Πanagiotis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 γειά σας παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούργιο μηχανάκι, το οποίο θα το χρησιμοποιώ για τις καθημερινές μου μετακινήσεις μέσα στην πόλη (επαρχία μένω), για καμιά βόλτα και γιατί όχι να χρησιμοποιηθεί και για κάποια δουλεία το καλοκαίρι ως delivery. Κοίταγα λοιπόν διάφορα μηχανάκια και απέκλεισα τα σκούτερ για τους δικους μου λόγους (δεν μου αρέσουν τα περισσότερα της αγοράς στο θέμα της εμφάνισης, βέβαια αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό, καθώς και έχουν και ακριβότερο κόστος συντήρισης από μία πάπια). Κατέληξα λοιπόν να αγοράσω παπί το οποίο θέλω να το αγοράσω καινούργιο ώστε να αποφύγω ενδεχόμενες βλάβες ή ζόρισμα που μπορεί να έχει φάει κάποιο μεταχειρισμένο. Από τα καινούργια της αγοράς αυτό που μου αρέσει πολύ μπορώ να πω είναι το καινούργιο της honda το astrea grand με την τεχνολογία cbs που περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό και με τιμή αγοράς 2200ευρώ. Οπότε έχω να κάνω ορισμένες ερωτήσεις ώστε να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας! (θα αριθμήσω τις ερωτήσεις ώστε να μην χαθείτε στο κείμενο) 1) οδηγείται κανονικά με το δίπλωμα Α1; γιατί από τότε που τα αλλάξαν τα διπλώματα έχουν προσθέσει εκτός από κυβικά για το Α1 και Kw και καμιά φορά χάνουμε την μπάλα! 2) πώς σας φαίνεται σαν αγορά; (πάντα ως καινούργιο) 3) αξιοπιστία; (το ξέρω σαν τα παλιά δεν έχει, αλλά θα μένατε ήρεμοι λόγο του brand name; 4) Απ' ότι διαβάζω είναι πολύ οικονομικό στο καύσιμο. Σαν κόστος συντήρισης, ανταλλακτικών είναι πάλι οικονομικό; 5) Έχετε ακούσει για τίποτα προβήματα που μπορεί να έχει βγάλει το συγκεκριμένο παπί; 6) στην περίπτωση που αργότερα μετά το στρώσιμο βάλω απλά μία εξάτμιση (apido racing) καθαρά για αισθητικούς λόγους, πρέπει να πειράξω και τίποτα άλλο ώστε να δουλεύει σωστά το παπί ή δεν παίζει κανένα ρόλο; 7) είναι αερόψυκτο, μπορώ να κάνω αρκετά χιλιόμετρα χωρίς πρόβλημα; 😎 εσείς θα το αγοράζατε; συγνώμη αν σας κούρασα με το ερωτηματολόγιό μου:) περιμένω και τις δικές σας γνώμες!! Ευχαριστώ
arisg90 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Επειδη στην αγορα λογω αλλαγης προτυπου σε Euro 4,βρισκουμε ελαχιστα μηχανακια,επειδη Yamaha και Honda εχουν τις τιμες στο θεο (ναι,παραδεχομαι οτι ειναι ποιοτικα,αν και οχι τοσο οσο τα αθανατα παλια που ηταν οντως made in japan,αλλα οχι τοσο ωστε να δικαιολογουν τη μεγαλη διαφορα στην τιμη με τα SYM πχ),αλλα το κυριοτερο επειδη εισαι επαρχια οπου η κινηση και ο φορτος εργασιας (η καταπονηση δηλαδη του παπιου) ειναι στο 1/10 της Αθηνας θα σου προτεινα το SYM Magic και το Daytona Sprinter (που θεωρω απο τα ασχημοτερα αλλα κορυφαιο vfm).
Πanagiotis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, arisg90 είπε Επειδη στην αγορα λογω αλλαγης προτυπου σε Euro 4,βρισκουμε ελαχιστα μηχανακια,επειδη Yamaha και Honda εχουν τις τιμες στο θεο (ναι,παραδεχομαι οτι ειναι ποιοτικα,αν και οχι τοσο οσο τα αθανατα παλια που ηταν οντως made in japan,αλλα οχι τοσο ωστε να δικαιολογουν τη μεγαλη διαφορα στην τιμη με τα SYM πχ),αλλα το κυριοτερο επειδη εισαι επαρχια οπου η κινηση και ο φορτος εργασιας (η καταπονηση δηλαδη του παπιου) ειναι στο 1/10 της Αθηνας θα σου προτεινα το SYM Magic και το Daytona Sprinter (που θεωρω απο τα ασχημοτερα αλλα κορυφαιο vfm). καταρχάς ευχαριστώ για την απάντησή σου, όμως δεν ξέρω μου γυάλισε στο μάτι μου αρέσει πολύ εμφανισιακά το honda. Η τιμή ναι είναι λίγο υψηλή επειδή πρόκειται για ένα παπί αλλά και το crypton r που εβγαινε μέχρι πριν 1-2 χρόνια τόσο στοίχιζε, όπως και το innova, με το πρώτο να αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ την αγορά του κατά την γνώμη μου. Οπότε μου λες ότι είναι αξιόπιστα, βέβαια όχι όσο τα παλιά. Τα service του, ανταλλακτικά φτηνά και αυτά λογικά. Για κάποιο ενδεχόμενο πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάζει το συγκεκριμένο παπί έχεις ακούσει; τι γίνεται με τον αερόψυκτο κινητήρα; τι αποστάσεις μπορώ να καλύψω; και αν τέλος του βάλω μια εξάτμιση απλά για αισθητικούς λόγους, χρειάζεται κάποια ρύθμιση; ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα