TolisT1985 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Το βγάζει ο σκληρός μου με το γνωστό προγραμμα. Βλέπω αλλους να πουλάνε με 18% υγεία. Πόσο χάλια είναι το 37%? Μου γράφει επίσης ότι έχει ζωή ακόμα 168 μέρες........
isay Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Είναι τοσο χάλια που δεν μπορεις να τον εμπιστευτεις και ανα πάσα στιγμή μπορει να πεθάνει και να χάσεις δεδομένα. Το 168 ειναι θεωρητικό και πρακτικά μπορει να γινει απο 1 ημέρα μεχρι πολλα χρόνια. Βγαίνει με βαση αλγοριθμο μεταβολής και στατιστικά μοντέλα. Το οτι πουλάνε κάποιοι με ακομα χαμηλοτερη υγεια δε σημαίνει οτι δεν υπάρχουν αγοραστές για διαφορετικές αναγκες. Προσφατα αγορασα απο ebay δισκο με υγεια 20% (το ειδα οταν ήρθε) γιατί εγω ήθελα την πλακέτα motherboard και οχι να τον εχω αποθηκευτικό χώρο.
isay Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, jimis98 είπε και που χρησιμεύει η πλακέτα? για να αλλάζεις τα λάδια στο αυτοκίνητο. Για να την βάλω σε ιδιο δισκο με καμμενη πλακετα και να πάρω τα δεδομένα
isay Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, jimis98 είπε ασχολείσαι με μοντιες? H αντικατάσταση πλακέτας δεν ειναι μοντια. Είναι τρόπος ανακτησης δεδομένων.
jimis98 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, isay είπε H αντικατάσταση πλακέτας δεν ειναι μοντια. Είναι τρόπος ανακτησης δεδομένων. και ειναι αποτελεσματικη?
Mr_Terror Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Σε μεγαλο ποσοστο αν αλλαξεις πλακετα απο αλλον ιδιο δισκο , θα παρεις τα αρχεια σου.
Mr_Terror Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Ναι γινεται.Βγαζεις τον δισκο απο την θηκη του και ψαχνεις ιδιο μοντελο δισκο να παρεις την πλακετα.
jimis98 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 και αν ειναι προβλημα του δισκου μεσα πως το καταλαβαινεις?
Mr_Terror Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Ο ηχος που κανει ο δισκος ειναι ενα σημαδι να καταλαβεις που ειναι η βλαβη. Αυτοι που ψαχνουν για πλακετα ξερουν οτι εκει ειναι η ζημια και οχι πχ στο μοτερ η στις κεφαλες του δισκου. 1
jimis98 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Ο ηχος που κανει ο δισκος ειναι ενα σημαδι να καταλαβεις που ειναι η βλαβη. Αυτοι που ψαχνουν για πλακετα ξερουν οτι εκει ειναι η ζημια και οχι πχ στο μοτερ η στις κεφαλες του δισκου. με τετοια βλαβη δεν υπαρχει επιστροφη σωστα?
Mr_Terror Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Εννοεις βλαβη σε μοτερ η κεφαλες?Ελπιδα μονο σε εξειδικευμενα σερβις σκληρων δισκων που ζητανε ενα τσουβαλι ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα