whoever81 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, nefos78 είπε ...Επισης έχουν παραδεχτεί πως καταγράφουν γενικά τις φωνές μας....απλά πρέπει να δούμε την πραγματικότητα. Ολα καταγράφονται (εφόσον χρησιμοποιούμε smart συσκευές) και φυσικά μοιράζονται. Δεν είναι αυτή η πραγματικότητα θέλω να ελπίζω. Δεν υπάρχουν αποδείξεις.
Zerg13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, lenovo2014 είπε σε εμένα συμβαίνει κάτι πολύ χειρότερο έχω το κινητό στο τραπέζι χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ , δηλαδή κλειστό WiFi και δεδομένα. και μιλούσαμε για γατοτροφες.το βράδυ όταν άνοιξα το κινητό στο ίντερνετ μπήκα σε μια σελίδα για Livescore άσχετο με το γεγονός και μου πέταξε διαφημίσεις για γατοτροφες. και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό🤪... και σε άλλα πράγματα που μιλάμε το έχω πιάσει να βγάζει πάλι διαφημίσεις σχετικά με αυτά που λέμε . γιατί μετά αν πω ότι μας βλέπουν από της κάμερες του κινητού οπότε θέλουν χωρίς να το καταλάβουμε θα με πείτε τρελό 😡 1) συμπτωση. Ναι συμβαινει και ειναι θεμα τυχης 2) εψαξες για γατοτροφες ή πατησες καπου και δεν το θυμασαι 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 πλάκα κάνεις? 40 χρόνια φούρναρης έχω ψήσει....
ExTaCy1337 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Αμα χρησιμοποιείς το duckduckgo στο google chrome εισαι καλυμενος; Εχω βαρεθει να ψαχνω κατι στο google και μετα να γεμιζει διαφημισεις του προιοντος που εψαχνα στο facebook κλπ. Επισης κατι που εχω παρατηρήσει κι αν σας ακουγεται τρελο,πολλες φορες συζηταω για κατι,ας πουμε σκυλοτροφες,και μετα απο λιγο μολις μπω στο facebook η instagram που πεταει διαφημισεις για σκυλοτροφες!Το εχω παρατηρησει πολλες φορες! Crazy..... Αν σου πω οτι και εγω εχω παρατηρησει το ιδιο ρε φιλε; Να λεω κατι και το γαμ*** να μου τα βγαζει στο instagram/fb?
zodiacskipper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Όταν τα λέγαμε παλια, μας λέγανε συνομοσιολογους.... 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 29 λεπτά πριν, zodiacskipper είπε Όταν τα λέγαμε παλια, μας λέγανε συνομοσιολογους.... αυτό μπορείς να το ξαναπείς έτσι ακριβώς
Dinos_12345 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 44 λεπτά πριν, Zerg13 είπε 1) συμπτωση. Ναι συμβαινει και ειναι θεμα τυχης 2) εψαξες για γατοτροφες ή πατησες καπου και δεν το θυμασαι Καθόμουν για καφέ, με φίλους πληροφορικάριους και το τρολλάραμε. Αρχίσαμε να λέμε για μπύρες, μάρκες, και μας έβγαλε διαφήμιση για κάποιες από αυτές. Μετά πιάσαμε, το hardware και μας έβγαλε διαφήμιση για το hardware που μιλούσαμε. Το κάναμε και για άλλα πράγματα και πάλι έπιανε. Απλά αν έχεις ανοιχτό το "ok google" feature, δεν γλιτώνεις.
blanca12 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 new tab, open google, search for DuckDuckGo. Interesting!
link_z Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε Αν σου πω οτι και εγω εχω παρατηρησει το ιδιο ρε φιλε; Να λεω κατι και το γαμ*** να μου τα βγαζει στο instagram/fb? Κλείστε κάμερες και μικρόφωνα. Φυσικά δεν υπάρχει σωτηρία. Αυτά είναι ημίμετρα. Από τη στιγμή που έχεις οποιαδήποτε συσκευή και χρησιμοποιείς google και fb είσαι καταδικασμένος. Επίσης όταν πιάσει τους στόχους η πάπια μήπως κάνει κάποια συμφωνία κάτω από το τραπέζι ή με το πιστόλι στον κρόταφο; Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από link_z 1
tolis29 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 18 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Αμα χρησιμοποιείς το duckduckgo στο google chrome εισαι καλυμενος; Εχω βαρεθει να ψαχνω κατι στο google και μετα να γεμιζει διαφημισεις του προιοντος που εψαχνα στο facebook κλπ. Επισης κατι που εχω παρατηρήσει κι αν σας ακουγεται τρελο,πολλες φορες συζηταω για κατι,ας πουμε σκυλοτροφες,και μετα απο λιγο μολις μπω στο facebook η instagram που πεταει διαφημισεις για σκυλοτροφες!Το εχω παρατηρησει πολλες φορες! Crazy..... Μου συμβαίνει συνέχεια... Παίζει τρελη παρακολουθήση από παντού... Είμαι 1000% σίγουρος ότι τα μικρόφωνα των κινητών μας δεν κλείνουν ποτέ.....
link_z Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Επίσης όπως λέει μια παροιμία "Better is the devil you know". Αρκεί να το ξέρω από πριν δηλαδή, οπότε καλό είναι να διαβάζουμε και καμμιά σύμβαση που και που και όχι απευθείας " I Accept"
Boban Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Εμένα το ddg δεν με βόλεψε, τουλάχιστον αρκετά παλιά που το δοκίμασα. Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ το https://www.qwant.com/ . Δεν είναι κακό, βέβαια έχει θέματα. Έχει και το https://www.qwantjunior.com/ για παιδιά αλλά δυστυχώς (το παιδικό) δεν είναι στα ελληνικά ακόμα.
Arkin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 56 λεπτά πριν, tolis29 είπε Μου συμβαίνει συνέχεια... Παίζει τρελη παρακολουθήση από παντού... Είμαι 1000% σίγουρος ότι τα μικρόφωνα των κινητών μας δεν κλείνουν ποτέ..... Ακόμα και έτσι να είναι ποτέ δεν θα κάτσει κανείς να ακούσει τι λες. Πάντα θα περνάνε αυτόματα σε κάποιον αλγόριθμο μαζί με τα υπόλοιπα δις ανθρώπων και θα αναλύονται εκει. Κανέναν δεν νοιάζει τι κάνει ο καθένας. Εκτός προφανώς από τα μεγάλα κεφάλια οι εμπόρους ναρκωτικών δολοφόνοι κτλ οι οποίοι οι μεν έχουν πάντα γραμμές ασφαλείας για να μιλάνε η κινητά μιας χρήσης και αποφεύγουν τα υπόλοιπα σαν ο διάολος το λιβάνι. 1
anax111 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 21 ώρες πριν, parlapipas25 είπε ...Επισης κατι που εχω παρατηρήσει κι αν σας ακουγεται τρελο,πολλες φορες συζηταω για κατι,ας πουμε σκυλοτροφες,και μετα απο λιγο μολις μπω στο facebook η instagram που πεταει διαφημισεις για σκυλοτροφες!Το εχω παρατηρησει πολλες φορες! Crazy..... Πριν μερικές ημέρες σε ξένη χώρα στον πρωινό καφέ κοιτούσα τα email μου στο Surface και ταυτόχρονα συζητούσαμε για την επίσκεψή μας σε κάποια περιοχή ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για εμάς αλλά όχι ιδιαίτερα τουριστική. Πάω να κάνω αναζήτηση στο google με το Surface για να δω την πρόσβαση στην περιοχή και στα δύο πρώτα γράμματα μου βγάζει πρώτο αποτέλεσμα την περιοχή για την οποίαν συζητούσαμε. Κουφάθηκα τελείως. Δεν είχα κάνει οποιαδήποτε αναζήτηση τις προηγούμενες ημέρες για την περιοχή. Δοκίμασαν και οι υπόλοιποι με τα τηλέφωνά τους μετά αλλά δεν έβγαζε αυτό το αποτέλεσμα πρώτο, το έβγαζε από τρίτο μέχρι πέμπτο που και αυτό ήταν περίεργο καθώς όπως είπα η περιοχή δεν είναι ιδιαίτερα τουριστική και έπρεπε βάση των όρων της αναζήτησης που κάναμε να βγάλει άλλες περιοχές ποιο γνωστές. Μόνο στο Surface μου και μόνο στην Google έβγαινε πρώτο. Εξήγηση άλλη για μένα δεν υπάρχει πέρα ότι το μικρόφωνο του Surface κατέγραψε την συζήτησή μου και την έστειλε κατευθείαν στην Google.
lakis84 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 21 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Αμα χρησιμοποιείς το duckduckgo στο google chrome εισαι καλυμενος; Εχω βαρεθει να ψαχνω κατι στο google και μετα να γεμιζει διαφημισεις του προιοντος που εψαχνα στο facebook κλπ. Επισης κατι που εχω παρατηρήσει κι αν σας ακουγεται τρελο,πολλες φορες συζηταω για κατι,ας πουμε σκυλοτροφες,και μετα απο λιγο μολις μπω στο facebook η instagram που πεταει διαφημισεις για σκυλοτροφες!Το εχω παρατηρησει πολλες φορες! Crazy..... Δεν εισαι ο μονος, η google ακουει, απλα θεωρητικα αυτα μενουν μονο μεσα στον αλγοριθμο και δε χρησιμοποιουνται για δολιους σκοπους ουτε εχει καποιος προσβαση σε αυτα τα δεδομενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα