xlapatsas4000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα έχω το msi gp62 2qe μετά από τοποθέτηση του samsung 970 evo 2280 που πήρα σήμερα δεν ανοίγει η οθόνη του λάπτοπ. Μόλις τον αφαιρώ ανοίγει κανονικά και κάνει boot από τον hdd έχω δεύτερη θέση για ssd. Έψαξα στο ίντερνετ αλλά αρχικά δεν βρήκα πολλές πληροφορίες για το λάπτοπ μου έπειτα νομίζω ότι έχω πάρει λάθος ssd. https://imgur.com/a/U3qQDGl
mphxths Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Ρε @xlapatsas4000 επιτηδες τα κανεις?Ειχαμε ολοκληρη συζητηση στο αλλο θεμα για το τι δισκο να παρεις. Ειχα γραψει ξεκαθαρα το εξης : "Το πινακακι λεει m.2 2280 /sata3 , 2,5' sata3 κλπ κλπ.Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη..και αγνωστες λεξεις να ειναι , πας στο γαμηδι το σκρουτζ βαζεις για search m.2 2280 sata3 και ολο και κατι θα βγαλει." και πας και παιρνεις m.2 ssd NVME...οχι SATA ...ΝVME..ακομα και η μητρικη λεει με μεγαλα γραμματα.. SATA... 1 1
Comic maniak Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Στις 13/10/2018 στις 12:17 ΠΜ, mphxths είπε Ρε @xlapatsas4000 επιτηδες τα κανεις?Ειχαμε ολοκληρη συζητηση στο αλλο θεμα για το τι δισκο να παρεις. Ειχα γραψει ξεκαθαρα το εξης : "Το πινακακι λεει m.2 2280 /sata3 , 2,5' sata3 κλπ κλπ.Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη..και αγνωστες λεξεις να ειναι , πας στο γαμηδι το σκρουτζ βαζεις για search m.2 2280 sata3 και ολο και κατι θα βγαλει." και πας και παιρνεις m.2 ssd NVME...οχι SATA ...ΝVME..ακομα και η μητρικη λεει με μεγαλα γραμματα.. SATA... Τα 'θελε και τα παθε. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πηρε ο,τι να 'ναι. Νομιζω οι οδηγιες μας ηταν ξεκαθαρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα