Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δέν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος με τους compilers.. Θέλω να πάω να δώσω τις εξετάσεις για το Java Professional της Oracle αλλά έχω διαβάσει μονο κάτι eBooks και τα Java trails .. Χρειάζομαι τεστάκια σαν αυτά που θα μου βάλουν γιατί αυτά που έχω κάνει μέχρι τώρα τα έχω μάθει απεξω.. Εχετε υπόψην σας τίποτε?
zenwalk23 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δες το ethuware.Κοστιζει καπου 10-15e αλλα ειναι οτι πρεπει για προετοιμασια.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Στις 14/10/2018 στις 12:59 ΜΜ, zenwalk23 είπε Δες το ethuware.Κοστιζει καπου 10-15e αλλα ειναι οτι πρεπει για προετοιμασια. Ενα δωρεάν eBook δίνουν αυτοί που δέν λέει κάτι διαφορετικό απο τα άλλα που έχω διαβάσει.. Δηλαδή πρέπει να πληρώσω και self-study μαζί με τα εξέταστρα που ειναι δύο ξεχωριστά για τις δύο εξετάσεις της Oracle.. Ελεος με τον αμερικανικο καπιταλισμό..
MitsarasAth Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 αξιζει αυτη η πιστοποθιηση πχ? δεν ειναι καλυτερο να κατσεις να κανεις προτζεκατακια java και αν τα δινεις σε συνεντευξεις και να λες εχω κανει αυτα? 1
makisvisual Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο αξιζει αυτη η πιστοποθιηση πχ? δεν ειναι καλυτερο να κατσεις να κανεις προτζεκατακια java και αν τα δινεις σε συνεντευξεις και να λες εχω κανει αυτα? Συμφωνω απόλυτα...και εγώ έτσι βρήκα δουλειά. Είδαν καποια project μεσα απο το github και με πήραν. @ioannis000 εαν δεν σε πιέζει ο χρόνος θα σου συνιστούσα να φτιαξεις ένα δικό σου portfolio με 2 project να έχουν μέσα Java,Hibernate,Mysql και θα είσαι κομπλε. Αν καταφέρεις δε και βάλεις λίγο web μέσα μαζι με Spring θα ειναι θέμα χρόνου να προσληφθεις ως Junior (πιστεψε με δεν υπερβαλλω). Απλα το μονο που χρειάζεται είναι υπομονη... 2
Aggeluska Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 9 hours ago, paniti said: Έχουν περάσει πολλά χρόνια, δεν θυμάμαι. Παρε τηλ την αντιπροσωπεία και ρωτά τους, στείλε φωτό αν χρειαστεί. 20 hours ago, makisvisual said: Συμφωνω απόλυτα...και εγώ έτσι βρήκα δουλειά. Είδαν καποια project μεσα απο το github και με πήραν. @ioannis000 εαν δεν σε πιέζει ο χρόνος θα σου συνιστούσα να φτιαξεις ένα δικό σου portfolio με 2 project να έχουν μέσα Java,Hibernate,Mysql και θα είσαι κομπλε. Αν καταφέρεις δε και βάλεις λίγο web μέσα μαζι με Spring θα ειναι θέμα χρόνου να προσληφθεις ως Junior (πιστεψε με δεν υπερβαλλω). Απλα το μονο που χρειάζεται είναι υπομονη... το Hibernate τι ειναι; Καπου το εχω ξανα ακουσει αλλα δεν θυμαμαι( οχι στα Windows )
nickname2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, Aggeluska είπε το Hibernate τι ειναι; Καπου το εχω ξανα ακουσει αλλα δεν θυμαμαι( οχι στα Windows ) 6 ώρες πριν, Aggeluska είπε το Hibernate τι ειναι; Καπου το εχω ξανα ακουσει αλλα δεν θυμαμαι( οχι στα Windows ) Το Hibernate Framework είναι λογισμικό, που σκοπό έχει να συνδέσει τα αντικείμενα με τους πίνακες μιας σχεσιακής βάσης δεδομένων. Η σύνδεση αυτή επιτυγχάνεται με την χρήση επιπρόσθετης πληροφορίας (metadata) που τοποθετείται κατάλληλα (μαζί με τον κώδικα ή σε ξεχωριστά xml αρχεία) και περιγράφει την αντιστοιχία μεταξύ των αντικειμένων και της βάσης δεδομένων. Γενικά το Hibernate προσφέρει την αυτόματη μετατροπή της μιας μορφής (αντικείμενα) στην άλλη (σχεσιακή βάση δεδομένων). Απο wiki. ORM στην ουσια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα