Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. έκανα καθάρισμα και άλλαγή πάστας σε σταθερό υπολογιστή, και πλέον δεν ανοίγει.

Αυτό το καλωδιάκι πάει κάπου; μήπως φταίει αυτο..

το λαμπάκι της μητρικής πρέπει νάναι, ανάβει. το μόνο που λειτουργεί.

Παίδες, με απλά λογια η βοήθεια. Ευχαριστώ και χρόνια πολλά για χτες

IMG_20181013_094802.jpg

ψπθ.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κόκκινο??? αν ήταν rail του τροφοδοτικού θα ήταν 5v, o επεξεργαστής χρησιμοποιεί 12v rail, αυτό  thermal sensor είναι δεν παίζει κανένα ρόλο είτε το βάλεις είτε, όχι

τώρα γιατί δεν σου εκκινεί, παίζει να είναι ένα σωρό πράγματα υπο την προυπόθεση ότι τα έχεις τοποθετήσει όλα σωστά και δεν έχεις κάνει κάποια ζημιά εσύ ο ίδιος, π.χ (να βραχυκύκλωσες κάτι, να στράβωσες κάποιο πινάκι, να έπεσε κάποια βίδα στο πίσω μερος της μητρικής κλπ) γενικά θέλει ψάξιμο

Επεξ/σία από Qless
Δημοσ.

κι εγώ πιστεύω ότι δε πάει πουθενά, αλλά τι να φταίει. πολλά είναι άστο θα το πάω σε σέρβις, απλά έλεγα μήπως έφτεγε αυτο

Δημοσ.

το καλώδιο επάνω γράφει cpu..

αν δεν είναι στη θέση του δε λειτουργει καν ο υπολογιστης;

ασε το παω στο σέρβις ευχαριστώ παιδια!!!!!!

θα γράψω τι μου είπανε ότι έχει

Δημοσ.

αν θες στειλε μια το μοντελο motherboard που εχεις να τσέκαρω αν και δεν μ λεει τπτ αυτο το καλοδιο,πισο εαν παρατηρώ καλα εχει 4 υποδοχες ram σιγουρέψου ότι ειναι τοποθετημένες στην Α1 και Β1 υποδοχή,επίσης οτα κανεις κανεις εκκίνηση το pc γίνεται τπτ η νεκρο?

Δημοσ.

Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, αυτό το καλώδιο είναι αισθητήριο θερμοκρασίας.

Αν θέλεις το κολλάς κάπου πάνω στην ψύκτρα του επεξεργαστή ωστε στο front panel του κουτιού να δείχνει μία κουκουρούκου θερμοκρασία η οποία δέν θα έχει καμία επαφή με την πραγματική! 😂

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

to πήγα στο σέρβις και μου είπαν ότι η μητρική είναι χαλασμένη και όλα είναι παλιά. το pc ήταν του 2002. μου πρότειναν πέταμα, και τόκανα

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...