shkreliand Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους Εχω τον υπολογιστή μου για καθημερινές δουλείες και για επεξεργασία φωτογραφιών αλλά στην ελεύθερη μου ώρα μου αρέσουν και τα racing παιχνίδια, παίζω μέρα πάρα μέρα συνήθως. Τελευταία παίζω το Forza Horizon 3 στη μεσαία ποιότητα. κάθε λίγο στο παιχνίδι βγάζει ένα μικρο πινακακι που λέει low video memory. Έτσι ειπα να δοκιμάσω να κάνω oc. Είμαι αρχάριος σε αυτόν τον τομέα. Είδα λίγο στο διαδίκτυο και κατέβασα το Afterburner MSI και το valley Benchmark για τεστ. Εχω βαλει το power limit sto 114%, temp mimit 91° και ανεβαζα πρώτα το core clock 2-2 μεχρι στα 160. Το μηγα μια αποτομα απο 160 στα 200 αλλά μου κολλισε η οθόνη και ξαναγύρισα. Το bechmark έτρεχε πολυ καλα. Επιτα ξεκίνησα να ανεβάσω το Memory clock 10-10 και είμαι στα 60. Το fan speed το έβαλα στο αυτόματο και βλέπω οτι όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία ανεβάζει και αυτο τις στροφές και την κρατάει μέχρι στιγμής κάτω. Πειτε μου παρακαλώ τι να προσέχω ή να εχω υποψιν.; Και κάτι άλλο αν θέλω να ανεβάσω το cpu ενεργοποιώ το της μητρικής το oc ή να ανεβάσω από το bios πχ από 200 σε 220; Ο υπολογιστής μου ειναι AsRock 970 Extreme4 - 8350 - 16gb ram 1333@1600 - Msi GTX950 gaming 2gb - psu ocz 750w Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από shkreliand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 20 ώρες πριν, shkreliand είπε Καλησπερα σε ολους Εχω τον υπολογιστή μου για καθημερινές δουλείες και για επεξεργασία φωτογραφιών αλλά στην ελεύθερη μου ώρα μου αρέσουν και τα racing παιχνίδια, παίζω μέρα πάρα μέρα συνήθως. Τελευταία παίζω το Forza Horizon 3 στη μεσαία ποιότητα. κάθε λίγο στο παιχνίδι βγάζει ένα μικρο πινακακι που λέει low video memory. Έτσι ειπα να δοκιμάσω να κάνω oc. Είδα λίγο στο διαδίκτυο και κατέβασα το Afterburner MSI και το valley Benchmark για τεστ. Εχω βαλει το power limit sto 114%, temp mimit 91° και ανεβαζα πρώτα το core clock 2-2 μεχρι στα 160. Το μηγα μια αποτομα απο 160 στα 200 αλλά μου κολλισε η οθόνη και ξαναγύρισα. Το bechmark έτρεχε πολυ καλα. Επιτα ξεκίνησα να ανεβάσω το Memory clock 10-10 και είμαι στα 60. Το fan speed το έβαλα στο αυτόματο και βλέπω οτι όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία ανεβάζει και αυτο τις στροφές και την κρατάει μέχρι στιγμής κάτω. Πειτε μου παρακαλώ τι να προσέχω ή να εχω υποψιν.; Και κάτι άλλο αν θέλω να ανεβάσω το cpu ενεργοποιώ το της μητρικής το oc ή να ανεβάσω από το bios πχ από 200 σε 220; Ο υπολογιστής μου ειναι AsRock 970 Extreme4 - 8350 - 16gb ram 1333@1600 - psu ocz 750w Καλησπέρα, το low video memory δεν φτιάνει με OC. Ποια κάρτα γραφικών έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shkreliand Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είχα ξεχάσει να γράψω το κυριότερο Msi GTX 950 gaming 2gb Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από shkreliand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, shkreliand είπε Είχα ξεχάσει να γράψω το κυριότερο Msi GTX 950 gaming 2gb Και πάλι με OC δεν μπορείς να διορθώσεις την μικρή μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Η κάρτα σου είναι σχετικά αδύναμη και τα σύγχρονα παιχνίδια ζητάνε πάνω από 2GB VRAM, οπότε σιγά-σιγά να κοιτάζεις για αναβάθμιση, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο (η VRAM στις κάρτες είναι ενσωματωμένη στο pcb της κάρτας, δεν μπορείς να προσθέσεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shkreliand Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Οπότε θα έχω υπόψιν την αναβάθμιση της κάρτας. Επειδή είμαι αρχάριος σε αυτόν τον τομέα, κάνοντας oc στην gpu (είτε αυτό ή άλλο παιχνίδι) κανονικά αυξάνω τα fps; και σε συνδυασμό με την cpu; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 14 ώρες πριν, shkreliand είπε Οπότε θα έχω υπόψιν την αναβάθμιση της κάρτας. Επειδή είμαι αρχάριος σε αυτόν τον τομέα, κάνοντας oc στην gpu (είτε αυτό ή άλλο παιχνίδι) κανονικά αυξάνω τα fps; και σε συνδυασμό με την cpu; Ναι και στα 2, αλλα ο επεξεργαστης σου ειναι αρκετος για τη συγκεκριμενη καρτα γραφικων, οποτε δεν χρειαζεσαι να δεις & τον 8350 -επισης αν κατι παει στραβα (μητρικη), αυτο θα ηταν πιθανοτερο απο overclocking cpu παρα vga... ‼️ Ανεβασε το Core Clock της 950 οσο σου επιτρεπει, γιατι βασικα απ' αυτο θα δεις μεγαλυτερη διαφορα/extra frames. Οποτε το Core Clock +170 η +180 (αν σε αφησει), και εκει τελειωνεις με αυτο, ενω (λογικα) η μνημη θα σε αφησει να πας απο 6650 σε 7000, αλλα δεν πρεπει να την 'ταλαιπωρησεις' και πολυ παραπανω, γιατι δεν σε 'κοβει' το ram speed! 👾 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shkreliand Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δοκίμασα το core clock στα +180 δεν έκανε κατι αλλά στο βίντεο του benchmark μου εβγαζε στα λευκά κάπου κάπου κατι γραμμές ενώ στα +170 πολύ ελάχιστα. Να μην το ζορίσω το αφίσα στα +160. H μνήμη μέχρι το +500 παει καλά χωρίς πρόβλημα και λέω να την αφήσω εκεί και να μην είναι σε πίεση. Και μια ερώτηση. Αυτό το αφήνω να τρέχει υπερσυγχρονισμενο (δηλαδή να ξεκινάει και το Afterburner) από την αρχή που ανοίγουν τα win ή μπορώ να ανοίγω/τρέχω το Afterburner πριν τρεξω το παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 59 λεπτά πριν, shkreliand είπε Δοκίμασα το core clock στα +180 δεν έκανε κατι αλλά στο βίντεο του benchmark μου εβγαζε στα λευκά κάπου κάπου κατι γραμμές ενώ στα +170 πολύ ελάχιστα. Να μην το ζορίσω το αφίσα στα +160. H μνήμη μέχρι το +500 παει καλά χωρίς πρόβλημα και λέω να την αφήσω εκεί και να μην είναι σε πίεση. Και μια ερώτηση. Αυτό το αφήνω να τρέχει υπερσυγχρονισμενο (δηλαδή να ξεκινάει και το Afterburner) από την αρχή που ανοίγουν τα win ή μπορώ να ανοίγω/τρέχω το Afterburner πριν τρεξω το παιχνίδι; Μπορεις να φτιαξεις profiles με το msi και να τα τρεχεις οποτε εσυ θες πχ ενα στοκ και ενα οc με τα ρευματα / ρολογια που εχεις δει οτι εισαι καρασταθερος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shkreliand Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά, καλο βράδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Τεστ 1 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα