orck Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, lokaki είπε Εγω αδερφε εκανα αυτο και σωθηκα.κοιμαμε ησυχος Αυτα τα βλεπω για αλιγατορες και οχι κροκοδειλους. Οι αλιγατορες ειναι απιθανο να κυνηγησουν και να φανε ανθρωπο. Εαν βεβαια πας και τους πειραξεις δεν νομιζω να κανουν υπομονη, αλλα δεν ειμαστε το κλασικο φαγακι τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, orck είπε Αυτα τα βλεπω για αλιγατορες και οχι κροκοδειλους. Οι αλιγατορες ειναι απιθανο να κυνηγησουν και να φανε ανθρωπο. Εαν βεβαια πας και τους πειραξεις δεν νομιζω να κανουν υπομονη, αλλα δεν ειμαστε το κλασικο φαγακι τους. Α τον μπαγασα τον μητσιο αυτο δεν μου το πε οταν μου τους πουλησε χαχαα😂
De@th L0rd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά πέρα από τη πλάκα γιατί το ξεσκίσαμε το topic. Αν μένεις σε περιοχή που κλέβουν κάνεις τα εξής: Εγκατάσταση συναγερμού από αξιόπιστη εταιρία, πόρτα ασφαλείας και κάγκελα τυφλά τοποθετημένα στα παράθυρα, επίσης μια πρόσθετη πόρτα "ακορντεόν" εξωτερικά της πόρτας ασφαλείας, αυξάνει τρομέρα την ασφάλεια, γιατί μόνο που τη βλέπει ο άλλος δεν ασχολείται επειδή του βάζει επιπλέον εμπόδιο Φώτα δυνατά LED με καλούς ανιχνευτές κίνησης Ένα σύστημα καμερών με καταγραφικό ,ενσύρματο. το τελευταίο προαιρετικό. Για σκυλιά και τέτοια βλάχικα συστήματα δε το συζητώ καν. Ο σκύλος είναι το πιο αναξιόπιστο μέσο σε σπίτι που δεν υπάρχει κάποιος ιδιοκτήτης τριγύρω +ότι είναι ένα ζωντανό κι έχει μεγάλο κόστος. Ένα σπρέι ή μια σκύλα που "σέρνει" και ο σκύλος έχει βγει off. Άσε που αρκετές φορές τα σκοτώνουν κιόλας. Επίσης μέχρι να φτάσουμε στο σημείο αυτό : πιστεύω έχουμε ακόμη μερικά χρόνια, επομένως... Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από De@th L0rd pi 1
Nezakos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Στις 12/10/2018 στις 5:48 ΜΜ, seeker86 είπε Ψάχνω κυρίως οικονομική λύση αλλά όχι μόνο να τους αποτρέψω να μπουν μέσα αλλά να τους πιάσω κιόλας(η αστυνομία βασικά) τύπου παγίδα ποδιών, ηλεκτροσόκ στο πόμολο της πόρτας(εννοείτε με σήμανση στην πόρτα για να είμαι και καλυμμένος) κτλ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ!
Comic maniak Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω προτεινω ταφρο με πυρηνικα αποβλητα, lazer, μια γιαγια για να κατασκοπευει και ενα λυσσασμενο τσιουαουα....πωμολο με ρευμα λεει..... Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από Comic maniak
mphxths Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, De@th L0rd είπε Παιδιά πέρα από τη πλάκα γιατί το ξεσκίσαμε το topic. Αν μένεις σε περιοχή που κλέβουν κάνεις τα εξής: Εγκατάσταση συναγερμού από αξιόπιστη εταιρία, πόρτα ασφαλείας και κάγκελα τυφλά τοποθετημένα στα παράθυρα, επίσης μια πρόσθετη πόρτα "ακορντεόν" εξωτερικά της πόρτας ασφαλείας, αυξάνει τρομέρα την ασφάλεια, γιατί μόνο που τη βλέπει ο άλλος δεν ασχολείται επειδή του βάζει επιπλέον εμπόδιο Φώτα δυνατά LED με καλούς ανιχνευτές κίνησης Ένα σύστημα καμερών με καταγραφικό ,ενσύρματο. το τελευταίο προαιρετικό. Για σκυλιά και τέτοια βλάχικα συστήματα δε το συζητώ καν. Ο σκύλος είναι το πιο αναξιόπιστο μέσο σε σπίτι που δεν υπάρχει κάποιος ιδιοκτήτης τριγύρω +ότι είναι ένα ζωντανό κι έχει μεγάλο κόστος. Ένα σπρέι ή μια σκύλα που "σέρνει" και ο σκύλος έχει βγει off. Άσε που αρκετές φορές τα σκοτώνουν κιόλας. Επίσης μέχρι να φτάσουμε στο σημείο αυτό : πιστεύω έχουμε ακόμη μερικά χρόνια, επομένως... Koιτα η λυση των σκυλιων ειναι βιωσιμη υπο προυποθεσεις. 1ον να εισαι dog person , δηλ εχεις σκοπο να χεις σκυλο/σκυλια στο σπιτι εξαρχης και απλα το συνδυαζεις με συγκεκριμενες ρατσες για να τα εχεις και για προστασια. 2ον παρεις σοβαρες ρατσες με σοβαρη εκπαιδευση. Δηλ ρατσες που εχουν στο dna τους γραμμενο "να προστατεψω την αγελη και την περιοχη μου" και να χουν και την φυσικη υποσταση να το κανουν.Ντοπερμαν/ροτβαιλερ/λυκοσκυλα , αμολα 3 σε ενα σπιτι με την σωστη εκπαιδευση και μολις δουν κινηση στην περιμετρο θα αμολιουνται σαν σαιτες..Οσο επαγγελματιας και με οπλα/μαχαιρια να ειναι ενας εισβολεας αν μεσα στο σκοταδι ακουει γαυγισματα και βλεπει 3 φιγουρες στο μποι του να του ρχονται..νταξ...εγω θα κατουρουσα το βρακακι μου Ασε που απο τα γαυγισματα εχεις ξυπνησει και η υποθεση παιρνει αλλη τροπη κατι που δεν θελει κανενας εισβολεας.. 3ον Αυτα τα περι θα φερουν θηλυκη και μαλακιες τα ακουω βερεσε..ποτε δεν βαζεις αρσενικα για φυλακες..παντα θηλυκα .Οκ αμα φερει ο αλλος θηλυκο και βγουν τα δικα σου λεσβιες..χαλαλι του Θελω να καταληξω , οτι ολα αυτα που αναφερεις σαφως και ειναι σωστα , εγω αν ειχα τις καταλληλες προυποθεσεις θα τσιμπαγα και 2 σκυλια ετσι για την βαβουρα την ωρα της αναγκης και την αποτροπη. Οσο για την εικονα με το αλυσοδεμενο φως , μπορει να φαινεται αστεια φαση αλλα δεν ειναι τοσο.Φιλος μου εχει (η οικογενεια του βασικα) ενα πολυοροφο κτιριο οπου οι διαφοροι οροφοι νοικιαζονται , π.χ. απο φροντιστηριο ξενων γλωσσων, γυμναστηριο κλπ.4-5 οροφοι καταλαβαινεις οτι παιζουν πολλοι κοινοχρηστοι χωροι και λαμπες. Ε μια συγκεκριμενη λαμπα , παντα λειπει.Καποιος την παιρνει.Παιρνει ο φιλος μου βαζει καινουργια , μετα απο 2-3 μερες παλι λειπει.Με λιγα λογια υπαρχουν και γυφτοι σε αυτον τον κοσμο που κλεβουν κατι τοσο φθηνο οσο μια λαμπα... Και τελος οταν βαζεις μετρα ασφαλειας πρεπει να σου κοβει και λιγο.Δειτε εδω ενας γειτονας που εχει βαλει την καμερα.Περα απο το γεγονος οτι ειναι εκτεθειμενη στα καιρικα φαινομενα (εχει γεμισει λασπη απο πανω μετα απο κατι βροχες) , περα απο το γεγονος οτι ειναι μια απλη wireless pc camera , και δεν ξερω αν καταγραφει καπου συνεχως , μιλαμε για μια καμερα διπλα σε μια κατασκευη στον κηπο.Δηλ μπαινει καποιος απο το διπλανο σπιτι ,ανεβαινει στην τσιγκινη αυτη σκεπη , κοβει καλωδια και κανει την δουλεια του... ΥΓ : Δειτε εδω τεστ σκυλιων σε περιπτωση εισβολεα..το λαμπραντορ απετυχε παταγωδως..τα λαμπραντορ ειναι αγαπησιαρικα δεν ειναι για τετοια.Τα 2 μικρα προς το τελος κανανε δουλεια αλλα οπως ειπα και πριν πρεπει να χουν και την φυσικη υποσταση.Αλλιως 2 κλωτσιδια το καθενα ηταν στην συγκεκριμενη περιπτωση και τελος . Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από mphxths 1
totalius Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Θέλω λίγο τη γνώμη σας για εξοχικό στη μέση του πουθενά . Δεν έχει κάτι αξίας μέσα πέρα από ψυγείο κ στη ταράτσα φωτοβολταϊκό κ ντεπόζιτο . Απλά μπήκαν σε φίλου κοντά στο δικό μου κ πήραν κάτι πράγματα κ του έσπασαν τζαμί κ πόρτα οποτε το σκεφτομαι . Να βάλω καμια σειρήνα τέτοιου τύπου https://www.skroutz.gr/s/24602643/Red-BS-1W-RD.html μαζί με προβολείς με αισθητήρα κίνησης κ καμια ψεύτοκάμερα ; Αυτο που δεν έχω καταλάβει είναι αν σειρήνες σαν τη παραπάνω αρχίσουν να Βαράνε πως σταματάνε ; Υπάρχει δυνατότητα χειρισμού ασύρματα σπο το τηλέφωνο πχ ; Στο εξοχικό δεν υπάρχει WiFi τουλάχιστον προς το παρόν .
3DJIN Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 στη μεση του πουθενα οτι και να βαλεις δεν εχει σημασια παλι θα σε κλεψουν
totalius Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Καλά εννοείται ότι αμα σε βάλουν στο μάτι δε γλυτωνεις ειδικά από επαγγελματιεσ κλέφτες Αλλά εδώ μιλάμε για να αποτρέψω κανα γύφτο που απλά το είδε εύκολο να μπει κ μπήκε να φορτώσει το ντεπόζιτο ή το φωτοβολταϊκό πχ
vasilllis Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 25 λεπτά πριν, totalius είπε Θέλω λίγο τη γνώμη σας για εξοχικό στη μέση του πουθενά . Δεν έχει κάτι αξίας μέσα πέρα από ψυγείο κ στη ταράτσα φωτοβολταϊκό κ ντεπόζιτο . Απλά μπήκαν σε φίλου κοντά στο δικό μου κ πήραν κάτι πράγματα κ του έσπασαν τζαμί κ πόρτα οποτε το σκεφτομαι . Να βάλω καμια σειρήνα τέτοιου τύπου https://www.skroutz.gr/s/24602643/Red-BS-1W-RD.html μαζί με προβολείς με αισθητήρα κίνησης κ καμια ψεύτοκάμερα ; Αυτο που δεν έχω καταλάβει είναι αν σειρήνες σαν τη παραπάνω αρχίσουν να Βαράνε πως σταματάνε ; Υπάρχει δυνατότητα χειρισμού ασύρματα σπο το τηλέφωνο πχ ; Στο εξοχικό δεν υπάρχει WiFi τουλάχιστον προς το παρόν . Κάποιες απο αυτες εχουν ρυθμιση να σταματησουν να ηχουν μετα απο καποιο χρονο(1-5min.). Χρειαζονται τροφοδοτικο με back up για την λειτουργια τους.οτιδηποτε ασυρματο(αφου δεν εχεις internet) το ξεχνας.
totalius Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Με Internet θα μπορούσα να τη χειρίζομαι από κινητό ; Επίσης νομίζω ότι είναι με μπαταρία
Pokemon640 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, totalius είπε Με Internet θα μπορούσα να τη χειρίζομαι από κινητό ; Επίσης νομίζω ότι είναι με μπαταρία Μπορείς να βάλεις έναν επώνυμο συναγερμό, με συνδρομή σε εταιρεία security. Ότι συμβεί το αναλαμβάνει η εταιρεία και σε ειδοποιεί. Με σήμα κινητής δουλεύει, δεν είναι απαραίτητο το ενσύρματο internet. Όσο για κάμερες, εννοείται ενσύρματες, και με σύνδεση με συναγερμό και UPS. Οι ασύρματες έχουν πολλά προβλήματα και παραβιάζονται με το καλημέρα.
totalius Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 54 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε Μπορείς να βάλεις έναν επώνυμο συναγερμό, με συνδρομή σε εταιρεία security. Ότι συμβεί το αναλαμβάνει η εταιρεία και σε ειδοποιεί. Με σήμα κινητής δουλεύει, δεν είναι απαραίτητο το ενσύρματο internet. Όσο για κάμερες, εννοείται ενσύρματες, και με σύνδεση με συναγερμό και UPS. Οι ασύρματες έχουν πολλά προβλήματα και παραβιάζονται με το καλημέρα. Καλά εννοείται ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση αλλά το κόστος ξεφεύγει ειδικά από τη στιγμή που κ να μπει κάποιος δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερης αξίας για να κλέψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα