Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sweetemily είπε

Το Redmi Note 5 δεν υποστηρίζεται λόγω Adreno 509. Το δοκίμασα. Μελλοντικά θα υποστηριχθούν περισσότερες GPUs, εδώ με Galaxy S9 και λένε ότι κολλάει λόγω ανύπαρκτου optimization.

Apple θα λέτε και θα κλαίτε ρε. 

Unoptimized καβουρδιστίρια. 😂😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, guy_threepwood είπε

Το κλασσικό επιχείρημα του 12 χρόνου, εγώ δεν ακούω bieber, μπου χου χου.. Εγώ ακούω θρας μεταλ γιατί είμαι μάγκας και ξεχωριστός. 

Σιχαινομαι τη μεταλ προσωπικα.Το επιχειρημα μου ειναι απλως οτι αυτο που ειπες ειναι λαθος λογικη.Το κανουν πολλοι αρα θα ειναι καλο.Ειναι το κλασσικο argumentum ad populum.

Γνωστο στα ελληνικα σαν συνδρομο της αγελης.Απλα το επιχειρημα σου ηταν εντελως λαθος και δεν εβγαζε νοημα.

Τωρα αν θες να μιλας επιθετικα ειναι αλλο θεμα δεν θα ασχοληθω.

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, Yeroplatanos said:

Σιχαινομαι τη μεταλ προσωπικα.Το επιχειρημα μου ειναι απλως οτι αυτο που ειπες ειναι λαθος λογικη.Το κανουν πολλοι αρα θα ειναι καλο.Ειναι το κλασσικο argumentum ad populum.

Γνωστο στα ελληνικα σαν συνδρομο της αγελης.Απλα το επιχειρημα σου ηταν εντελως λαθος και δεν εβγαζε νοημα.

Τωρα αν θες να μιλας επιθετικα ειναι αλλο θεμα δεν θα ασχοληθω.

Τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου, τί είναι σύνδρομο αγέλης.

Παιχνίδια ΔΕΝ παίζουν όλοι. Είναι ένα μικρό ποσοστό στον κόσμο. Από αυτό το μικρό ποσοστό, το μεγαλύτερο μέρος παίζει fortnite. Δεν είναι αγέλη αυτό. 

Ξεμπερδεψε τα πρώτα και τα ξαναλέμε. 

Δημοσ.

Συμβατά είναι από το S7  και πάνω. Ουφ ευτυχώς δεν έχουν οι πιτσιρικάδες,ούτε εγώ να μου το παίρνει συνέχεια ο γιος μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, guy_threepwood είπε

Τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου, τί είναι σύνδρομο αγέλης.

Παιχνίδια ΔΕΝ παίζουν όλοι. Είναι ένα μικρό ποσοστό στον κόσμο. Από αυτό το μικρό ποσοστό, το μεγαλύτερο μέρος παίζει fortnite. Δεν είναι αγέλη αυτό. 

Ξεμπερδεψε τα πρώτα και τα ξαναλέμε. 

Και ολοι να ειναι.ΑΝ ΟΛΟΙ παιζουν fortnite.ΟΛΟΙ!!Το εκατο της εκατο της ανθρωποτητας.Αυτο δεν αποτελει αποδειξη οτι ειναι καλο παιχνιδι.Ενα βιβλιο πχ ειναι καλο η κακο λογω της εσωτερικης συνοχης του.Οχι επειδη το διαβαζουν ολοι.Με αυτη τη λογικη το μεγαλυτερο λογοτεχνικο αριστουργημα θα ταν τα χαρρυ ποττερ και τα Lord of the rings και ο ντοστογιεφσκι πχ δεν θα ηταν πουθενα.Αδυνατεις να καταλαβεις οτι η ποιοτητα ενος πραγματος κρινεται απο την εσωτερικη συνοχη του αυτη καθε αυτη.Οχι απο την αποψη του κοσμου για το αντικειμενο αυτο.

Και ναι ειναι αγελη αυτο.Λες η αγελη(gamers) παιζει fortnite αρα ειναι καλο.

Στο μεσαιωνα θα λεγαμε ο κοσμος λεει οτι η γη ειναι επιπεδη αρα ειναι επιπεδη.Δεν ηταν ομως.

Επεξ/σία από Yeroplatanos
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Yeroplatanos είπε

η γη ειναι επιπεδη αρα ειναι επιπεδη.Δεν ηταν ομως.

Αυτο με βαση οσα βλεπω στο youtube δεν το ξερουμε σιγουρα ακομα...

:P

αστειευομαι φυσικα. Ισως δεν ειναι θεμα μονο αγελης αλλα ελλειψης κριτικης σκεψης λογω εποχης και ταχυτητας. Κανεις δεν καθεται να ψαξει να σκαλιξει να αναρωτηθει στα θεμελιωδη ισως. Εχουμε εκπαιδευτει σε τουιτ, memes wikipedia, κλπ...

edit: οπως σε κατι ταινιες που οι εξωγηινοι διαβαζαν ενα βιβλιο περνωντας το δακτυλο απο την σελιδα. Χαχαχα..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Διορθωση
Δημοσ.

το παιχνιδι μια χαρα ειναι. χρειαζεται ικανοτητες και στρατηγικη. και η ολη υλοποιηση με τα χρωματιστα visuals και τα zany skins ειναι υπεροχη.

απλως για τα δικα μου γουστα ειναι λιγο αργο, βαριεμαι καθε φορα να τρωω ενα δεκαλεπτο να μαζευω υλικα και να τρεχω σε εναν αχανη χαρτη, μονο και μονο για σκοτωθω στο τελος απο εναν ακροβολιστη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, videdt είπε

Αν και η απαντηση ακουγεται σαν να θελω να καυγαδισω, ειναι απλα αγανακτηση για το παιχνιδι ενοοω. Δειτε λιγο την αλλη πλευρα του παιχνιδιου και οχι οτι ειμαστε ταλιμπαν η τεχνοφοβικοι. Το λεω φιλικα. 

:)

Δεδομενου οτι το γνωρισα απο τα ανιψια μου και την κορη μου που στα πεντε της το λεει φολτναι. Ναι ειναι εθιστικο και ανεξελεγκτο σαν καρκινος. Α! Μπαμ ξαπλα το πιτισιρικι στο πατωμα. Πεθανα! Με σκοτωσες. 

Και δως του καυγαδες και διδαχες και εξηγησεις. Και να τα ονειρα μπαμπα ειδα οτι πεταγα απο το μπαλκονι. Και να, να σου σηκωνεται η τριχα που το πιο τρομακτικο πουειχε δει ηταν ενα μπλε ρολοι που μιλαγε.

Δωρεαν ειναι μονο οι πεταμενες γοπες στο δρομο. Τωρα το τι κανει ο υπολοιπος κοσμος οσον αφορα την ανατροφη των παιδιων του δεν με ενδιαφερει. Για να μην αναφερω το διπλανο αγορι στην οικοδομη που ουρλιαζει στα 14 του οχι ρε π. Ελα ρε μ. ..ησουουου!!! Οχι οχι οχι οχιιιιιι!! Μεσημεριατικα. Η μια η ωρα το βραδυ. Γιατι ολη μερα νυχτα παιζει ομαδικο στο διαδικτυο.

Αν 5 χρονών ξέρει το Fortnite, δε φταίει το Fortnite. Πριν το Fortnite ήταν το Minecraft και μετά θα είναι κάτι άλλο. Θέλει δουλειά από το γονιό.

• Like 1
Δημοσ.

Ο τίτλος είναι λιγάκι παραπλανητικός. Το δοκίμασα σε Lenovo a6010 με Android 5, και δεν το δέχεται, ο installer λέει ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου. Φαντάζομαι ότι δεν θα υποστηρίζονται και άλλες συσκευές, οπότε δεν είναι διαθέσιμο σε όλους τους κατόχους συσκευών Android. Προσωπικά δεν έχω παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά πόσο εύκολο είναι να παίξεις ένα παιχνίδι που αρχικά βγήκε για υπολογιστές και κονσόλες στα οποία έχεις πληκτρολόγια η/και χειριστήρια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

MI PAD 4 δεν παίζει έχει Adreno 512.

Επεξ/σία από alexpap
Δημοσ.
6 ώρες πριν, DarthVader. είπε

Πραγματικα καρκινος , εκανε μετασταση και στο android ...Θεος φυλλαξει

επειδή σε γλεντάνε και είσαι όλη την ώρα νεκρός; gitgud

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...