Hellaslover Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μενω εξωτερικο, τα 300 ειναι σε $ αλλα φανταζομαι πανω κατω οι τιμες ειναι ιδιες σε ευρο. Δεν εχω χρονο να ψαξω (υπαρχουν και παρα πολλες επιλογες, για αυτο ζηταω τη βοηθεια απο σας τους πιο ψαγμενους) γιατι στο κινητο μου τωρα δεν ακουγομαι οταν καλω η με καλουν και πρεπει να αγορασω αλλο σημερα η αυριο. Του κανα και ενα update πριν κανα μηνα και απο τοτε σα να lagαρει λιγο. Επισης η μπαταρια πεφτει γρηγορα. Ειναι lg stylo 2 (πολυ παλαιο). Θελω καλη καμερα, οσο πιο καλυτερη και μεγαλη οθονη γινετε. Να ναι και λιγο ομορφο. Τα υπολοιπα δε με ενδιαφερουν και πολυ. Απο 250-350$ το πολυ.
saruman123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Το Mi8 από Ευρωπαϊκή αποθήκη στα 365€ https://www.topresellerstore.com/it/smartphone/1505-2238-xiaomi-mi-8-664-gb.html 1
kp1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 52 λεπτά πριν, Hellaslover είπε Μενω εξωτερικο, τα 300 ειναι σε $ αλλα φανταζομαι πανω κατω οι τιμες ειναι ιδιες σε ευρο. Δεν εχω χρονο να ψαξω (υπαρχουν και παρα πολλες επιλογες, για αυτο ζηταω τη βοηθεια απο σας τους πιο ψαγμενους) γιατι στο κινητο μου τωρα δεν ακουγομαι οταν καλω η με καλουν και πρεπει να αγορασω αλλο σημερα η αυριο. Του κανα και ενα update πριν κανα μηνα και απο τοτε σα να lagαρει λιγο. Επισης η μπαταρια πεφτει γρηγορα. Ειναι lg stylo 2 (πολυ παλαιο). Θελω καλη καμερα, οσο πιο καλυτερη και μεγαλη οθονη γινετε. Να ναι και λιγο ομορφο. Τα υπολοιπα δε με ενδιαφερουν και πολυ. Απο 250-350$ το πολυ. Xiaomi mi86\64,Google pixel xl
Hellaslover Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Xiaomi δε πωλειτε εδω και ειναι λιγο φασαρια να το φερω, και εχω ακουσει και οτι σε δουλευει και σωστα. Το pixel δε μαρεσει το design Για Νοκια 6 και 7.1 που βγαινει ωρα τι γνωμη εχετε; μαρεσει πολυ αυτο, το zenphone απο asus και huawei p20 lite αλλα η καμερα δεν ειναι καλη σε κινηση οταν τραβας βιντεο
saruman123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Hellaslover είπε Για Νοκια 6 και 7.1 που βγαινει ωρα τι γνωμη εχετε; μαρεσει πολυ αυτο, το zenphone απο asus και huawei p20 lite αλλα η καμερα δεν ειναι καλη σε κινηση οταν τραβας βιντεο Με τίποτα..
georgerapp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 να προσθεσω στην λιστα lg g6 honor 10 εδω ελλαδα που ξερω ειναι κατω απο 300 ευρω και ειναι και τα 2 για οσα εχω δει μα και διαβασει απο τους χρηστες οτι πληρεστερο σε φωτογραφικες δυνατοτητες μα και βιντεο σε ναυαρχιδες.
vargas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, georgerapp είπε να προσθεσω στην λιστα lg g6 honor 10 εδω ελλαδα που ξερω ειναι κατω απο 300 ευρω και ειναι και τα 2 για οσα εχω δει μα και διαβασει απο τους χρηστες οτι πληρεστερο σε φωτογραφικες δυνατοτητες μα και βιντεο σε ναυαρχιδες. Το honor 10 όχι ακριβώς..oυτε καν eis δεν έχει οπότε σίγουρα δεν μιλαμε για ότι κοντινότερο σε ναύαρχιδα
georgerapp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Με το τελευταίο update διάβασα (χωρίς να το έχω)ότι πήρε eis και σε συνδιασμό με την σταθεροποίηση μέσα από το Google photos θα κάνει καλή δουλειά πιστεύω,φυσικά ένα ois πάντα θα είναι προτιμότερο για αυτό ανάμεσα στα 2 που ανέφερα θα πήγαινα στο g6 εγω. Εσύ έχεις το poco έτσι δεν είναι; Το eis τα πάει καλά; Έχεις δοκιμάσει να κάνεις μια περαιτέρω σταθεροποίηση από τον Google Photos; Έχω αυτό τον καιρό ένα leeco x722 με απουσία οποιασδήποτε σταθεροποίησης και έχω κάνει μέσο της εφαρμογής και δηλώνω εντυπωσιασμένος! Επίσης έχω κάνει σε βίντεο από το z5 που έχει είδη καλό eis και το έκανε καρφί ίσιο το βίντεο. Λέω μπας και δε το γνωριζει κάποιος ότι αξίζει.
Hellaslover Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, saruman123 είπε Με τίποτα.. Πιο απ ολα και γιατι; Ειδα κατι βιντεακια απο βιντεο comparisons και το asus δειχνει πιο σταθερο, επισης η ποιοτητα σε βιντεο και φωτος ειναι πολυ καλη
vargas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, georgerapp είπε Με το τελευταίο update διάβασα (χωρίς να το έχω)ότι πήρε eis και σε συνδιασμό με την σταθεροποίηση μέσα από το Google photos θα κάνει καλή δουλειά πιστεύω,φυσικά ένα ois πάντα θα είναι προτιμότερο για αυτό ανάμεσα στα 2 που ανέφερα θα πήγαινα στο g6 εγω. Εσύ έχεις το poco έτσι δεν είναι; Το eis τα πάει καλά; Έχεις δοκιμάσει να κάνεις μια περαιτέρω σταθεροποίηση από τον Google Photos; Έχω αυτό τον καιρό ένα leeco x722 με απουσία οποιασδήποτε σταθεροποίησης και έχω κάνει μέσο της εφαρμογής και δηλώνω εντυπωσιασμένος! Επίσης έχω κάνει σε βίντεο από το z5 που έχει είδη καλό eis και το έκανε καρφί ίσιο το βίντεο. Λέω μπας και δε το γνωριζει κάποιος ότι αξίζει. Δεν ξέρω πόσο καλό είναι τo eis αλλά σε βίντεο που έχω δει σύγκριση rn5 vs mi 6 ήταν ανώτερο το rn5 .Γενικά βέβαια το ois προσφέρει πολύ περισσότερο σταθερο βίντεο και φώτο .Αλλά γενικά δεν έχω ακούσει κ τα καλύτερα για το honor 10 κ τις κάμερες του . Αυτό με τo google photos δεν το ήξερα καν θα το δοκιμάσω Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από vargas
kp1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Στις 13/10/2018 στις 2:16 ΠΜ, Hellaslover είπε Μενω εξωτερικο, τα 300 ειναι σε $ αλλα φανταζομαι πανω κατω οι τιμες ειναι ιδιες σε ευρο. Δεν εχω χρονο να ψαξω (υπαρχουν και παρα πολλες επιλογες, για αυτο ζηταω τη βοηθεια απο σας τους πιο ψαγμενους) γιατι στο κινητο μου τωρα δεν ακουγομαι οταν καλω η με καλουν και πρεπει να αγορασω αλλο σημερα η αυριο. Του κανα και ενα update πριν κανα μηνα και απο τοτε σα να lagαρει λιγο. Επισης η μπαταρια πεφτει γρηγορα. Ειναι lg stylo 2 (πολυ παλαιο). Θελω καλη καμερα, οσο πιο καλυτερη και μεγαλη οθονη γινετε. Να ναι και λιγο ομορφο. Τα υπολοιπα δε με ενδιαφερουν και πολυ. Απο 250-350$ το πολυ. Google pixel xl 5.5"
denomizw Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλή κάμερα έχει το mi note 3 και μάλιστα διπλή με ois. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από denomizw 1 1
Tronis20 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Απο οτι καταλαβα εισαι στις ηνωμενες πολιτειες οποτε παρε ενα iphone 7 απο craiglist και θα εισαι πενα.
Hellaslover Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Ενα iphone 7 εχει καλυτερα speks και καμερα απο κατι midrange και καινουργιο; δεν πολυγουσταρω την apple αλλα αν ειναι καλυτερο και στη τιμη που θελω τοτε ισως παρω. Για nokia 7.1 γιατι δε λετε κατι; απ οτι ειδα η καμερα του ισως ειναι και καλυτερη απο oneplus 6 και ειναι και ομορφο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα