emiscap7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα ομαδα! Εδω και κατι μηνες που αλλαξα ιντερνετ(Απο Wind σε Cyta) αντιμετοπιζω ενα προβλημα σε ενα παιχνιδι που το online του βασιζεται σε Peer to Peer connection.Απο εκει που μπορουσα να παιξω με τον οποιονδιποτε τωρα μπορω να παιξω μονο με το 20% των ατομων-φιλων μου. Γι'αυτο ψαχτηκα και ειδα πως ισως το router μου εχει μερικα ports κλειστα και πως μαλλον πρεπει να τα ανοιξω εγω ο ιδιος manually. Παρα τις προσπαθιες μου ομως δεν μπορεσα να καταφερω να λυσω το προβλημα μου.Προσφατα ομως ανακαλυψα πως εαν συνδεθω με VPN το προβλημα λυνεται,ωστοσω το σημα ειναι κακιστο και unplayable.Η ερωτηση μου ειναι εαν καποιος ξερει πως ακριβως μπορω να ανοιξω τα ports για το router μου(Πως ακριβως πρεπει να γραψω τα στοιχεια δηλαδη για να ανοιξουν τα ports); 'Η μοιπος το προβλημα βρισκεται καπου αλλου.Τα ports που εχω δει πως πρεπει να ανοιξω ειναι τα : TCP Ports: 27015-27030 , 27036-27037 UDP Ports:4380 , 27000-27031, 27036 Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα