marjel Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Και εγώ με τον Sam τα είπα 😋 και μου είπε You will receive original product. Μου φάνηκε λίγο να μου μιλάει με υπεκφυγές.
geodark Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Το κόβω να είναι ότι είναι και τα ανταλλακτικά της ρομποτικής σκούπας που έχει σε ένα σετάκι (https://www.banggood.com/Main-Brush-Filters-Side-Brushes-Accessories-For-XIAOMI-MI-Robot-Vacuum-Home-Applicance-Part-p-1318153.html) τα οποία είναι απλά high quality OEM parts
nek4d Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μαλιστα..., συνθετη περιπτωση... Αξιζει να μεινει το θεμα ανοιχτο και οταν παραλαβουμε, να συγκρινουμε συσκευασια και προιον με αλλο γνησιο απο τυχον παλαιοτερη αγορα.
JohnnyX Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Για να μην ανοιγω νεο thread στα 30€ για οσους ειναι Αθηνα απο το Mistore 2
Zerg13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Παρτε το φιλτρο για αρχη, στο μελλον θα παρετε και τον καθαριστη ο Ψαλτης πρεπει να ηταν σε μια Ελληνικη ταινια, αγορασε την δερματινη στολη πρωτα για μηχανακι χωρις μηχανακι περα απ την πλακα, σωστο ειναι το θεμα. 1
drdedus Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) τον τελευταίο μήνα μπαίνει συνεχώς προσφορά "ενα" φίλτρο που "δείχνει" ότι ειναι γνήσιο, μπορεί και να το γραφει οτι είναι xiaomi αλλά σε μια συζήτηση διάβασα ότι δεν ειναι γνήσιο. δεν θυμάμαι αν το βάζει και το gear και το banggood. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από drdedus
JohnnyX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρελαβα σημερα , αφου υπηρχε καθυστερηση γιατι μπηκε τελωνειο Τελικα δεν υπηρχε χρεωση απο αυτο (αλλα και να υπηρχε no problemo αφου ηταν κατω απο 22€) Στο δια ταυτα : Το πακετο ηρθε κατεστραμμενο τοσο εξωτερικο οσο και το φιλτρο εσωτερικα ..το χτυπημα εφτανε ακομα και μεσα στο εσωτερικο carbon filter. Φυσικα ζηταω full refund οχι μονο για το χτυπημα (θα ζητουσα ετσι και αλλιως) , αλλα γιατι το προιον ΔΕΝ ειναι XIAOMI παρα τις διαβεβαιωσεις απο το customer service. Κανενα διακρητικο Mi ..κανενα manual...φτηνη κατασκευη με ατελειες...κακο packaging πολυ διαφορετικο απο τα XIAOMI Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από JohnnyX 2
nek4d Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μουφα λοιπον... To απανταει και αλλος αγοραστης πλεον και στα reviews του, στην σελιδα τους. Εχει κρατησει κανεις email ή screenshot απο το chat? Ας ανεβασει παρακαλω μια εικονα εδω ή με λινκ για κατεβασμα απο dropbox ή παρομοιο. Θα χρειαστει φανταζομαι για το paypal... Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από nek4d
evts Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Το παρέλαβα κι εγω θα ζητήσουμε refund ; Η διαφορά ειναι το λογότυπο στον πάτο απο την εξωτερική πλευρά. Θα λειτουργεί σαν φίλτρο ; Δεν το εχώ δοκιμάσει .
JohnnyX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Λοιπον επανερχομαι Στην αρχη μου ειπαν να το ξαναστειλουν , αλλα αφου ηταν χτυπημενο και fake ζητησα full refund . Σημερα μου ειπαν οτι ηδη εχουν ξεκινησει διαδικασες full refund . Θεωρω πως ολα θα ειναι οκ ..προφανως θελει λιγο χρονο. Εχω το transcript που ζητησατε , θελετε να το ανεβασω ?
mpokwsths Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Κάνει δουλειά ο καθαριστής αέρα της Xiaomi; Έχει δει διαφορά κανείς;
vdanasto Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Κάνει δουλειά ο καθαριστής αέρα της Xiaomi; Έχει δει διαφορά κανείς; Κάνει δουλειά, αν μπείς στο χώρο που λειτουργεί η συσκευή αντιλαμβάνεσαι κατευθείαν τη διαφορά στον αέρα. Εγώ τον χρησιμοποιώ κυρίως στο υπνοδωμάτιο, αλλά και στο σαλόνι κάνει δουλειά (χρειάζεται ωστόσο περισσότερο χρόνο).
nek4d Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, mpokwsths είπε Κάνει δουλειά ο καθαριστής αέρα της Xiaomi; Έχει δει διαφορά κανείς; Ειναι απιστευτο εργαλειο, οχι απλα κανει δουλεια, πεταει, το "αισθανεσαι" αμεσως. (απο χρηση σε χωρο καπνιζοντων, οπου με και χωρις αυτο, η διαφορα ειναι χαοτικη). 2 ώρες πριν, JohnnyX είπε Λοιπον επανερχομαι Στην αρχη μου ειπαν να το ξαναστειλουν , αλλα αφου ηταν χτυπημενο και fake ζητησα full refund . Σημερα μου ειπαν οτι ηδη εχουν ξεκινησει διαδικασες full refund . Θεωρω πως ολα θα ειναι οκ ..προφανως θελει λιγο χρονο. Εχω το transcript που ζητησατε , θελετε να το ανεβασω ? Ναι φιλε, ανεβασε το παρακαλω, για οποιον θελει να ζητησει refund. Εστω και partial καλο θα ειναι, μιας και δεν ηταν σωστοι στην τελικη.
JohnnyX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, nek4d είπε Ειναι απιστευτο εργαλειο, οχι απλα κανει δουλεια, πεταει, το "αισθανεσαι" αμεσως. (απο χρηση σε χωρο καπνιζοντων, οπου με και χωρις αυτο, η διαφορα ειναι χαοτικη). Ναι φιλε, ανεβασε το παρακαλω, για οποιον θελει να ζητησει refund. Εστω και partial καλο θα ειναι, μιας και δεν ηταν σωστοι στην τελικη. ok Sam Sat, 10/13/18 09:26:18 pm Europe/Athens Hello. Thank you for contacting customer service. We would like to tell you that there is a big discount from Oct, 1st, to Oct, 15th, you could find it here: https://www.banggood.com/promotion-BrandsFeast-6932.html?utmid=5209&dckf=O_livechat how may I assist you today? XXX 09:27:02 pm hi there Sam 09:27:56 pm Hello. Thank you for contacting Banggood! I am Sam. How may I assist you ? XXX 09:28:05 pm i want to ask about product https://www.banggood.com/Air-Purifier-Filter-Smart-Removal-Filter-Accessory-For-XIAOMI-3-Version-Mi-Purifier-p-1305438.html i think that product it is not a Original xiaomi product , am i right ? Sam 09:31:05 pm Its the original one. You can check it on xiaomi website also. XXX 09:31:41 pm i think the original is this one https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Peculiar-Smell-PM2_5-Formaldehyde-Removal-Air-Purifier-Filter-Antibacterial-Version-p-1133607.html?rmmds=search after all there is nowhere to be found any mention about a xiaomi product !! 09:32:12 pm and the pictures of the products ARE different very different Sam 09:34:35 pm Please visit this website link: https://store.mi.com/in/item/3182700013?gclid=EAIaIQobChMI8sGopYaE3gIVSwwrCh2_JQyYEAQYASABEgIMhPD_BwE I can assure you both are same. XXX 09:35:14 pm i'm talking about the antibacterial one the purple the 2 products you have are very diffent between each other (the links i gave you) the one that says that it is a XIAOMI produt has white horizontal stipes and a white handle 09:37:27 pm the second does not have white stripes and has a purple handle Sam 09:38:26 pm Both are manufactured by Xiaomi but looks and specifications are only different. 1
evts Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Περιμένω απάντηση αλλιως θα πάει μέσω paypal η δουλειά γιατί ρώτησα ακριβώς το ίδιο αν είναι original και μου απάντησαν με mail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα