Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το DuckDuckGo, είναι μια εναλλακτική μηχανή αναζήτησης η οποία βάζει σε απόλυτη προτεραιότητα την ιδιωτικότητα του χρήστη, και η οποία συμπλήρωσε πρόσφατα ένα σημαντικό ορόσημο, 30 εκατομμύρια αναζητήσεις σε 24 ώρες.

Σε μια χρονιά γεμάτη από σκάνδαλα ιδιωτικότητας σε εταιρείες κολοσσούς όπως το Facebook και τη Google, το DuckDuckGo έχει σημειώσει τεράστια ανάπτυξη το τελευταίο διάστημα. Ενδεικτικό είναι ότι οι χρήστες πραγματοποιούσαν τον περασμένο Ιανουάριο 16 εκατομμύρια αναζητήσεις καθημερινά, με τον αριθμό αυτό να αναμένεται να διπλασιαστεί στα τέλη της χρονιάς.

Παρά την τεράστια αύξηση στην επισκεψιμότητα, ο αριθμός αναζητήσεων που πραγματοποιούνται μέσω του DuckDuckGo δεν είναι παρά ένα πολύ μικρό μέρος σε σχέση με τις επιδόσεις της Google όπου καθημερινά πραγματοποιούνται 3.5 δισεκατομμύρια αναζητήσεις. Συγκριτικά, στη Google σημειώνεται 30 εκατομμύρια αναζητήσεις κάθε 15 λεπτά. Επίσης, ο αντίπαλος του DuckDuckGo δεν είναι μόνο η μηχανή αναζήτησης της Google αλλά και αυτές των Yahoo, Bing και ask.com, οι οποίες έχουν περισσότερη κίνηση σύμφωνα με το NetMarketShare.com.

Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, nickname2016 είπε

Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτή τη μηχανή καθώς κατά ένα 80% με καλύπτει. Για λίγο πιο εξειδικευμένες αναζητήσεις πάω Google.

Δες και το startpage.com. Βγάζει Google results χωρίς tracking. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panosveto12 είπε

Θα το αγοράσει το google 

φυσικά και θα το αγοράσει για να το λογοκρίνει 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα χρησιμοποιείς το duckduckgo στο google chrome εισαι καλυμενος;

Εχω βαρεθει να ψαχνω κατι στο google και μετα να γεμιζει διαφημισεις του προιοντος που εψαχνα στο facebook κλπ.

Επισης κατι που εχω παρατηρήσει κι αν σας ακουγεται τρελο,πολλες φορες συζηταω για κατι,ας πουμε σκυλοτροφες,και μετα απο λιγο μολις μπω στο facebook η instagram που πεταει διαφημισεις για σκυλοτροφες!Το εχω παρατηρησει πολλες φορες!

Crazy.....

Επεξ/σία από parlapipas25
  • Like 14
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.

Η πάπια, ειδικά για κόσμο που ψάχνει για υλικό πληροφορικής προγραμματισμού είναι διαμαντάκι.

Δεν πειράζει αν ξεβολευτείς λίγο, σε καλύπτει πάρα πολύ.

Google μόνο για μερικές μικρο αναζητήσεις στα ελληνικά, αλλιώς ddg.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει κανένα νόημα να αλλάξεις μηχανή αναζήτησης και να συνεχίσεις να χρησιμοποιηείς υπηρεσίες,εφαρμογές,λειτουργικά, που παραβιάζουν εξίσου την ιδιωτικοτήτα σου. 'Η τα αλλάζεις όλα ή κάτσε στ' αυγά σου.😄

Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και μια χαρά είναι.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Εχω βαρεθει να ψαχνω κατι στο google και μετα να γεμιζει διαφημισεις του προιοντος που εψαχνα στο facebook κλπ.

Επισης κατι που εχω παρατηρήσει κι αν σας ακουγεται τρελο,πολλες φορες συζηταω για κατι,ας πουμε σκυλοτροφες,και μετα απο λιγο μολις μπω στο facebook η instagram που πεταει διαφημισεις για σκυλοτροφες!Το εχω παρατηρησει πολλες φορες!

Crazy.....

Τα παθαίνω και τα δύο. 

Το πρώτο είναι σπαστικό και το δεύτερο όπως πολύ σωστά λες είναι τρελό! 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...