Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BarlifasV είπε

Ευχαριστω πολυ για την συμβουλη! Πως γινεται να το κανω αυτο?

To bios? Κατέβασε το GPUZ και δες ποιο bios έχει πάνω τώρα αρχικά.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Εφόσον υπάρχει το αυτοκολλητάκι πίσω δεν ανοίγεις για πάστα γιατί δυστυχώς θα χάσεις την εγγύηση. Και με δεδομένο πως δουλευει για κάμποσο καιρό σε ψηλές θερμοκρασίες ,έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να σου χαλάσει και να χρειαστεις την εγγύηση.

Η "κούραση" που γράφτηκε πισω ειναι μια βλακεία-δεν παίζει.

Αυτο που μπορείς να κάνεις είναι να καθαρίσεις όσο μπορείς την σκόνη που όπως έγραψες βλέπεις να καλύπτει την ψύκτρα. Θα σου πρότεινα να την πας κάπου με πιεστικο για να την φυσήξεις αλλά πρόσεχε. ΟΧΙ από κοντά με πίεση,από μακριά με ρέγουλα για να φύγει η σκόνη.Διαφορετικά θα γίνει ζημιά.

Και δευτερον έλεγχος για να δεις αν φοράει το σωστό bios όπως πολύ σωστά ειπώθηκε.

Edit: ένα που μπορείς ακόμα να δοκιμάσεις ειναι στις υπόλοιπες βίδες εκτός από αυτη με το αυτοκόλλητο να δοκιμάσεις να τις σφίξεις μπας και πάρουν λίγο και πατήσει καλύτερα η ψύκτρα.

Σε βρισκω πολυ σωστο, θα τα δοκιμασω ολα! Θα ηθελα να δοκιμασω πρωτα το bios, καλοδεχουμενες καποιες οδηγιες...

image.png.6a27c42d4fd811c2711fe89214f909b4.png

14 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

To bios? Κατέβασε το GPUZ και δες ποιο bios έχει πάνω τώρα αρχικά.

015.050.000.001.000000

Επεξ/σία από BarlifasV
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, BarlifasV είπε

Σε βρισκω πολυ σωστο, θα τα δοκιμασω ολα! Θα ηθελα να δοκιμασω πρωτα το bios, καλοδεχουμενες καποιες οδηγιες...

image.png.6a27c42d4fd811c2711fe89214f909b4.png

015.050.000.001.000000

To νορμαλ φαίνεται, αλλά μπορεί να είναι πειραγμένο με το ίδιο όνομα.

Κατέβασέ το απο εδώ https://www.techpowerup.com/vgabios/191456/asus-rx580-8192-170301

Και κάνε το έτσι 

Μην πειράξεις τιμές αν πειράζει στο βίντεο. Βάλε το στοκ. 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, BarlifasV είπε

Κατεβασα απο την σελιδα που παρεθεσες, μονο ενα φακελο rom, πρεπει να κατεβασω και την εφαρμογη η κατι αλλο?

Ότι κάνει στο βίντεο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαζη ερωτηση αλλα εισαι σιγουρος οτι τα φαν της καρτας οντως δουλευουν οταν τα βαζεις στο 100%?  Εχει και αυτο το 0db... ποτε δεν ξερεις! 

Επεξ/σία από mixalis95320
  • Like 2
Δημοσ.

Ναι το εχω τσεκαρει γιατι ηξερα πως το μεσαιο φαν σεαυτη την υλοποιησει δεν λειτουργει παντα... Δουλευουν ολα ειναι αισθητο γιατι ειναι σαν απογειωση 😅

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Τι κουρασμένη κάρτα ρε παιδια. Μερικοί νομίζετε ότι τα transistors είναι σαν κινητήρας αυτοκινήτου που πέφτει η απόδοση. 

Και επίσης τι λογική είναι αυτή που είπε το παιδί πιο πάνω "καλά ειναι να αποφεύγεις να αγοράζεις μεταχειρισμένη κάρτα";. Δηλαδή μετά θα πρέπει να τις πετάμε; 

Bios η πάστα και θα δουλεύει σαν καινούργια 

Κοιτα εγω εχω διαβασε σε διεθνη κειμενα οτι καρτες που εχουν υποστει mining βγαινουν μπιελα σε μερικο καιρο.Γιαυτο ειπα να αποφευγει μεταχειρισμενες ειδικα οταν μιλαμε για rx 480 και 580.Τονισα οτι εαν εμπιστευεσαι τον αγοραστση δεν υπαρχει θεμα αλλα που ξερεις τι μπορει να σου ερθει στο σπιτι.Δεν ειμαστε και ολοι γνωστες να κανουμε αλλαγες με παστα κλπ μιλαω για τον μεσο απλο χρηστη.

Δημοσ.

Λοιπον, αρχικα ευχαριστω τους παντες που ασχοληθηκαν.
Κατεβασα το bios (μαλλον🤣) χωρις να καταφερω κατι... Εβγαλα την καρτουλα μου και πηγα στο πλησιεστερο βενζιναδικο για πιεστικο μηχανημα (δν εχω spray πεπιεσμενου αερα). Πριν η καρτα ειχε μονιμα βαθμους 85-88 και 89, τωρα που την ανοιξα ειχε 69 και σταδιακα κυμενεται απο 74 μεχρι 70ψηλα ενω ανα 3-5 λεπτα αγγιζει 80++. Επομενως στην περιπτωση μου ηταν η σκονη. Το desktop μου το διατηρω οσο πιο καθαρο γινεται,  η καρτα οταν την παρελαβα ειχε μια λεπτη στροση σκονης στα σιδερακια (το ειδα αφου την φωτισα με φλας).Δεν περιμενα να δω τετοια αλλαγη, Θα δω αν συνεχισουν οι πιο χαμηλες θερμοκρασιες και θα ενημερωσω... Κουραγιο στους συμπασχοντες.

• Like 2
Δημοσ.

Εαν αλλαξεις και παστα, θα κατεβεις πιο κατω.Και μαλιστα αυτο, θα ειναι εφορμη να καθαρισεις ακομη πιο καλα τους ανεμιστηρες μιας και θα βγαλεις την ψυκτρα απο πανω.

• Like 1
Δημοσ.

Με πολύ μεγάλη προσοχή-υπομονη-επιμονη και σταθερό χέρι , με ένα ξυραφάκι τύπου άστορ κοίτα μπάς και μπορείς να ξεκολλήσεις το αυτοκόλλητο χωρίς να το "τραυματίσεις" ωστε να ξαναμπεί μετά στη θέση του. 

ΑΝ είναι στο ίδιο επίπεδο με το backplate γιατί νομίζω στην strix οι βίδες είναι 1-2 χιλιοστα πιο κάτω και θα δυσκόλευαν το εγχείρημα. Έτσι θα μπορέσεις να αλλάξεις και πάστα και εκει θα δεις αρκετή διαφορά. Άσχετα με το πόσο δουλεμένη είναι.Τυχαίνει ακόμα και σε καινούρια να δεις διαφορές μεγάλες λόγω κακης εφαρμογης από το εργοστάσιο.

Προσωπικά θα το έκανα (το έχω κάνει στο παρελθόν ) και λόγω ψυχαναγκασμου που έχω με αυτά :P 

Αλλά με δική σου ευθύνη εννοε΄ίται και εφόσον νοιώθεις σίγουρος ..

Το σόφρων είναι να μην κάνεις τίποτα εφόσον είσαι καλυμένος λόγω εγγύησης ;) 

Όπως και να έχει κοίτα να την χαρείς παίζοντας games ! 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ας κάνει το bios update γιατί σχεδόν σίγουρα έχει φάει πείραγμα. Προς τους σχετικούς, μπορεί να κρατησει το ίδιο όνομα σε αλλαγμένο bios;

Δημοσ.

σε τοσο νεα κάρτα δύσκολο να εχει θεμα η παστα εκτος και αν την εχει "πειραξει" ο προηγούμενος , κατα πασα πιθανότητα θελει και undervolting γιατι αυτες οι 580 έρχονται με τσίτα το ρεύμα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...