spectaculator Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Netscape και Altavista. Τα θυμάται κανείς. (βασικά τέσσερα-πέντε sites είχαν ενδιαφέρον τότε και οι μηχανές αναζήτησης περίσσευαν) 1 1 1
shack Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Με καλύπτει κατά ένα μεγάλο ποσοστό, λίγες φορές χρησιμοποιώ google για κάτι στην Ελλάδα...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Eoin είπε Δεν έχει κανένα νόημα να αλλάξεις μηχανή αναζήτησης και να συνεχίσεις να χρησιμοποιηείς υπηρεσίες,εφαρμογές,λειτουργικά, που παραβιάζουν εξίσου την ιδιωτικοτήτα σου. 'Η τα αλλάζεις όλα ή κάτσε στ' αυγά σου.😄 έχει νόημα να ξεκινήσεις από κάπου.
skiabox Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, spectaculator είπε Netscape και Altavista. Τα θυμάται κανείς. (βασικά τέσσερα-πέντε sites είχαν ενδιαφέρον τότε και οι μηχανές αναζήτησης περίσσευαν) Γατάκι εγώ θυμάμαι μέχρι και τη λίστα του yanoff!!! Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από skiabox 2
Kostasspil Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 25 minutes ago, decentintocerberon said: έχει νόημα να ξεκινήσεις από κάπου. Αρκει να συνεχισεις μετα και στα υπολοιπα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Eoin είπε Δεν έχει κανένα νόημα να αλλάξεις μηχανή αναζήτησης και να συνεχίσεις να χρησιμοποιηείς υπηρεσίες,εφαρμογές,λειτουργικά, που παραβιάζουν εξίσου την ιδιωτικοτήτα σου. 'Η τα αλλάζεις όλα ή κάτσε στ' αυγά σου.😄 Όντως. Αλλά είναι δύσκολο να αποκοπείς εντελώς από τις υπηρεσίες της Google. Τουλάχιστον ας υποστηρίζουμε τις προσπάθειες κάποιων open-source εφαρμογών.. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
nefos78 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, panoskatos είπε Τα παθαίνω και τα δύο. Το πρώτο είναι σπαστικό και το δεύτερο όπως πολύ σωστά λες είναι τρελό! Δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται τρελό? Καταρχήν η Google στο ιστορικό σου καταγράφει τις ομιλίες σου όταν κάνεις voice typing.Επισης έχουν παραδεχτεί πως καταγράφουν γενικά τις φωνές μας....απλά πρέπει να δούμε την πραγματικότητα.Ολα καταγράφονται (εφόσον χρησιμοποιούμε smart συσκευές) και φυσικά μοιράζονται. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, parlapipas25 είπε Αμα χρησιμοποιείς το duckduckgo στο google chrome εισαι καλυμενος; Εχω βαρεθει να ψαχνω κατι στο google και μετα να γεμιζει διαφημισεις του προιοντος που εψαχνα στο facebook κλπ. Επισης κατι που εχω παρατηρήσει κι αν σας ακουγεται τρελο,πολλες φορες συζηταω για κατι,ας πουμε σκυλοτροφες,και μετα απο λιγο μολις μπω στο facebook η instagram που πεταει διαφημισεις για σκυλοτροφες!Το εχω παρατηρησει πολλες φορες! Crazy..... Η λύση είναι uBlock Origin για να κόβεις διαφημίσεις και uMatrix για να κόβεις tracking.
NorgeMan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, parlapipas25 είπε Επισης κατι που εχω παρατηρήσει κι αν σας ακουγεται τρελο,πολλες φορες συζηταω για κατι,ας πουμε σκυλοτροφες,και μετα απο λιγο μολις μπω στο facebook η instagram που πεταει διαφημισεις για σκυλοτροφες!Το εχω παρατηρησει πολλες φορες! Crazy..... Ισχύει, μου έχει τύχει και σε μένα να μου εμφανίσει στοχευμένες διαφημίσεις για κάτι που έχω συζητήσει με κάποιον άλλον χωρίς να έχω ψάξει ποτέ στο ιντερνετ γι αυτό. Πολλοι το εχουν παρατηρήσει. 3 1
pontiaras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 δεν με καλυπτει απο τον αρχηγο της εφοριας!!!😋🙄😎 1
spectaculator Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 46 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Όντως. Αλλά είναι δύσκολο να αποκοπείς εντελώς από τις υπηρεσίες της Google. Τουλάχιστον ας υποστηρίζουμε τις προσπάθειες κάποιων open-source εφαρμογών.. Μπα, μην το λες. Είναι θέμα αλλαγής συνήθειας. Δύσκολο για μερικούς αλλά όχι αδύνατο. 1
txcellas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Υπάρχει ιδιωτικότητα μέχρι να βγει ένα άρθρο που να λέει ότι παλιότερα πριν μερικούς μήνες όπως συνηθίζεται παραβιάστηκαν πρωτόκολλα των server κλπ που οι περισσότεροι δεν τα καταλαβαίνουμε.
Kraken Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Επισης κατι που εχω παρατηρήσει κι αν σας ακουγεται τρελο,πολλες φορες συζηταω για κατι,ας πουμε σκυλοτροφες,και μετα απο λιγο μολις μπω στο facebook η instagram που πεταει διαφημισεις για σκυλοτροφες!Το εχω παρατηρησει πολλες φορες! Crazy..... Το είχα διαβάσει σε ένα άρθρο και το θεώρησα υπερβολή του αρθρογράφου, αλλά μάλλον δεν είναι και τόσο υπερβολή. 1 ώρα πριν, spectaculator είπε Netscape και Altavista. Τα θυμάται κανείς. (βασικά τέσσερα-πέντε sites είχαν ενδιαφέρον τότε και οι μηχανές αναζήτησης περίσσευαν) Το Altavista η αγαπημένη μου μηχανή αναζήτησης. Αν και όπως λες δεν είχαμε και πολλά να δούμε τότε, εντούτοις υπήρχαν στιγμές που χρειαζόταν (τίποτα patches, οδηγίες κλπ). 1
what_if Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, woopsi είπε Η πάπια, ειδικά για κόσμο που ψάχνει για υλικό πληροφορικής προγραμματισμού είναι διαμαντάκι. Δεν πειράζει αν ξεβολευτείς λίγο, σε καλύπτει πάρα πολύ. Google μόνο για μερικές μικρο αναζητήσεις στα ελληνικά, αλλιώς ddg. δεν χρειαζεται να ξεβολευτεις ,οριζεις το duck duck go κυρια μηχανη αναζητησης κ βαζεις αυτο το προσθετο για να ψαχνεις με ενα κλικ οπου θες συμπεριβαλομενης κ της google https://chrome.google.com/webstore/detail/selection-search/gipnlpdeieaidmmeaichnddnmjmcakoe Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από what_if
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα