Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλω να αγοράσω ενα λάπτοπ οπου δεν θα θέλει σερβις κάθε τρεις και λίγο και θα αντέξει στα χρόνια.

Τα κύρια χαρακτηριστικά που θα ήθελα να εχει είναι:

Κατασκευαστής: dell,hp ή lenovo 

Ανάλυση: 15" και άνω

Σκληρός δίσκος: ssd

Από εκει και πέρα δε γνωρίζω τι άλλο να κοιτάξω για να κάνω μια καλή αγορά.Θα ήθελα τα φώτα σας.

*επιπλέον,με 400-500€, μπορώ να βρω ποιοτικό λαπτοπ ή θα μου βγάζει προβλήματα;

Δημοσ.

Να βλεπω ταινιες,να χρησιμοποιώ τα σοσιαλ και υπαρχει πιθανοτητα να χρειαστει να κατεβασω 2-3 βαρια προγραμματα

Δημοσ.

Κοιτα, αφου θες τετοια προγραμματα θες κατι καλο. Κοιτα για i7 και 8gb ram. Προτεινω Lenovo. Ομως αφου δεν μας λες το budget σου δεν μπορω να βοηθησω περισσοτερο😅.

Δημοσ.
Στις 13/10/2018 στις 1:13 ΜΜ, vmaria είπε

Θέλω να αγοράσω ενα λάπτοπ οπου δεν θα θέλει σερβις κάθε τρεις και λίγο και θα αντέξει στα χρόνια. 

Στις 13/10/2018 στις 8:26 ΜΜ, vmaria είπε

Να ειναι κάτω απο 700€.

Οσο πιο κάτω,τόσο καλύτερα,θέλω ποιότητα ομως.

Συνήθως αυτά δεν πάνε μαζί. Καλή ποιότητα κατασκευής, με καλά χαρακτηριστικά (για να αντέξει στα χρόνια), με 500€ δύσκολο να βρεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/10/2018 στις 12:19 ΜΜ, midimod είπε

Γιατί δεν κοιτάς για κάποιο μεταχειρισμένο mobile workstation της Dell, της HP ή της Lenovo;

Το σκεφτηκα το ενδεχόμενο αλλα δε ξερω αν θα μου βγαλει προβλήματα τα οποία δε θα γνωρίζω απο πριν

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, vmaria είπε

Το σκεφτηκα το ενδεχόμενο αλλα δε ξερω αν θα μου βγαλει προβλήματα τα οποία δε θα γνωρίζω απο πριν

Παρε refurbushed απο καλο μαγαζι τοτε. Και εγω refurbished λαπτοπ εχω, μια χαρα ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα δεν μπορεις να ξερεις αν θα σου βγαλει προβλημα.Ετσι και αλλιως οι περισσοτεροι θα σου δωσου εγγυηση μεχρι 1 χρονο, πλην μπαταριας.

Δημοσ.

Thinkpad T440p, x230, T530, T520, W530, W520, θα βρείς αρκετά μεταχειρισμένα εδώ, προτείνω μόνο thinkpad όχι επειδη μισό τις υπόλοιπες επιλογές, απλά γιατί μπορώ να μιλήσω με σιγουρία για τα συγκεκριμένα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...