Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Buenos tardes στην παρεα, μιας και ερχονται χριστουγεννα, σηματα, αποσυρσεις, κατασχεσεις σκεφτομαι ν'αγορασω αυτοκινητο μικρου η μεσαιου κυβισμου 900-1400cc.. μου προτειναν και για 1600cc μιας και δεν εχει τρελη διαφορα με τα 1400cc....

Λοιπον δεν ειμαι του στυλ αποκλειω αυτη την μαρκα επειδη δεν εχει ωραια φαναρια πχ...

Ψαχνω κατι με αλλα οχι απαραιτητα:

Y/T   Y/Π   Κεντρικο κλειδωμα A/C    το 3ο πιο πολυ με καιει

Να πηγαινει ανετα μακρυνες αποστασεις χωρις να ειναι γκαζια-φαναρι και 10ευρο :P 

Να εχει ανταλλακτικα σε προσιτη τιμη

Γενικα δεν εχω εμπειριες απο αυτοκινητα μιας και δεν ειχα δικο μου και ηρθε η ωρα μετα απο πολλα χρονια να παρω λογο οτι βαρεθηκα να με τρωει η βροχη και το κρυο με το μηχανακι.

Δεκτες ολες οι γνωμες και οι αποψεις...  Να επισημανω πως μεχρι στιγμης αυτο ειναι το ταβανι μου,  μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση λιγο δυσκολο να βρεθει i know,  επισης προσπαθω ν'αποφυγω μαντραδες για πολλους και γνωστους λογους..  Αναμενω σχολια.

Επεξ/σία από nightwalker1990
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ενα γυαλισματακι και είσαι έτοιμος

xrepi.jpg

και καλα αστειατορας??? να ανοιξεις μ'εναν φιλο που εχω αστειατοριο θα πεφτει το μαρουλι βροχη..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nightwalker1990 είπε

και καλα αστειατορας??? να ανοιξεις μ'εναν φιλο που εχω αστειατοριο θα πεφτει το μαρουλι βροχη..

αστειατορας εισαι εσυ που θελεις να παρεις αυτοκινήτο με 1500 και πολύ ειναι αυτο που σου έδειξα

Απλα σε προστατεύω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε , σε αυτά τα χρήματα αναγκαστικά πας σε αυτοκίνητο 15-20 ετών με ότι αυτό συνεπάγεται, έχε υπόψιν ότι θα χρειαστεί και κάποια χρήματα τον πρώτο χρόνο γιατί όλο και κάτι θα θέλει , ότι και να πάρεις (εκτός αν είναι από "γνωστό" σου που θα ξέρεις τι να περιμένεις) θα του κάνεις ένα καλό σερβις για να το βάλεις σε μια σειρά, συνήθως όλα τα μτχ ειδικά αυτά που πωλούνται σε αυτά τα χρήματα θέλουν λάστιχα (άρα 150-200 ευρώ )

Σε αυτά τα χρήματα σημασία δεν έχει τόσο η φήμη της μάρκας - τύπου αλλά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που θα πάρεις να είναι σε καλή κατάσταση .

Θα κοίταγα  για κάτι έως 1200cc σε Saxo,106, Micra, Polo,Corsa Punto,Fabia

Επεξ/σία από nik0laus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν εχει αδικο ο NikosKalithea, σκεψου το και αλλιως, ενα αμαξι με ολες τις προδιαγραφες που θες, γιατι να το σκοτωσει ο αλλος για 1500ε

Anyway best bet κοντά στα 2000ευρώ κανενα Ιαπωνικο του 90 Starlet ( 😛 ) και αλλα, Mazda 323, παει καιρος σιγουρα ξεχναω κανενα .
Αν εισαι για πιο επικινδυνες αποστολες δες και κανενα fiat punto η Αlfa Romeo δεκαετια 90-00 και Γαλλικα.

Επεξ/σία από alx301
Δημοσ.

12 λεπτά πριν, zio10 είπε

Πάρα πολλά αυτοκίνητα με 1500€...το θέμα είναι πως να βρεις τα καλά, που σίγουρα υπάρχουν!

Με υπομονή , και με έλεγχο σε κάποιον γνωστό σου μηχανικό της προκοπής...

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Φίλε , σε αυτά τα χρήματα αναγκαστικά πας σε αυτοκίνητο 15-20 ετών με ότι αυτό συνεπάγεται, έχε υπόψιν ότι θα χρειαστεί και κάποια χρήματα τον πρώτο χρόνο γιατί όλο και κάτι θα θέλει , ότι και να πάρεις (εκτός αν είναι από "γνωστό" σου που θα ξέρεις τι να περιμένεις) θα του κάνεις ένα καλό σερβις για να το βάλεις σε μια σειρά, συνήθως όλα τα μτχ ειδικά αυτά που πωλούνται σε αυτά τα χρήματα θέλουν λάστιχα (άρα 150-200 ευρώ )

Σε αυτά τα χρήματα σημασία δεν έχει τόσο η φήμη της μάρκας - τύπου αλλά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που θα πάρεις να είναι σε καλή κατάσταση .

Θα κοίταγα  για κάτι έως 1200cc σε Saxo,106, Micra, Polo,Corsa Punto,Fabia

Για λαστιχα δεν εχω θεμα, υπαρχει κονε, απλα γνωμες θελω λογο οτι δεν γνωριζω απο αυτοκινητα.... Καταρχας να ξεκαθαρισω κατι.. Δεν εχω θεμα αν δεν εχει Y/T  οτι θα θελει λεφτα ειδικα στην αρχη το γνωριζω, πιο πολυ να με βοηθησετε με την μαρκα για τ'ανταλλακτικα θελω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nightwalker1990 είπε

Για λαστιχα δεν εχω θεμα, υπαρχει κονε, απλα γνωμες θελω λογο οτι δεν γνωριζω απο αυτοκινητα.... Καταρχας να ξεκαθαρισω κατι.. Δεν εχω θεμα αν δεν εχει Y/T  οτι θα θελει λεφτα ειδικα στην αρχη το γνωριζω, πιο πολυ να με βοηθησετε με την μαρκα για τ'ανταλλακτικα θελω.

Γνώμη είναι και το ότι με 1.500€ είναι πάρα πολύ δύσκολο ως αδύνατο (σε αντίθεση με το "λίγο δύσκολο" που πιστεύεις) να βρεις αυτοκίνητο της προκοπής :)

Όσο για το ποιες είναι οι μάρκες με προσιτές τιμές ανταλλακτικών είναι πολύ γενική και αόριστη ερώτηση, πιστεύω πως είναι αδύνατο να απαντηθεί κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα αυτό αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο γιατί δεν κυκλοφορουν πολλά έξω. 

FERRARI-812-SUPERFAST.jpg

Δημοσ.

Χωρίς υδραυλικό τιμόνι θα παιδεύεσαι.Με 1500€ αμάξι και ζημιά να μην έχει είναι θέμα χρόνου να πάθει.Εκτός τα αναλώσιμα που θα χρειάζεται(Λάστιχα,μπαταρία,αναρτήσεις κλπ).Απο 1500€ θα φτάσει 2000€ και πάλι θα είναι παλιό.

Για καλό μεταχειρισμένο χρειάζεσαι μεγαλύτερο ποσό,μάλλον κάπου 5.000€.Με 1500€ μόνο παπί παίρνεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε με 1500 καλό με αιρκοντίσιον - υδραυλικό τιμόνι κάτω από 15ετίας και κυρίως οικονομικό στα καύσιμα δεν θα βρεις.

Με αυτά τα λεφτά πας πάνω από 1400 σε κάτι κοντά στην 20ετία με την ελπίδα ότι θα είναι κάπως συντηρημένο και δεν θα είσαι συνέχεια στο συνεργείο.

Σε 900 και 1000 που είπαν μερικοί και με προδιαγραφές που θέλεις ξέχνα το.Τα κυνηγάνε πολλοί και οι τιμές τους είναι στα ύψη.Εγώ θα έλεγα να κάνεις λίγο υπομονή να μαζέψεις κανένα ευρώ και να πας σε 3000 με 4000 δραχμές να πάρεις κάτι λίγο πιο αξιόπιστο από 1600 και πάνω που έχει αρκετά που θα μπορείς να κάνεις και ένα ταξείδι χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε αφήσει στο δρόμο.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Φίλε με 1500 καλό με αιρκοντίσιον - υδραυλικό τιμόνι κάτω από 15ετίας και κυρίως οικονομικό στα καύσιμα δεν θα βρεις.

Με αυτά τα λεφτά πας πάνω από 1400 σε κάτι κοντά στην 20ετία με την ελπίδα ότι θα είναι κάπως συντηρημένο και δεν θα είσαι συνέχεια στο συνεργείο.

Σε 900 και 1000 που είπαν μερικοί και με προδιαγραφές που θέλεις ξέχνα το.Τα κυνηγάνε πολλοί και οι τιμές τους είναι στα ύψη.Εγώ θα έλεγα να κάνεις λίγο υπομονή να μαζέψεις κανένα ευρώ και να πας σε 3000 με 4000 δραχμές να πάρεις κάτι λίγο πιο αξιόπιστο από 1600 και πάνω που έχει αρκετά που θα μπορείς να κάνεις και ένα ταξείδι χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε αφήσει στο δρόμο.

Ευρώ.

Ή αλλιώς 1 - 1,3 εκ :P :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...