Vaguras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Χρησιμοποιώ slack 9.1 kernel 2.6.2 και έχω εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του koffice (1.3). Δεν μπορώ να δω σωστά τα ελληνικά όμως. Γράφω δηλαδή ελληνικά και μου βγάζει κουτάκια... Υπόψιν ότι αυτό που εμφανίζεται με κουτάκια όταν πάω στο menu spelling check μέσα στο παράθυρο του spell check (aspell greek) μου δείχνει κανονικά τα ελληνικά. Τι ρύθμιση πρέπει να κάνω;;; Εννοείται ότι στους editors (kwrite, kedit, kate κλπ.) μου εμφανίζονται σωστά τα ελληνικά.
Vaguras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2004 Κανένας ρε παίδες;;;; Επίσης σας αναφέρω ότι το πρόβλημα είναι μόνο στο kword και όχι στα άλλα προγράμματα του office (kspread,kpresenter, kivio κλπ.) όπου γράφω και βλέπω κανονικά τα ελληνικά :?: :?: :?:
Dimmu_Borgir Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Den to exw xrhsimopoihsei opote den mporw na se boh8hsw... Giati den xrhsimopoieis OpenOffice?
Vaguras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Τελικά έλυσα το πρόβλημα παιδιά εγκαθιστώντας τα ΤΤF των windows και κάποια fotns toy graphis. To openoffice είναι βαρύ για το σύστημά μου (ΡΙΙΙ 933 256 μνήμη) αλλά μάλον θα το βάλω γιατί το Koffice είναι σε πολύ εμβρυικό στάδιο (πήγα να βάλω ένα πίνακα σε ένα έγγραφο και δεν δέχεται καμιά μορφοποίηση). ʼσχετο: Γιατί δεν μπορώ να σερφάρω στο net; Συνδέομαι κανονικά και στον browser (Konqueror,mozilla) ότι και να δώσω μου λέει unknown host. Μπαίνω με KDE kppp Otenet ή Panafon τα DNS είτε τα βάλω auto (που φαίνονται σωστά στο resolv.conf) είτε με το χέρι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Καμιά ιδέα΄;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.