billymos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Περιστασιακός χρήστης του ps3, αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με το λογαριασμό μου. Έχουν χαθεί όλα τα δεδομένα... Και εξηγουμαι.... Όπως σας προανέφερα, δε χρησιμοποιούσα τη κονσόλα πολύ, οπότε και την έδωσα στα μικρά μου ανηψακια πέρσι για να παίζουν. Σύνδεση ιντερνετ δεν είχαν, οπότε δεν γινόταν ανανέωση της κονσόλας ή χρήση του λογαριασμού μου. Όλα δούλευαν οκ, ακόμα και τα 1-2 παιχνίδια που είχα κατεβάσει επί πληρωμή από το store ή από dvd, μέχρι που ο σκληρός χάλασε. Έγινε αλλαγή και όπως είναι φυσικό, χάθηκαν τα παιχνίδια που είχα εγκαταστήσει, κ.ο.κ.. Αυτό είναι κατανοητό. Αυτό που δε καταλαβαινω, είναι ότι, κάνοντας sign-in, δεν εμφανίζονται οι φίλοι μου, ούτε τα trophy. Ακόμα χειρότερα, στο σάιτ του playstation, κάνοντας login, δεν μου βρίσκει τί παιχνιδια έχω αγοράσει, ποια η πορεία μου, οι φίλοι μου κτλ. Αυτό δεν είναι παράξενο; Τι σχέση μπορεί να έχει ο σκληρός μου που χάλασε με το λογαριασμό μου στο ίντερνετ;;; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
mikele13- Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 16 ώρες πριν, billymos είπε Καλησπέρα σε όλους. Περιστασιακός χρήστης του ps3, αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με το λογαριασμό μου. Έχουν χαθεί όλα τα δεδομένα... Και εξηγουμαι.... Όπως σας προανέφερα, δε χρησιμοποιούσα τη κονσόλα πολύ, οπότε και την έδωσα στα μικρά μου ανηψακια πέρσι για να παίζουν. Σύνδεση ιντερνετ δεν είχαν, οπότε δεν γινόταν ανανέωση της κονσόλας ή χρήση του λογαριασμού μου. Όλα δούλευαν οκ, ακόμα και τα 1-2 παιχνίδια που είχα κατεβάσει επί πληρωμή από το store ή από dvd, μέχρι που ο σκληρός χάλασε. Έγινε αλλαγή και όπως είναι φυσικό, χάθηκαν τα παιχνίδια που είχα εγκαταστήσει, κ.ο.κ.. Αυτό είναι κατανοητό. Αυτό που δε καταλαβαινω, είναι ότι, κάνοντας sign-in, δεν εμφανίζονται οι φίλοι μου, ούτε τα trophy. Ακόμα χειρότερα, στο σάιτ του playstation, κάνοντας login, δεν μου βρίσκει τί παιχνιδια έχω αγοράσει, ποια η πορεία μου, οι φίλοι μου κτλ. Αυτό δεν είναι παράξενο; Τι σχέση μπορεί να έχει ο σκληρός μου που χάλασε με το λογαριασμό μου στο ίντερνετ;;; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Κάνε συγχρονισμό τον λογαριασμό σου με το psn,sync trophies κλπ
billymos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Στις 14/10/2018 στις 10:26 ΠΜ, mikele13- είπε Κάνε συγχρονισμό τον λογαριασμό σου με το psn,sync trophies κλπ Σ ευχαριστω για την απαντηση.. Αλλα, πως κανω συγχρονισμο? Εννοεις, απο το λογαριασμο μου στο myplastation.com?
mikele13- Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, billymos είπε Σ ευχαριστω για την απαντηση.. Αλλα, πως κανω συγχρονισμο? Εννοεις, απο το λογαριασμο μου στο myplastation.com? Μέσα από κονσόλα.
billymos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Στις 18/10/2018 στις 1:44 ΜΜ, mikele13- είπε Μέσα από κονσόλα. Μπα, τιποτα... Απλα μου βγαζει ποσα mb ή gb ειναι τα files απο καθε παιχνιδι, αλλα trophies, φιλοι, ολα στο μηδεν....
billymos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Καλησπερα και παλι... Το παραπανω προβλημα υπαρχει, απλα δεν ειχα το χρονο να ασχοληθω εκ νεου... Οπως σας ειχα γραψει και παλαιοτερα, εχω χασει ολα τα δεδομενα μετα απο αλλαγη HD και ισως και id, αλλα παντα με το ιδιο email. Το μονο που εχω, ειναι στο μενου Game Data Utility καποιες πληροφοριες για τα παιχνιδια που ειχα, τα mb και την version... Επισης, στο λογαριασμο μου δεν βρισκω ουτε τα παιχνιδια που ειχα αγορασει online... Πιστευετε οτι υπαρχει καποια λυση? Να επικοινωνησω με τη sony ή δεν αξιει ο κοπος?
mikele13- Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 19 ώρες πριν, billymos είπε Καλησπερα και παλι... Το παραπανω προβλημα υπαρχει, απλα δεν ειχα το χρονο να ασχοληθω εκ νεου... Οπως σας ειχα γραψει και παλαιοτερα, εχω χασει ολα τα δεδομενα μετα απο αλλαγη HD και ισως και id, αλλα παντα με το ιδιο email. Το μονο που εχω, ειναι στο μενου Game Data Utility καποιες πληροφοριες για τα παιχνιδια που ειχα, τα mb και την version... Επισης, στο λογαριασμο μου δεν βρισκω ουτε τα παιχνιδια που ειχα αγορασει online... Πιστευετε οτι υπαρχει καποια λυση? Να επικοινωνησω με τη sony ή δεν αξιει ο κοπος? Δοκίμασες να μπεις από υπολογιστή κάνοντας sign in ? Εκεί θα φανούν όλα,αν και τι έχεις αγοράσει κλπ. Αν φαίνονται όλα κανονικά στον υπολογιστή, κάνε ένα rebuild database από την κονσόλα. Τελευταία λύση να μιλήσεις με Σόνυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα