Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παππούς είναι,  δραχμές ξέρει....

Εσύ που δεν τις ξέρεις τι κάνεις εδώ ;

Λείπουν οι γονείς από το σπίτι και μπήκες κρυφά στο ίντερνετ ;

Τεντυμπόα  :D :D

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Παππούς είναι,  δραχμές ξέρει....

Εσύ που δεν τις ξέρεις τι κάνεις εδώ ;

Λείπουν οι γονείς από το σπίτι και μπήκες κρυφά στο ίντερνετ ;

Τεντυμπόα  :D :D

Είναι ατάκα απο ελληνικό σίριαλ του υπο απειλή μαυρου σε κανάλι της tv.

Δημοσ.
Στις Friday, October 12, 2018 στις 9:19 ΜΜ, nightwalker1990 είπε

Buenos tardes στην παρεα, μιας και ερχονται χριστουγεννα, σηματα, αποσυρσεις, κατασχεσεις σκεφτομαι ν'αγορασω αυτοκινητο μικρου η μεσαιου κυβισμου 900-1400cc.. μου προτειναν και για 1600cc μιας και δεν εχει τρελη διαφορα με τα 1400cc....

Λοιπον δεν ειμαι του στυλ αποκλειω αυτη την μαρκα επειδη δεν εχει ωραια φαναρια πχ...

Ψαχνω κατι με αλλα οχι απαραιτητα:

Y/T   Y/Π   Κεντρικο κλειδωμα A/C    το 3ο πιο πολυ με καιει

Να πηγαινει ανετα μακρυνες αποστασεις χωρις να ειναι γκαζια-φαναρι και 10ευρο :P 

Να εχει ανταλλακτικα σε προσιτη τιμη

Γενικα δεν εχω εμπειριες απο αυτοκινητα μιας και δεν ειχα δικο μου και ηρθε η ωρα μετα απο πολλα χρονια να παρω λογο οτι βαρεθηκα να με τρωει η βροχη και το κρυο με το μηχανακι.

Δεκτες ολες οι γνωμες και οι αποψεις...  Να επισημανω πως μεχρι στιγμης αυτο ειναι το ταβανι μου,  μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση λιγο δυσκολο να βρεθει i know,  επισης προσπαθω ν'αποφυγω μαντραδες για πολλους και γνωστους λογους..  Αναμενω σχολια.

Μπες car.gr και ψάξε για κορόλα από το 98 μέχρι το 2000 1.300 και 1.600cc. Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι το 1300 είναι οικονομικό στα καύσιμα ακόμα και απο το Starlet! Φοράει άλλη εισαγωγή..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπερβολικους σας βρισκω. 1500 ευρω λεει,5000 του λετε να δωσει. Δεν είναι στραγαλια τα ευρώ. 

Μια χαρα βρισκει αυτοκινητο με 1500 ευρω απλα θελει πολυ ψαξιμο και καλο μηχανικό. 

Ενδεικτικα ειχα δώσει το baleno μου σε άριστη κατασταση 1000 ευρω. Δεν ηθελε τιποτα και το μονο που του ζητησε ηταν μπιλιοφοροι μετα απο κανα εξαμηνο. 

Μετάνιωσα και που το δωσα. 

Δες κανα corolla,baleno κτλ.

Ac δυσκολο να βρεις τα αλλα που ζητας λογικα ναι. 

Polo μη κοιτάξεις,εχει η κοπελα μου,εβγαλε θεματα. 

Επεξ/σία από Dantε
  • Like 4
Δημοσ.

Στο car.gr έχει παρα πολλά καλοσυντηρημενα  αυτοκίνητα μέχρι 2000 ευρώ,αλλά θέλει ψάξιμο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dantε είπε

Υπερβολικους σας βρισκω. 1500 ευρω λεει,5000 του λετε να δωσει. Δεν είναι στραγαλια τα ευρώ. 

Μια χαρα βρισκει αυτοκινητο με 1500 ευρω απλα θελει πολυ ψαξιμο και καλο μηχανικό. 

Ενδεικτικα ειχα δώσει το baleno μου σε άριστη κατασταση 1000 ευρω. Δεν ηθελε τιποτα και το μονο που του ζητησε ηταν μπιλιοφοροι μετα απο κανα εξαμηνο. 

Μετάνιωσα και που το δωσα. 

Δες κανα corolla,baleno κτλ.

Ac δυσκολο να βρεις τα αλλα που ζητας λογικα ναι. 

Polo μη κοιτάξεις,εχει η κοπελα μου,εβγαλε θεματα. 

για polo ειδικα εχω ακουσει οτι εχουν θεμα τα ηλεκτρολογικα τους... Οι περισσοτεροι που ποσταρανε δεν τρολλαρουν ουτε ειπαν κατι κακο... Για καλο το ειπαν να δωσω τα x λεφτα λογικο.. Απλα επειδη δεν παιρνω και τον τρελο μισθο δεν ειναι εφικτο να παρω αυτοκινητο με παραπανω χρηματα.. Σκεφτηκα για μηχανη απο 400cc+ απλα μπαινει στην μεση ο χειμωνας και το κρυο+ οτι αν θελω να παω καπου σαν ανθρωπος να βαλω κ αλλα ατομα μεσα...

Δημοσ.

Κάνε μια αναζήτηση να δεις τι βγάζει στην περιοχή σου και ξεκίνα να βλέπεις από κοντά όσα φαίνονται ενδιαφέροντα...

Δημοσ.

Alfa roneo 146 και το 1400 να πάρεις έχει και αλογάκια μπόλικα για βόλτα παρά έξω (105) αλλιώς δες το 1600 με τα 120 , ανταλλακτικά στο περίπτερο και πολυ φτηνά, χώρια που αρκετά μπορείς να τα κάνεις και μόνος σου.

Γενικά είναι εύκολα και στο σέρβις χωρίς παραξενιές κτλπ

Έχει και παρα πολυ καλό εξοπλισμό πολυ περισσότερο από αλλά αυτοκίνητα.

Alfisti.gr θα σε βοηθήσει πολυ να πάρεις μια ιδέα.

Δημοσ.

Για Hyundai Accent καρφωτος πας. Αναλογα την χρονια πιθανώς να μην εχει υδραυλικο τιμονι αλλα ηλεκτρικα παράθυρα, ηλεκτρικους καθρέφτες και a/c (και πολύ δυνατό μαλιστα) θα εχει. Καταναλωση ελάχιστη και φουλ αξιόπιστο. Απο ανεση ξεχνας ηχομονωση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλεπω συχνα στις αγγελιες bmw mercedes 20ετιας κοντα στα 2000 ευρω σε αριστη εμφανισιακα κατασταση,παιζει κατι με αυτα τα αμαξια,η τιμη μου φαινεται υπερβολικα χαμηλη.

Επεξ/σία από Shadows
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Shadows είπε

Βλεπω συχνα στις αγγελιες bmw mercedes 20ετιας κοντα στα 2000 ευρω σε αριστη εμφανισιακα κατασταση,παιζει κατι με αυτα τα αμαξια,η τιμη μου φαινεται υπερβολικα χαμηλη.

Και πολλά είναι

Τι το παράλογο βλέπεις σε αυτό ; 

Μιλάμε για αμάξια που αν γίνει μια στραβή θα θες παραπάνω για να το φτιάξεις από όσα έδωσες για να το αγοράσεις

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Shadows είπε

Είναι ακριβά στη συντηρηση,και κυρίως έιναι άνω των 2.000 κυβικών.

Αν και με 2 χιλιάρικα είναι σχεδόν αδύνατον να βρεις c-class ή e-class 20αετιας σε άριστη κατασταση.Μιλάμε πάντα για 4κυλινδρο μόνο.

Δημοσ.

Δεν εχω επαφη με το αντικειμενο απλα ακουω βλεπω μαρκες και τιμες και μου φαινονται ευκαιριες,που εν τελη απο οτι λετε δεν ειναι.

Απλα σε αντιστοιχο budget με τον ts ολο τετοια βρισκω και εγω.

Δημοσ.

Αυτά τα αυτοκίνητα χάνουν την αξία τους γιατί μετά από τόσα χρόνια δεν μπορούν να προσφέρουν αυτό για το οποίο αγοράστηκαν εξ' αρχής, πολυτέλεια και κοινωνικό στάτους.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...