Luciddream Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Έχουμε και λέμε, τι χρειαζόμαστε για το πιο VFM Ryzen Setup? Θέλω να τα πάρω απόφαση σήμερα και να τα παραγγείλω γιατί χρόνος μεστην βδομάδα δεν υπάρχει για ιδιαίτερο ψάξιμο. Επεξεργαστής, 2700 vs 2700x? Το TDP του 2700 είναι ενδιαφέρον, και απο benchmark έχω δεί ότι είναι στα ίδια επίπεδα με τον 2700x. Μητρική, x470 vs B450 ? Οι καλές x470 πλησιάζουν τα 300 ευρώ, και δεν έχω καταλάβει αν προσφέρουν και τίποτα ενδιαφέρον. Οπότε με μια καλή B450 στα 120 ευρώ υποθέτω θα κάνει την δουλειά της. Μνήμες, 3200 hynix vs b-dies? Απο ότι έχω καταλάβει δεν ειναι πρόβλημα πλέον οι μνήμες, οπότε το OC σε 3200 παίζει άνετα σε δεύτερη γενιά Ryzen. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη, αλλά θέλω επιχειρήματα γιατί πρέπει ή όχι να δώσω 300 ευρώ για μητρική, 250 για μνήμες, κτλπ.
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μπες εδω και κανε copy-paste την φορμα για να δωσεις ολοκληρωμενη εικονα για την χρηση που θα κάνεις , το ποσό που διαθέτεις κτλ... https://www.insomnia.gr/forums/forum/49-νέα-συστήματα-αναβαθμίσεις/
Luciddream Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, ZELOMOTH said: Μπες εδω και κανε copy-paste την φορμα για να δωσεις ολοκληρωμενη εικονα για την χρηση που θα κάνεις , το ποσό που διαθέτεις κτλ... https://www.insomnia.gr/forums/forum/49-νέα-συστήματα-αναβαθμίσεις/ Βασικά ρωτάω τρία πολύ συγκεκριμένα πράγματα, και αν και το πόσταρα καταλάθος εδώ, το section είναι για συζήτηση. Αλλά anyway, θα το ανοίξω εκεί για καλύτερα Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από Luciddream
leros2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Luciddream είπε Βασικά ρωτάω τρία πολύ συγκεκριμένα πράγματα, και αν και το πόσταρα καταλάθος εδώ, το section είναι για συζήτηση. Αλλά anyway, θα το ανοίξω εκεί για καλύτερα Ρωτάς 3 πολύ γενικά πράγματα.. χωρίς να δίνεις βασικά στοιχεία... Χρήση, budget, διάθεση για OC, κτλ κτλ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα