Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, JTRGamer είπε

Έχω xiaomi redmi note 3 pro .Θα μπορώ να το εγκαταστήσω ;

Να το εγκαταστησεις ναι σιγουρα. Μπορεις να το εγκαταστησεις σε οτιδήποτε αντροιντ 7-8  .Η ερωτηση θα επρεπε να ηταν , αν μπορείς να το παίξεις αξιοπρεπές χωρίς να κολλάει .

Και για να σε βοηθησω αν εχεις από αντρενο 530 η μαλι 71 και πανω εισαι οκ .

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Agony είπε

Να το εγκαταστησεις ναι σιγουρα. Μπορεις να το εγκαταστησεις σε οτιδήποτε αντροιντ 7-8  .Η ερωτηση θα επρεπε να ηταν , αν μπορείς να το παίξεις αξιοπρεπές χωρίς να κολλάει .

Και για να σε βοηθησω αν εχεις από αντρενο 530 η μαλι 71 και πανω εισαι οκ .

Andreno 510 έχω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, guy_threepwood είπε

Κλασσικά η βλακεία των ξεχωριστών...καρκινος ο ένας, μακρυά από εδώ ο άλλος, για ένα παιχνίδι. Που είναι δωρεάν. Και το παίζεις όλος ο πλανήτης. 

Δεν το παιζει ολος ο πλανητης.Το παιζει μεγαλο μερος του πλανητη.Μεγαλο μερος του πλανητη ακουειβκαι Justin bieber.Αυτο δεν ειναι αποδειξη οτι ξερει να τραγουδαει.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, Yeroplatanos said:

Δεν το παιζει ολος ο πλανητης.Το παιζει μεγαλο μερος του πλανητη.Μεγαλο μερος του πλανητη ακουειβκαι Justin bieber.Αυτο δεν ειναι αποδειξη οτι ξερει να τραγουδαει.

Το κλασσικό επιχείρημα του 12 χρόνου, εγώ δεν ακούω bieber, μπου χου χου.. Εγώ ακούω θρας μεταλ γιατί είμαι μάγκας και ξεχωριστός. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελεια....στεναχωρια που ειχα. 

14 λεπτά πριν, guy_threepwood είπε

Το κλασσικό επιχείρημα του 12 χρόνου, εγώ δεν ακούω bieber, μπου χου χου.. Εγώ ακούω θρας μεταλ γιατί είμαι μάγκας και ξεχωριστός. 

Εγω ακουω nightcore και rock αρα ειμαι super otaku I guess.

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, guy_threepwood είπε

καρκινος ο ένας, μακρυά από εδώ ο άλλος, για ένα παιχνίδι. Που είναι δωρεάν. Και το παίζεις όλος ο πλανήτης. 

Αν και η απαντηση ακουγεται σαν να θελω να καυγαδισω, ειναι απλα αγανακτηση για το παιχνιδι ενοοω. Δειτε λιγο την αλλη πλευρα του παιχνιδιου και οχι οτι ειμαστε ταλιμπαν η τεχνοφοβικοι. Το λεω φιλικα. 

:)

Δεδομενου οτι το γνωρισα απο τα ανιψια μου και την κορη μου που στα πεντε της το λεει φολτναι. Ναι ειναι εθιστικο και ανεξελεγκτο σαν καρκινος. Α! Μπαμ ξαπλα το πιτισιρικι στο πατωμα. Πεθανα! Με σκοτωσες. 

Και δως του καυγαδες και διδαχες και εξηγησεις. Και να τα ονειρα μπαμπα ειδα οτι πεταγα απο το μπαλκονι. Και να, να σου σηκωνεται η τριχα που το πιο τρομακτικο πουειχε δει ηταν ενα μπλε ρολοι που μιλαγε.

Δωρεαν ειναι μονο οι πεταμενες γοπες στο δρομο. Τωρα το τι κανει ο υπολοιπος κοσμος οσον αφορα την ανατροφη των παιδιων του δεν με ενδιαφερει. Για να μην αναφερω το διπλανο αγορι στην οικοδομη που ουρλιαζει στα 14 του οχι ρε π. Ελα ρε μ. ..ησουουου!!! Οχι οχι οχι οχιιιιιι!! Μεσημεριατικα. Η μια η ωρα το βραδυ. Γιατι ολη μερα νυχτα παιζει ομαδικο στο διαδικτυο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Διορθωση προσθηκη
Δημοσ.

Τα ίδια λέμε για κάθε παιχνίδι που δεν παίζουμε/δεν μας αρέσει.. Τα ίδια για το λολ πριν 7-8 χρόνια, τα ίδια για lineage/wow πριν 15 χρόνια και πάει λέγοντας... Σταματήστε να ασχολείστε με το τι παίζει ο κόσμος..

Δηλαδή το cod για παράδειγμα είναι καλύτερο παιχνίδι γιατί?

Το καλύτερο παιχνίδι είναι αυτό που σε ικανοποιεί/διασκεδάζει περισσότερο, και μαντέψτε, είναι διαφορετικό για τον καθένα.

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αλήθεια πως το μπορείτε και παίζετε τέτοια παιχνίδια στα κινητά; Εγώ ποτέ δεν κατάφερα να στοχεύσω με μοχλό στις κονσόλες

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα ανακάλυψα ότι η εφαρμογή χρησιμοποιεί πόρους της Gpu ενώ δεν παίζεις.

Τι κάνει; Mining Μήπως;

Εγώ το ξηλώνω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fsbmaniac είπε

Δεν ξέρω καν τι ειναι αυτό το παιχνίδι το ακούω συνέχεια ... 

Και εγώ το δοκίμασα από περιέργεια.Επαιξα μερικές ώρες και με παρέα κι'όλας για να δω πόσο διασκεδαστικό είναι.Τελικα το θεωρώ σκουπίδι από τα λίγα.Το τσάμπα μάλλον τραβάει τον κόσμο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, fsbmaniac είπε

Δεν ξέρω καν τι ειναι αυτό το παιχνίδι το ακούω συνέχεια ... 

κι εγώ... έχουμε μείνει πίσω λες?!

Δημοσ.

Το Redmi Note 5 δεν υποστηρίζεται λόγω Adreno 509. Το δοκίμασα. Μελλοντικά θα υποστηριχθούν περισσότερες GPUs, εδώ με Galaxy S9 και λένε ότι κολλάει λόγω ανύπαρκτου optimization.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...