τι έχει προηγηθεί για να μπείτε λίγο στο κλίμα (είναι λίγο μεγάλη ιστορία προειδοποιώ 🙂). Ξεκινάω : Πριν δύο βδομάδες αποφάσισα να πάρω λάπτοπ , κυρίως επειδή το χρειάζομαι άμεσα για στην διπλωματική εργασία της σχολής μου , αλλά και επειδή ο αδερφός μου που σπουδάζει πληροφορική χρειαζεται πολλές φορές να χρησιμοποιεί και αυτός υπολογιστή ,και με ένα PC στο σπίτι δεν πολυβόλευε. Ο σταθερός υπολογιστής είναι αρκετά δυνατός , αγορασμένος πριν 3 χρόνια για να παίζει άνετα διάφορα απαιτητικά games. Μιας και θέλαμε λάπτοπ, είπα να δώσω κάτι παραπάνω για να πάρω έναν που να μπορεί να ανταπεξέλθει άνετα και σε μερικά (διαδυκτιακά) παιχνίδια (Overwatch Dota κλπ) για να περνάει ο ένας την ώρα του όταν το PC είναι πιασμένο από τον άλλο. Πήγα λοιπόν και πείρα χωρίς να το πολυψάξω αυτό ,στα 900 ευρώ Χωρίς να δώσω πολλές λεπτομέριες , είτε γιατί το κομμάτι μου ήταν προβληματικό , είτε γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο έχει γενικώς θέματα (απ' ότι έχω διαβάσει και εξ ιδίας πείρας πλέον) , το λάπτοπ δεν χρησιμοποιούσε το CPU και τη GPU σωστά , και ύστερα από συνομιλία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της ASUS και αφού είχα δοκιμάσει οτιδήποτε μου είχαν προτείνει ή μπορούσα να σκεφτώ , μου είπαν οι ίδιοι να το στείλω πίσω για αντικατάσταση. Το πήγα στα Media Markt και όταν με το καλό λοιπόν ολοκληρωθεί η τυπική διαδικασία θα πάω πίσω να μου δώσουν ένα καινούργιο , ή από ότι μου είπαν στο κατάστημα, ένα άλλο μοντέλο αν θέλω. Δεν πρόκειται να πάρω το ίδιο μοντέλο και επειδή όποιος καεί με το χυλό φυσάει και το γιαούρτι , αποφάσισα : 1) Να μην πάρω ASUS λάπτοπ 2) Να μην πάρω λάπτοπ που να τρέχει τα διαδυκτιακά παιχνίδια που έλεγα μιας και βλέπω ότι για τα "gaming" λαπτοπ υπάρχει άπλετη γκρίνια online για τα προβλήματα που βγάζουν (power/thermal throttling κλπ), αλλά να πάρω ένα φθηνότερο για απλή χρήση και να δώσω όσα περισέψουν για ένα ps4 . Οπότε 900 - 300 ευρώ που είναι τα χρήματα που θέλει το ps4 = 600 ευρώ , εξού και η τιμή που ενέφερα προηγουμένως. Τέλος Ιστορίας. Το λάπτοπ συνεπώς δεν χρειάζεται να είναι κάνα κτήνος επιδόσεων, περισσότερο με νοιάζει η αξιοπιστία του. Τα προγράμματα που χρειάζεται ο αδερφός μου είναι γενικώς ελαφριά , προτιμώ ssd , κάνα video editing με premiere pro στην χειρότερη να κάνω , θα έλεγα ότι ίσως χρειαστεί και για autocad, αλλά επειδή είναι βαρύ πρόγραμμα το τρέχω και στο σταθερό μου δεν είναι θέμα . Αυτό φαίνεται να κάνει ακόμα και για autocad αλλά έρχεται με hdd αντί για ssd , και πραγματικά δεν ξέρω αν θα χρειαστώ τόσο δυνατό επεξεργαστή και τόση RAM. (βέβαια κακό δεν είναι να υπάρχουν υποθέτω , θα αργήσει περισσότερο να παλιώσει το μηχάνημα). Πείτε μου τη γνώμη σας αν θέλετε , γνώμε ή εμπειρίες από κατασκευάστριες εταιρίες θα ήθελα να ακούσωγενικώς. Αν θέλετε να βγείτε off-topic ή να ρωτήσετε κάτι ευχαρίστως να το κάνετε. Αυτά. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από Ππντ
Axel1234 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Φίλε σου συστήνω ανεπιφύλακτα ένα Acer Είναι πολύ αξιόπιστα και δυνατά laptop έχω ένα μου έχει βγει σκυλί τίποτα δεν σκαμπαζει
Ππντ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Axel1234 είπε Φίλε σου συστήνω ανεπιφύλακτα ένα Acer Είναι πολύ αξιόπιστα και δυνατά laptop έχω ένα μου έχει βγει σκυλί τίποτα δεν σκαμπαζει Βρε πολύ ευχαρίστως να πήγαινα σε Acer, αλλά έγραψα από πάνω ότι μόνο από media markt μπορώ να πάρω και Acer εκεί δεν έχει. Τον έγραψα το λόγο στο post.
mphxths Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @Ππντ Αρχικα να σχολιασω λιγο το (2) μιας και κατεχω gaming laptop.Αυτο που αναφερεις εκει ειναι κατι το υπαρκτο κατα τους ζεστους μηνες της ζωης μας,δηλ τα καλοκαιρια.Τον χειμωνα οχι και τοσο.Η λυση που ακολουθησα παντως ακουει στο ονομα undervolting και καθαρισες.Αρα μην σε φοβιζει τοσο. Παμε στα υπολοιπα τωρα.Το Dell που λινκαρεις δεν θα το επαιρνα λογω του U επεξεργαστη και λογω της ελλειψης SSD που δεν νοειται στις μερες μας να μην υπαρχει.Δεν πας να βαλεις λειτουργικο σε δισκο 1ΤΒ/5400..ειναι τουλαχιστον εγκληματικο. Στα 900 λοιπον μπορεις να παιξεις με αυτο ή αυτο (το 1ο το εχω με το ιδιο configuration εκτος του επεξεργαστη που εχω τον 7700hq , τιμιο φορητο). Στο ευρος των 650-700 κοιταω αυτο.Μια γενια πισω ο cpu , αλλα με 2 δισκους.Και φυσικα και το dell που λινκαρες αλλα με τις παρατηρησεις που εγραψα. Γενικως δεν θα ακουμπαγα φορητο με λιγοτερο απο 8γιγα ραμ και χωρις ssd.Tα θεωρω must στις μερες.Επισης δεν θα ακουμπαγα U επεξεργαστη , ανεξαρτητου γενιας αν στο πισω μερος του μυαλου μου εχω εστω και την μικρη πιθανοτητα το φορητο να κανει κατι ζορικο...παιχνιδια ή εξεδικευμενα προγραμματα επεξεργασιας ηχου/γραφικων/3d/κλπ. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από mphxths
Ππντ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 @mphxths Υπάρχει επίσης και αυτό , ίδιο σχεδόν με το Dell που λίνκαρα πριν, αλλά με i5-8250U και με ssd αντί για hdd , νομίζω είναι καλύτερη περίπτωση από το το άλλο Dell . Το ASUS που μου έδειξες, αν και μια χαρά φαίνεται , αλλά λίγο επειδή ξεφεύγει στα 750 , λίγο το ότι είναι ASUS και το πρηγούμενο μου προκάλεσε PTSD 🙃 , δεν θα το προτιμούσα. Τέλος , κοίταξα ποια από τα λάπτοπ σε αυτή την κατηγορία έχουν άλλο επεξεργαστή (όχι U) , αλλά όλα πέρα από το ASUS που είπες πιο πάνω, έχουν U chip της intel, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές μου φαίνεται . Μάλλον πάω κατευθείαν για το dell με τον i-5 .
mphxths Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Ππντ είπε @mphxths Υπάρχει επίσης και αυτό , ίδιο σχεδόν με το Dell που λίνκαρα πριν, αλλά με i5-8250U και με ssd αντί για hdd , νομίζω είναι καλύτερη περίπτωση από το το άλλο Dell . Το ASUS που μου έδειξες, αν και μια χαρά φαίνεται , αλλά λίγο επειδή ξεφεύγει στα 750 , λίγο το ότι είναι ASUS και το πρηγούμενο μου προκάλεσε PTSD 🙃 , δεν θα το προτιμούσα. Τέλος , κοίταξα ποια από τα λάπτοπ σε αυτή την κατηγορία έχουν άλλο επεξεργαστή (όχι U) , αλλά όλα πέρα από το ASUS που είπες πιο πάνω, έχουν U chip της intel, επομένως δεν έχω και πολλές επιλογές μου φαίνεται . Μάλλον πάω κατευθείαν για το dell με τον i-5 . Δηλ θυσιασες επεξεργαστη (που δεν αναβαθμιζεται) για ssd που ειναι στοιχειο που αναβαθμιζεται.Γιατι δεν σκεφτεσαι φορητο με 2 δισκους οπως αυτο το lenovo legion που λινκαρα?Ή καποιο αλλο με τετοια δυνατοτητα? Ετσι και αλλιως δεν θα χεις πιστωτικο 900 ευρω στην ουσια?Γιατι να πεσεις χαμηλα?Παρε ο,τι καλυτερο μπορεις σε αυτα τα λεφτα στο εν λογω καταστημα...
Ππντ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 @mphxths Το λενόβο ενώ μου αρέσει πολύ , λέει πως είναι εκθεσιακό κομμάτι , και επειδή δεν είμαι σίγουρος για το τι συνεπάγεται αυτό (σε σχέση με την εγγύηση ας πούμε) δεν το πολυέχω στο νου μου. Θα το δω εκεί αν είναι που θα έχω καλύτερη εικόνα. (από μπαταρία σε απλή χρήση πώς το συγκεκριμένο?) Για τους i5 και i7 επεξεργαστές , απ' ότι διαβάζω δεν έχουν σημαντική διαφορά στην πράξη για αυτό και κοίταγα εκείνο με τον i5 και τον ssd.
mphxths Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Ππντ είπε πως είναι εκθεσιακό κομμάτι Μπορει να σημαινει οτι του χουν βγαλει τα ματια ή απλα μαζεψε σκονη...ποσο πλεον να ασχοληθει ενας περαστικος με ενα αναμμενο φορητο που παιζει καποιο demo.Τεσπα ,ειναι ενα καποιο ρισκο. 17 λεπτά πριν, Ππντ είπε από μπαταρία σε απλή χρήση πώς το συγκεκριμένο? Δεν εχω ιδεα 99% της χρησης του ειναι σε ρευμα οποτε το εχω δουλεψει ελαχιστα σε μπαταρια.Τσεκαρε κανα review..νταξ μην περιμενεις τιποτα 6-8 ωρες αυτονομια..υποθετω 2-3 το πολυ πολυ. Eδω μιλαει για 3 ωρες 40 λεπτα.Αναλογως βεβαια και τι χρηση θα του κανει καποιος... Τεσπα τσεκαρε και αλλα φορητα και κοιτα για 8γιγα/ssd οπως εγραψα..απο κει και περα εσυ αποφασιζεις τι θα θυσιασεις και τι οχι. 1
Dr.Tesla Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Οτιδήποτε με 8250U είναι πάρα πολύ καλό , ειδικά για multitask και ακόμα και ελαφρύ photoshop/autocad μία στο τόσο , με την προϋπόθεση ότι έχει μαζί και μία φυσιολογική GPU. Το πρόβλημα είναι πως θα βράζει (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν βρίσκονται εύκολα Ελλάδα) πόσο μάλλον σε μεγάλες αλυσίδες. 8gb ram και ssd είναι δεδομένο ότι χρειάζεσαι , αλλά δεν ξέρω πως θα χωρέσει στο Budget. Σαν επιλογές πάντως 7700HQ , 8550U είναι πρακτικά αδιάφοροι τη δεδομένη χρονική στιγμή. ΕΚΤΟΣ αν βρεθεί 7700HQ με 1050 σε καμία τρελή για τα δεδομένα της Ελλάδας προσφορά. Και θα χτυπάς κάθε τρεις και λίγο 60-70% load που αρχίζει πλέον να υπάρχει απαίτηση στην ψύξη του laptop. Αν επιθυμείς HQ επεξεργαστή θα πας σε 8750Η , που σε αυτή την περίπτωση θα ήξερες εκ των προτέρων ότι δεν έχεις άλλη εναλλακτική . Μίλα με το κατάστημα μήπως πάρεις επιστροφή χρημάτων και όχι πιστωτικό. Τα περί αξιοπιστίας είναι λίγο λάθος γιατί με την 8η γενιά έχουν βγει τα χειρότερα κατασκευαστικά laptop της 5ετίας . Οπότε η "αξιοπιστία" πάει περίπατο και κοιτάς μόνο after sales / service που σωστό βλέπουμε σταθερά από dell/lenovo. DELL Inspiron 3576 Intel Core i5-8250U / 8GB / 256GB SSD / Radeon 520 2GB / Full HD Είναι η μόνη "λογική" επιλογή απλά να ξέρεις πως χάνεις πολύ από την ποιότητα κατασκευής απλά και μόνο για να γράφει dell. Κοίταξε και το ideapad 320 , αλλά έχει 4gb ram. Μπορείς να καλέσεις στη CPI να μάθεις αν κάνουν αναβάθμιση (με κανένα 40-60 ευρώ) για να σου προσθέσουν ακόμα 4gb και να παίξεις 8gb dual. Εκείνοι έχουν το service και θα μπορέσουν να σου κάνουν μπαμ μπαμ τη δουλειά. 1
Ππντ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 14/10/2018 στις 6:44 ΜΜ, Dr.Tesla είπε Οτιδήποτε με 8250U είναι πάρα πολύ καλό , ειδικά για multitask και ακόμα και ελαφρύ photoshop/autocad μία στο τόσο , με την προϋπόθεση ότι έχει μαζί και μία φυσιολογική GPU. Το πρόβλημα είναι πως θα βράζει (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που δεν βρίσκονται εύκολα Ελλάδα) πόσο μάλλον σε μεγάλες αλυσίδες. 8gb ram και ssd είναι δεδομένο ότι χρειάζεσαι , αλλά δεν ξέρω πως θα χωρέσει στο Budget. Σαν επιλογές πάντως 7700HQ , 8550U είναι πρακτικά αδιάφοροι τη δεδομένη χρονική στιγμή. ΕΚΤΟΣ αν βρεθεί 7700HQ με 1050 σε καμία τρελή για τα δεδομένα της Ελλάδας προσφορά. Και θα χτυπάς κάθε τρεις και λίγο 60-70% load που αρχίζει πλέον να υπάρχει απαίτηση στην ψύξη του laptop. Αν επιθυμείς HQ επεξεργαστή θα πας σε 8750Η , που σε αυτή την περίπτωση θα ήξερες εκ των προτέρων ότι δεν έχεις άλλη εναλλακτική . Μίλα με το κατάστημα μήπως πάρεις επιστροφή χρημάτων και όχι πιστωτικό. Τα περί αξιοπιστίας είναι λίγο λάθος γιατί με την 8η γενιά έχουν βγει τα χειρότερα κατασκευαστικά laptop της 5ετίας . Οπότε η "αξιοπιστία" πάει περίπατο και κοιτάς μόνο after sales / service που σωστό βλέπουμε σταθερά από dell/lenovo. DELL Inspiron 3576 Intel Core i5-8250U / 8GB / 256GB SSD / Radeon 520 2GB / Full HD Είναι η μόνη "λογική" επιλογή απλά να ξέρεις πως χάνεις πολύ από την ποιότητα κατασκευής απλά και μόνο για να γράφει dell. Κοίταξε και το ideapad 320 , αλλά έχει 4gb ram. Μπορείς να καλέσεις στη CPI να μάθεις αν κάνουν αναβάθμιση (με κανένα 40-60 ευρώ) για να σου προσθέσουν ακόμα 4gb και να παίξεις 8gb @Dr.Tesla Ερώτηση, πέρα από την gpu του lenovo, υπάρχει κάτι άλλο στο οποίο να υπερτερεί σε σχέση με το dell? Είναι τόσο καλύτερο σε ποιότητα το lenovo? Και αν ναι, εξηγείς σε τι? Διότι βλέπω ότι έχει και σχετικά αδύναμη μπαταρία σε σύγκριση με το dell. Ρωτάω γιατί από τα reviews που ψάχνω online δεν έχω καλή εικόνα. Επίσης έχω διαβάσει ότι η dell κάνει τα λαπτοπ να επισκευαζονται εύκολα, ότι αλλάζουν εύκολα μπαταρίες και άλλα μέρη δλδ. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από Ππντ
Dr.Tesla Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Είναι μοντέλα που χτυπάν σε ίδιες τιμές και κατηγορίες. To dell έχει απελπιστικά κακό πλαστικό για αυτά τα χρήματα... Το lenovo είναι ένα σκαλί πάνω κατασκευαστικά , αλλά μην περιμένεις να δεις πλαίσιο από αλουμίνιο και τέτοια πράγματα. είναι μοντέλα που κάνουν 500-550 ευρώ. Η αναβάθμιση και η επισκευή είναι η ίδια. Και για μπαταρίες - φορτιστές παίζουν ΜΟΝΟ με τα αυθεντικά. Στο τέλος εξαρτώνται όλα στο αν μπορείς να κάνεις μια άμεσα αναβάθμιση για τα 8gb. Είτε μόνος σου αν γνωρίζεις ή στη cpi από το ίδιο το service της εταιρίας. Για τη μπαταρία δεν πιστεύω πως έχει διαφορά αν θα κρατήσει 1 ώρα παραπάνω όταν μιλάμε για μία τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή.
Ππντ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, Dr.Tesla είπε Είναι μοντέλα που χτυπάν σε ίδιες τιμές και κατηγορίες. To dell έχει απελπιστικά κακό πλαστικό για αυτά τα χρήματα... Το lenovo είναι ένα σκαλί πάνω κατασκευαστικά , αλλά μην περιμένεις να δεις πλαίσιο από αλουμίνιο και τέτοια πράγματα. είναι μοντέλα που κάνουν 500-550 ευρώ. Η αναβάθμιση και η επισκευή είναι η ίδια. Και για μπαταρίες - φορτιστές παίζουν ΜΟΝΟ με τα αυθεντικά. Στο τέλος εξαρτώνται όλα στο αν μπορείς να κάνεις μια άμεσα αναβάθμιση για τα 8gb. Είτε μόνος σου αν γνωρίζεις ή στη cpi από το ίδιο το service της εταιρίας. Για τη μπαταρία δεν πιστεύω πως έχει διαφορά αν θα κρατήσει 1 ώρα παραπάνω όταν μιλάμε για μία τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή. @Dr.Tesla Ρώτησα στη CPI και μου τα μασάγανε λιγάκι , για το αν υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης , δεν πολυξέρανε γενικώς. Επίσης μου είπανε ότι σίγουρα επιρρεάζεται η αγγύηση , αν όχι όλου του λάπτοπ σίγουρα της ram , θα ρωτήσω και στα media markt , αλλά όπως όλα δείχνουν , πάω για το dell. Επίσης (δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστη πηγή) οι αξιολογήσεις της υποστήριξης της lenovo στην ελλάδα είναι πολύ χαμηλές ενώ της dell έιναι μια χαρά. Αυτά , ευχαριστώ κι τους δύο για το χρόνο σας @mphxths, ελπίζω τα τρεχάματα με το λάπτοπ να τελείωσαν.
mphxths Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 H dell γαμαει σε after sales support. Και στον Αρη να εισαι με χαλασμενο λαπτοπ , θα ερθει τεχνικος με την πρωτη διαθεσιμη πτηση να στο φτιαξει επιτοπου.Γνωριζω πολλα περιστατικα σχετικα με επισκευες/αντικαταστασεις dell φορητων..και δεν φανταζεσαι...
Ππντ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 @Dr.Tesla @mphxths τελευταια ερώτηση σε δύο ώρες πάω στο κατάστημα, υπαρχει αυτό το HP που έχεις ssd και 8g ram, τον ίδιο επεξεργαστή + IPS οθόνη που το dell δεν έχει. Ακούω κακά λόγια όμως για την hp και από κάτω βλέπω και ότι λέει 1 χρόνος εγγύηση αντί για 2 που έχουν όλα. Να το αποφύγω φαντάζομαι?
mphxths Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Ππντ είπε @Dr.Tesla @mphxths τελευταια ερώτηση σε δύο ώρες πάω στο κατάστημα, υπαρχει αυτό το HP που έχεις ssd και 8g ram, τον ίδιο επεξεργαστή + IPS οθόνη που το dell δεν έχει. Ακούω κακά λόγια όμως για την hp και από κάτω βλέπω και ότι λέει 1 χρόνος εγγύηση αντί για 2 που έχουν όλα. Να το αποφύγω φαντάζομαι? Kοιτα , το ips panel , ειναι ενα καποιο αβανταζ.Βεβαια πολλα εχουν δει τα ματια μας .ΤΝΤ panels καλυτερα υλοποιημενα απο ips ...η θεωρια λεει οτι το ips ειναι καλυτερο. Σαν συνθεση το HP δεν με συγκινει.Η gpu φαινεται ψοφια και οι 2 δισκοι δεν λενε κατι. 128gb ssd + 1TB μηχανικος.Ενω το dell εχει 256gb ssd και στοιχημα οτι θα χει και 2η θεση για δισκο.Καρφωνεις αργοτερα εναν μηχανικο και εισαι σε καλυτερη μοιρα. Μεταξυ των 2 , εγω προσωπικα θα πηγαινα στο Dell . Τα σχολια εδω , δεν λενε βεβαια και τα καλυτερα για την οθονη.Ειναι ενα θεμα αυτο.Θα μου πεις ποιος βλαμμενος καθεται λοξα μπροστα στο φορητο του..νταξ..οσο ναναι ομως ειναι ενα μειον.(Το σωστο dell δεν κοιταω?) Τεσπα το φορητο σε αυτην την κατηγορια δεν ειναι και για πολυ βαρυ gaming ή για επεξεργασια εικονας για την pixar.Ισως δηλ η οθονη ναναι αναιμακτο μειονεκτημα. EDIT : Δεν μπορω να βρω πληροφοριες για το dell αν μπορει να παρει 2ο δισκο.Εχε το και αυτο στα υποψη σου.Επισης απο τα διαφορα review παιρνω το "feeling" οτι αυτη η σειρα της Dell ειναι και λιγο του πεους...κατασκευαστικα... Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από mphxths 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα