Προς το περιεχόμενο

Noctua Ανεμιστήρες για κουτί

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα

Από κουτί έχω ένα Phanteks Enthoo Pro m Acrylic και από ανεμιστήρες έχω πάλι της phanteks 2 που βάζουν μπροστά 1 βγάζει πίσω και επίσης 2 βγάζουν επάνω , οι θερμοκρασίες γενικά στο κουτί μαζί με την noctua nhd14 είναι πολύ καλές δεν έχω παράπονο σκέφτομαι όμως να αντικαταστήσω τους ανεμιστήρες και αυτούς με αντίστοιχους της Noctua μιας και είναι πιο αθόρυβοι αλλά δεν θέλω να χάσω σε airflow , έχει κάποιος να προτείνει ποια σειρά ( μιας και έχει βγάλει 3 σειρές από ανεμιστήρες ) προτείνεται για case fans ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, SPANK είπε

Καλημέρα

Από κουτί έχω ένα Phanteks Enthoo Pro m Acrylic και από ανεμιστήρες έχω πάλι της phanteks 2 που βάζουν μπροστά 1 βγάζει πίσω και επίσης 2 βγάζουν επάνω , οι θερμοκρασίες γενικά στο κουτί μαζί με την noctua nhd14 είναι πολύ καλές δεν έχω παράπονο σκέφτομαι όμως να αντικαταστήσω τους ανεμιστήρες και αυτούς με αντίστοιχους της Noctua μιας και είναι πιο αθόρυβοι αλλά δεν θέλω να χάσω σε airflow , έχει κάποιος να προτείνει ποια σειρά ( μιας και έχει βγάλει 3 σειρές από ανεμιστήρες ) προτείνεται για case fans ?

Εγω θα σου προτεινα να παρεις κατι τετοιο π ειναι κ πιο οικονομικο.. Μακραν οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σε ανεμηστηρια..Ειτε για ψυκτρες/ψυγεια ειτε για intake..Εαν θες 14 αρια παρτα απο την ekwb η στειλε εμαιλ στο eshop να σου τα φερει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...