Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειας σας. Οπως λεει κ ο τιτλος, χρειαζομαι τη γνωμη σας για την επιλογη μητρικης αναμεσα σε αυτες τις δυο μιας και απο αρκετο ψαξιμο για τα δικα μου θελω κατεληξα σε αυτες τις δυο. Και εχω ξεκινησει ηδη να μαζευω τα κομματια για  νεο build. Ξερω οτι εχουν αρκετη διαφορα στη τιμη αλλα και στη ποιοτητα κυριως στα VRM, (ειδικα στην asus prime ζεστενονται πολυ τα vrm διαβασα) αλλα για τη χρηση που θελω ειμαι σε δειλημα.

Καταρχην απο Cpu εχω τον 2600X με τη stock ψυκτρα κ αργοτερα θα μπει μια corsair AIO για καλυτερες θερμοκρασιες. OC δε νομιζω να ασχοληθω, μιας και στο διαδυκτιο διαβασα απο πολλους να υποστηριζουν οτι το XFR2 + PBO απο μονα τους κανουν πολυ καλη δουλεια σε σταθεροτητα κ επιδωσεις κατι που κ οι δυο μητρικες το υποστηριζουν. Το μονο αρνητικο για την taichi που λενε ειναι το bios αν κ δε καταλαβα κ πολυ τι εννοουσαν... Θελω απλα να φτιαξω κατι καλο αξιοπιστο που θα κρατησει χρονια κ να ειναι futureproof στην 3 γενια ryzen σε περιπτωση που θελω να κανω upgrade. Επισης απο μνημες ηθελα απο corsair lpx white 16gb λογω του οτι αισθητικα θα ειναι black and white ολο το κουτι, αλλα ειδα ψιλοασυμβατοτητες στο διαδυκτιο απο αλλους κ παντου προτεινουν τις flare x με cas 14 3200mhz οπου ειναι κ samung b-die chip οποτε λεω να παω σε αυτες η στις trident τις αντιστοιχες που υπαρχουν στο qvl της asus. Απο την αλλη στη taichi σε 3200 ταχυτητα δεν εχει πολλες επιλογες γενικα ειναι μπερδεμενα οποιος εχει δει το qvl της... 

Θα περιμενω τις γνωμες σας...

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Επεξ/σία από Ronnie1985

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...