vargas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Hellaslover είπε Ενα iphone 7 εχει καλυτερα speks και καμερα απο κατι midrange και καινουργιο; δεν πολυγουσταρω την apple αλλα αν ειναι καλυτερο και στη τιμη που θελω τοτε ισως παρω. Για nokia 7.1 γιατι δε λετε κατι; απ οτι ειδα η καμερα του ισως ειναι και καλυτερη απο oneplus 6 και ειναι και ομορφο Είσαι σίγουρος ότι δεν πωλείται xiaomi στην Αμερική ;;https://xiaomi-mi.us/
saruman123 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Hellaslover είπε Για nokia 7.1 γιατι δε λετε κατι; Ίσως γιατί υπάρχει το Nokia 8 στα 299€. 2 ώρες πριν, Hellaslover είπε Για nokia 7.1 γιατι δε λετε κατι; απ οτι ειδα η καμερα του ισως είναι και καλύτερη από το Oneplus 6 και ειναι και ομορφο 🤣🤣🤣🤣🤣 Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από saruman123
vargas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, saruman123 είπε Ίσως γιατί υπάρχει το Nokia 8 στα 299€. 🤣🤣🤣🤣🤣 Κάτι παίζει με τη nokia ξαφνικά την έχει δει apple κ πάνω
Hellaslover Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, vargas είπε Είσαι σίγουρος ότι δεν πωλείται xiaomi στην Αμερική ;;https://xiaomi-mi.us/ Εκανα λαθος προηγουμενος. Πωλειτε αλλα και παλι για τη δικη μου εταιρια και σιμ δε κανει. Δε θα χω 4g lte με xiaomi και διαφορα αλλα κινητα, οπως asus, με τη συγκεκριμενη τηλεφωνικη που εχω. Δεν εχει το band 2 4 και 12 η κατι τετοιο εχω διαβασει. To 7.1 μαρεσει γιατι η αληθεια ειναι αντιγραφει το iphone x, και τις οθονες με το notch τις εχω συμπαθησει.
Hellaslover Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Τελικα κατεληξα στο g6. Ξερει κανεις αν εχει wireless charging μη παραγγειλω και δε κανει; δε βρηκα απαντηση πουθενα αλλα διαβασα οτι το pad απο samsung κανει, ισχυει;
saruman123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Hellaslover είπε Τελικα κατεληξα στο g6. Ξερει κανεις αν εχει wireless charging μη παραγγειλω και δε κανει; δε βρηκα απαντηση πουθενα αλλα διαβασα οτι το pad απο samsung κανει, ισχυει; Μόνο το αμερικανικό έχει. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από saruman123 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα