katkol Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το πώς θα κάνω format και θα βάλω τα Windows 10. Το laptop μου πάνω έχει τα αυθεντικά Windows 7. Εχω κλειδί για Windows 10 και Κατέβασα το ISO από το site της Microsoft. Το έκαψα σε ένα DVD πήγα να κάνω το format με τον κλασικό τρόπο(εχω κάνει πολλές φορές format όχι όμως με Windows 10) επιλέγω από το bios boot from dvd κάνει restart μου εμφανίζει press any Key και τα λοιπά το πατάω και μετά εμφανίζει το Logo της Dell και απλά μένει εκεί. Το λαπτοπ μου είναι Dell Latitude E6430. Οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει θα ήταν ευπρόσδεκτο... Ευχαριστώ!
prigipa_m Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δοκίμασε να πατήσεις F12 και μετα να επιλέξεις να κάνει είσοδο απο το DVD:
asmilon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μαλλον δεν εχεις ετοιμασει σωστα το DVD, το εκανες με το Media Creation tool της Microsoft? Αφου εχεις Windows σε λειτουργικη κατασταση, γιατι δεν τρεχεις τον Windows Update Assistant για ξεκινησεις την εγκατασταση μεσα απο το περιβαλλον των Windows σου; 1
katkol Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, asmilon είπε Μαλλον δεν εχεις ετοιμασει σωστα το DVD, το εκανες με το Media Creation tool της Microsoft? Αφου εχεις Windows σε λειτουργικη κατασταση, γιατι δεν τρεχεις τον Windows Update Assistant για ξεκινησεις την εγκατασταση μεσα απο το περιβαλλον των Windows σου; Έτσι το ετοίμασα το dvd. Προσπάθησα αλλά δεν το έκανε ουτε απο το update
asmilon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Χμμ..Για δοκιμασε να κανεις το παρακατω BIOS update, αν δεν το εχεις ηδη: https://www.dell.com/support/home/gr/el/grbsdt1/drivers/driversdetails?driverid=kmtf8 1
katkol Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, asmilon είπε Χμμ..Για δοκιμασε να κανεις το παρακατω BIOS update, αν δεν το εχεις ηδη: https://www.dell.com/support/home/gr/el/grbsdt1/drivers/driversdetails?driverid=kmtf8 Τώρα έκανα μεγάλη βλακεια. Είχα ενα dvd με win 7 σπασμένα. Και είπα να δοκιμάσω αν κάνει απο αυτο boot και εκανε... Διέγραψα το partition με τα original Windows και τωρα που μπήκαν τα σπασμένα δε κατεβάζει drivers ούτε ίντερνετ μπορώ να μπω ουτε τίποτα
asmilon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Λογικο επειδη προφανως σου λειπουν οι drivers... Μπες εδω και κατεβασε τουλαχιστον για το WiFi σου ή την ethernet καρτα σου για να μπαινεις στο internet: https://www.dell.com/support/home/gr/el/grbsdt1/product-support/product/latitude-e6430/drivers 1
katkol Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, asmilon είπε Λογικο επειδη προφανως σου λειπουν οι drivers... Μπες εδω και κατεβασε τουλαχιστον για το WiFi σου ή την ethernet καρτα σου για να μπαινεις στο internet: https://www.dell.com/support/home/gr/el/grbsdt1/product-support/product/latitude-e6430/drivers Θα πρέπει να παω σε κάποιο ίντερνετ καφε για να κατεβάσω τα drivers... Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια! Αντε και μπαίνω στο ίντερνετ μετά... Και αντε και οτι εχω το τελευταίο bios update... Καμία ιδέα με το τι κάνω μετά;; Εκτός αν γίνεται να το κατεβάσω τον driver από το κινητό και μετα με καλώδιο να περάσω το αρχείο στο λαπτοπ
katkol Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, katkol είπε Θα πρέπει να παω σε κάποιο ίντερνετ καφε για να κατεβάσω τα drivers... Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια! Αντε και μπαίνω στο ίντερνετ μετά... Και αντε και οτι εχω το τελευταίο bios update... Καμία ιδέα με το τι κάνω μετά;; Εκτός αν γίνεται να το κατεβάσω τον driver από το κινητό και μετα με καλώδιο να περάσω το αρχείο στο λαπτοπ Έκανα update στο bios, πέρασα παλι στο usb τα Windows απο το tool της Microsoft. Αλλά και παλι τίποτα... Κολλημένο το logo της dell κατα την εκκίνηση του boot Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από katkol
micos000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Αν πατήσεις tab δε φεύγεη οθόνη της dell για να δεις τι γράφει από πίσω;
katkol Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, micos000 είπε Αν πατήσεις tab δε φεύγεη οθόνη της dell για να δεις τι γράφει από πίσω; Νομίζω πως και να πατήσω tab δε θα κάνει κατι... Θα το κάνω όμως. Κατέβασα το αρχείο και σε iso και το πέρασα στο usb με το rufus... Και παλι τίποτα
micos000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Βασικά θα έλεγα αν μπορείς να μπεις bios και να απενεργοποιήσεις το το full screen logo ή όπως το έχει για να βλέπεις τι γράφει από πίσω κατά το post.
katkol Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, katkol είπε Νομίζω πως και να πατήσω tab δε θα κάνει κατι... Θα το κάνω όμως. Κατέβασα το αρχείο και σε iso και το πέρασα στο usb με το rufus... Και παλι τίποτα Κάτι dvd που εχω με σπασμένα Windows τα μπουταρει. Το original iso με τίποτα! Δε μπορώ να καταλάβω τι κανω ή τι δε κανω! 1 λεπτό πριν, micos000 είπε Βασικά θα έλεγα αν μπορείς να μπεις bios και να απενεργοποιήσεις το το full screen logo ή όπως το έχει για να βλέπεις τι γράφει από πίσω κατά το post. Να το κάνω... Που το βρίσκω όμως στο bios!!
katkol Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Κατάφερα να περάσω παλι τα Windows 7 τα original. Ta Win10 ακόμα δε μπαίνουν...
micos000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δοκίμασε με το rufus, όταν περνάς τα 10άρια να επιλέξεις στο "Σχέδιο διαμοιρασμού" το "mbr" και στο "Επιθυμητό λειτουργικό σύστημα" το "BIOS ή UEFI". Μια άλλη λύση είναι να τρέξεις το setup από το στικάκι μέσα από τα 7άρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα