Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nightwalker1990 είπε

Μολις ξενερωσα.... Εχω το note 5 plus και μου λεει δεν ειναι συμβατη η συσκευη lame!!!!

Το εφτιαξαν για κινητα πανω απο 400 ευρω απο οτι καταλαβα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vairass είπε

Το εφτιαξαν για κινητα πανω απο 400 ευρω απο οτι καταλαβα

καλα δεν καιγομαι να το παιξω απλα απο περιεργεια να δω αν θα το ετρεχε και μονο.. Ειναι αδικια να το αφηνουν στην απ'εξω παντως

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

καλα δεν καιγομαι να το παιξω απλα απο περιεργεια να δω αν θα το ετρεχε και μονο.. Ειναι αδικια να το αφηνουν στην απ'εξω παντως

Ε βάλτο στον υπολογιστή.... Και εγω το ήθελα αλλά αφού έχουμε μικρές συσκευές δεν γίνεται δυστηχως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα το "για ολες τις android συσκευες" ειναι ουδεμια σχεση..

Ε, οχι και ολες..

Αν και ποτε δεν ειχα ασχοληθει με το εν λογω παιχνιδι, εχθες λοιπον κατεβασα τπ Fortnite & το PUBG, απο απορία και μονο..

Υπαρχει σαφως .apk που ειναι signed και προσπερναει τον ελεγχο της συσκευης (διοτι η Epic Games ειναι επιλεκτικη στις συσκευες για το συγκεκριμενο παιχιδι και εαν δεν ειναι η συσκευη που "πρεπει"  σου λεει άι εμ σορρυ δεν ειναι συμβατη η συσκευη σας.)

Αρα λογικο οπως ηταν να το moddαρουνε, και απλα κατεβαζεις τα αρχεια (data) μεγεθους 2.11 giga όταν ανοιξεις το παιχνιδι μέσω wi-fi.

Αλλα η εκδοση 6.0.2 του Fortnite ειναι μεσα στο lag & και τα ακυρα.. Δηλαδη;

Πας εσυ πχ να παιξεις , προσγειωνεσαι στο ταδε νησι με το αλεξιπτωτο, και μετα σε παει παλι στην αρχικη (Lobby) βγαζοντας error message οτι χρησιμοποιεις proxy,  oτι κανεις cheating, οτι κατι τρεχει με την ip σου..

Και τρως και ban ετσι γιατι ειναι και ωραιοι..

Οσον αφορα η δοκιμη του PUBG, σαν πρωτη επαφη πολυ ωραιο, επιλεγεις και την ποιοτητα των γραφικων..

Γελαω μονο που στην αρχη παιζουμε ξεβρακωτοι καθως ασχετη οπως ημουν δεν καταφερα να εφαρμοσω κατι ρουχα που εβγαιναν στο shop. Πουντιασαμε 🙃🙃

Επεξ/σία από Zanina
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/10/2018 στις 1:47 ΜΜ, nikoslion είπε

τι παπαριες λετε ρε;

ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΩ..

Φακ εχω και πανελενε..

Δε γαμιεται

Αμ δε... Η καινουρια εκδοση ειναι για πεταμα...

Κι αν δεν εχεις τη προβλεπομενη συσκευη , ξερεις ψαξιμο για mod σε xda...

Επεξ/σία από Zanina
Δημοσ.

Και παίζεις μόνο με mobile players έτσι;

Αλλά και πάλι με εικονικά κουμπιά τι να κάνεις; Σαν ΑΜΕΑ θα χοροπηδάς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...