Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου χάρισαν ένα hp 10ετιας laptop.χωρις τροφoδοτικο.

Το πρώτο που έκανα έβγαλα τον σκληρό δίσκο και τον πέρασα σε ένα aspire one που είχα βρει σε.......ανακυκλώσιμα με τσάντα και κατάσταση κσινουργιου.το one έκανε κόλπα στο boot και το είχα παρατήσει.......

Βάζοντας το δίσκο από το HP λοιπόν το aspire άνοιξε κανονικότητα και δούλευε άψογα!!!!!!!!!!

Μάλιστα είχε τα 7 ultimate τα οποία έτρεχε μια χαρά(2gb ram) χωρίς να κατεβάσω drivers.......!!!!!

Οπότε σκέφτηκα να περάσω τα 7αρια στον σκληρό δίσκο του aspire one μέσω του desktop μου.

Αυτό απέτυχε όμως.Δεν βρίσκει κάτι από boot.....

Ερώτηση πρώτη:

Όταν ανοίγω τώρα το desktop μου ζητάει να επιλέξω λειτουργικό ανάμεσα σε 2 windows 7.......

Αφού έβγαλα τον σκληρό του λάπτοπ πως τον βλέπει???????

Και πως απενεργοποιω αυτο που δεν θέλω??????

2)πως θα περάσω στο μικρό aspire one windows 7 αφού είδα ότι δουλεύει κανονικότητα?

Έφτιαξα με το rufus boot usb αλλά δεν έχω αντίδραση όταν το τοποθετώ.

Δυστυχώςεχει κωδικό το bios για να δώσω πρώτο boot το usb.......

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Όταν ανοίγω τώρα το desktop μου ζητάει να επιλέξω λειτουργικό ανάμεσα σε 2 windows 7.......

Αφού έβγαλα τον σκληρό του λάπτοπ πως τον βλέπει???????

Και πως απενεργοποιω αυτο που δεν θέλω??????

Απλα οταν πηγες να εγκαταστησεις windows στον 2ο δισκο , γραφτηκε η εγκατασταση στον boot loader του 1ου δισκου/windows μιας και με αυτα ησουν.
Για δοκιμασε να τρεξεις την εντολη msconfig και δες στο tab "Boot" , αν εχει 2 εγγραφες..σβησε αυτη που δεν θες.Αλλιως γοογλαρε windows 7 boot loader edit και ολο και κατι θα κυκλοφορει.

11 λεπτά πριν, alexioannou είπε

πως θα περάσω στο μικρό aspire one windows 7 αφού είδα ότι δουλεύει κανονικότητα?

Υπαρχουν 2 ανωδυνοι τροποι :

1.Κανεις κλωνο/clone με καποιο σχετικο προγραμμα τα windows που τρεχουν στο desktop στον δισκο του φορητου.Boot-αρεις με αυτον στο φορητο..αφαιρεις ο,τι δεν θες μιας και θα εχει τραβηξει και τα προσωπικα σου αρχεια και εγκατεστημενα προγραμματα με το clone και εισαι ετοιμος.
2.Για δοκιμασε το εργαλειο αυτο.Στην ουσια αυτο που υποτιθεται οτι κανει ειναι να παιρνει το iso απο τα windows που θες να εγκαταστησεις σε καποιον δισκο (αρα θες το iso να κατεβασεις) και το κανει με καποιον μαγικο τροπο εγκατασταση στον δισκο που θα του πεις.Δεν το εχω δοκιμασει , δεν χανεις και τιποτα να το κανεις.Εφοσον γινει η δουλεια απλα καρφωνεις τον δισκο στο φορητο και βλεπεις τι γινεται.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Με το διπλό boot του desktop θα ασχοληθώ αυριο Κυριακή.

Το laptop που μου χαρησαν πήρα το σωστό τροφοδοτικό και δουλεύει άψογα!!!!!

Στην συνέχεια κανιβαλισα ένα παλιό altec pc.πηρα την ραμ και την έβαλα στο λάπτοπ που μου χάρισαν......3ram dual στα 2.4ghz win pro 64bit.δεχεται μέχρι 8gb ram!!!!!!!

Από το altec πηρα το σκληρό το έβαλα στο μικρό aspire one και δουλεψε!!!!!!

Καθαρή εγκατάσταση 7 σταρτερ 32 και δουλεύει άψογα 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...