Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αν ήμουν κλέφτης και έμπαινα σε μια πολυκατοικία με 10 διαμερίσματα θα διάλεγα να μπω σε αυτό που δεν έχει καμία ένδειξη συναγερμού, κάμερας, φωτισμού, που δεν είχε καλή κλειδαριά κλπ. Μιλάμε για πολυκατοικίες Αυτές οι δουλειές γίνονται μέσα σε ελάχιστη ώρα. Δε θα κάτσει ο άλλος να κάνει παραβιάσεις συστημάτων ασφαλείας 

• Like 1
  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, georgeγ είπε

ναι αυτες οι εταιρειες σεκιουριτι ειναι οι υπηρεσιες ασφαλειας που εμπιστευονται οι τραπεζες και βαζουν προειδοποιησεις οτι εχουν χρηματοκιβωτια με χρονοκαθυστερηση κτλ

να μην λαβουμε υποψην τι κανουν αυτες?

να λαβεις φιλε μου. μαζι μου γιατι αντι-παρατιθεσαι ; 

οπως ειπα, η γνωμη μου ηταν αυτη που ανεφερα & εσυ διαφωνεις. προσπαθεις να με πεισεις ενω δεν υπαρχει λογος.

Δημοσ.

Είδα σε απομονωμένο σπίτι ατσάλινη μπάρα από σιδηρουργείο, η οποία βίδωνε στα πλακάκια και στο τσιμέντο του πατώματος  πίσω από την πόρτα ασφαλείας και έκλεινε με λουκέτα πολύ χοντρά. Και την πόρτα να ξεκλειδώσουν, η πόρτα είναι πολύ δύσκολο να ανοίξει γιατί εμποδίζεται η κίνηση του ανοίγματος τελείως. Θα τη βάλω κι εγώ. Άλλωστε είναι φτηνότερο από το να αλλάζεις διαρκώς κλειδαριά στις πόρτες ασφαλείας (300 ευρώ μου παίρνουν εμένα με απόδειξη). Εννοείται ότι έχω συναγερμό, "απαραβίαστα" αλουμίνια με τριπλή "τυφλή" ασφάλεια και πολύ χοντρά άθραυστα τζάμια.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, georgeγ είπε

κανεις λαθος νομιζω

για να θεωρηθει αυτοαμυνα πρεπει να εχεις κατωτερο οπλο απο τον κακοποιο και αυτος να απειλησει την ζωη σου

δηλ...αν εχει πιστολι και πυροβολησει τοτε εσυ μπορεις να βγαλεις μαχαιρι :fear:

Aυτός στο χώμα κι εγώ στη φυλακή. Εγώ έτσι το βλέπω. Υπάρχει και η λύση καραμπίνα με φυσίγγια γεμισμένα με πασατέμπο ή χοντρό ακατέργαστο αλάτι. Ακούς εκεί να πυροβολήσει πρώτα για να βγάλω μαχαίρι... Αν υπάρχει τέτοιος ηλίθιος νόμος δε σημαίνει ότι θα τον εφαρμόζουμε κιόλας. Αν θέλετε εσείς σερβίρετέ του λουκουμά και καφεδάκι ελληνικό στη χόβολη. Κάποιοι αντιδρούμε αλλιώς. Υποστηρίζω και ενθαρρύνω κάθε μορφή αυτοδικίας χωρίς καμία απολύτως διάκριση σε διαρρήκτες κ ληστές. Μόνοι τους καταργούν τα δικαιώματά τους εισβάλλοντας σε ξένη περιουσία. Τιμωρία για κλοπή με φόνο ή βαριές σωματικές βλάβες; Ας είναι. 

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε

Aυτός στο χώμα κι εγώ στη φυλακή. Εγώ έτσι το βλέπω. Υπάρχει και η λύση καραμπίνα με φυσίγγια γεμισμένα με πασατέμπο ή χοντρό ακατέργαστο αλάτι. Ακούς εκεί να πυροβολήσει πρώτα για να βγάλω μαχαίρι... Αν υπάρχει τέτοιος ηλίθιος νόμος δε σημαίνει ότι θα τον εφαρμόζουμε κιόλας. Αν θέλετε εσείς σερβίρετέ του λουκουμά και καφεδάκι ελληνικό στη χόβολη. Κάποιοι αντιδρούμε αλλιώς. Υποστηρίζω και ενθαρρύνω κάθε μορφή αυτοδικίας χωρίς καμία απολύτως διάκριση σε διαρρήκτες κ ληστές. Μόνοι τους καταργούν τα δικαιώματά τους εισβάλλοντας σε ξένη περιουσία. Τιμωρία για κλοπή με φόνο ή βαριές σωματικές βλάβες; Ας είναι. 

Καλά δεν είναι ολες οι περιπτώσεις ίδιες και χώμα η φυλακή,όταν βέβαια κινδυνέψει άμεσα η Ζωή σου η της οικογένειας σου και γω είμαι της ίδιας γνώμης,όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα πάρω στο κυνήγι κάποιον επίδοξο κλέφτη που θα είχε εύκολα τραπεί σε φυγή,η θα πυροβολήσω για να σκοτώσω τον οποιονδήποτε,ήθελε να κλέψει το οτιδήποτε,εφόσον κρατάει όπλο εννοείται πως είναι η αυτός η εσύ,αν όμως δεν έχει που τις περισσότερες φορές εκτός αν είναι πολύ επικίνδυνες σπείρες/μαφιόζοι δεν έχουν,η έχουν κάποιο μαχαίρι πάνω τους,μπορώ άνετα να τον πυροβολήσω αυτόν στα πόδια/γόνατα να σωριαστεί κάτω,ολα αυτά βέβαια καλό είναι να έχουν απο πίσω κάποια εκπαίδευση σε αντιδράσεις αλλά και καθαρό μυαλό,ώστε να μπορείς να εκτιμήσεις σε ελάχιστο χρόνο μια κατάσταση,το καλύτερο είναι πάντα,να μην τύχει σε κανέναν,αλλά και αν του τύχει,εύχομαι να το χειριστεί με τον δυνατό καλύτερο τρόπο και όπως είπα και πιο πάνω κάθε περίπτωση σε Καταστάσεις "αυτοάμυνας" δεν είναι ίδια,το πάν σε ολα είναι η ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

Προσωπικά έχω 2 ρουμάνους ντούκια απ έξω και είμαι κομπλέ  :P

Προτιμάω να εχω 2 Ρουμάνες από μέσα φίλε 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, adi32 είπε

Εγώ αν ήμουν κλέφτης και έμπαινα σε μια πολυκατοικία με 10 διαμερίσματα θα διάλεγα να μπω σε αυτό που δεν έχει καμία ένδειξη συναγερμού, κάμερας, φωτισμού, που δεν είχε καλή κλειδαριά κλπ. Μιλάμε για πολυκατοικίες Αυτές οι δουλειές γίνονται μέσα σε ελάχιστη ώρα. Δε θα κάτσει ο άλλος να κάνει παραβιάσεις συστημάτων ασφαλείας 

εγω παλι που πηγαινω σε σπιτια που ανοιχθηκαν, ειτε θα ειχαν πορτα για πεταμα / ειτε θα ειχαν κατι τεχνολογικα ξεπερασμενο / ειτε θα ηταν παραφορτωμενο απο ασφαλεια.

οι δουλειες γινονται με 2 τροπους απο 2 ειδη κλεφτων :

απο ψιλικατζιδες στα γρηγορα (συχνα με καταστροφες) & απο επαγγελματιες στα γρηγορα (συχνα χωρις ιχνος) αλλα κατοπιν ελεγχου προηγουμενο διαστημα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mclein είπε

εγω παλι που πηγαινω σε σπιτια που ανοιχθηκαν, ειτε θα ειχαν πορτα για πεταμα / ειτε θα ειχαν κατι τεχνολογικα ξεπερασμενο / ειτε θα ηταν παραφορτωμενο απο ασφαλεια.

οι δουλειες γινονται με 2 τροπους απο 2 ειδη κλεφτων :

απο ψιλικατζιδες στα γρηγορα (συχνα με καταστροφες) & απο επαγγελματιες στα γρηγορα (συχνα χωρις ιχνος) αλλα κατοπιν ελεγχου προηγουμενο διαστημα.

Οι παραφορτωμενοι με συστηματα ασφαλειας ομως λογικα θα εχουν πολυ ομορφα πραγματα μεσα και θα ειναι μιλημενοι και με παρακολουθηση για να ξερουν που χτυπανε. Κανεις δεν παει απο μονος του να κανει εξτρα δουλεια (να περασει απο συστηματα ασφαλειας) οταν θα παρει τα ιδια απο ενα σπιτι με την απλη ξυλινη πορτα.
Νομιζω οτι ειναι αποτρεπτικα τα αυτοκολλητα με οτι εχει συστημα συναγερμου το σπιτι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, orck είπε

Οι παραφορτωμενοι με συστηματα ασφαλειας ομως λογικα θα εχουν πολυ ομορφα πραγματα μεσα και θα ειναι μιλημενοι και με παρακολουθηση για να ξερουν που χτυπανε. Κανεις δεν παει απο μονος του να κανει εξτρα δουλεια (να περασει απο συστηματα ασφαλειας) οταν θα παρει τα ιδια απο ενα σπιτι με την απλη ξυλινη πορτα.
Νομιζω οτι ειναι αποτρεπτικα τα αυτοκολλητα με οτι εχει συστημα συναγερμου το σπιτι.

ρωτα το Νικολαϊδη που εχει ξεχωριστο συστημα συναγερμου & ανιχνευτη κινησης σε καθε δωματιο και τελικα μπηκαν απ'το παραθυρο που ξεχασε μια φορα ;) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, orck είπε

Ειδικά αν είναι από αυτοκόλλητα συναγερμών που πουλιούνται στο e-bay (κινεζιές της κακιάς ώρας που πρέπει να είσαι ηλεκτρονικός για να τις πατεντάρεις για να μην έχεις ψευδοσυναγερμούς) όχι μόνο λειτουργούν αποτρεπτικά, άλλα σαν ειδική πρόσκληση για τους επαγγελματίες. 😆

Το καλύτερο πάντως όπως προαναφέρθηκε είναι να έχεις κανα δύο σκυλιά-δολοφόνους μέσα ροτβάιλερ ή καμια τίγρη ΜΕΣΑ στο σπίτι, άλλα θα πρέπει να έχεις και κάμερες για ποστάρεις τα βίντεο από τις αντιδράσεις των διαρρηκτών :D

Επεξ/σία από De@th L0rd
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, mclein είπε

ρωτα το Νικολαϊδη που εχει ξεχωριστο συστημα συναγερμου & ανιχνευτη κινησης σε καθε δωματιο και τελικα μπηκαν απ'το παραθυρο που ξεχασε μια φορα ;) 

56 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε

Ειδικά αν είναι από αυτοκόλλητα συναγερμών που πουλιούνται στο e-bay (κινεζιές της κακιάς ώρας που πρέπει να είσαι ηλεκτρονικός για να τις πατεντάρεις για να μην έχεις ψευδοσυναγερμούς) όχι μόνο λειτουργούν αποτρεπτικά, άλλα σαν ειδική πρόσκληση για τους επαγγελματίες. 😆

Εδω και οι δυο σας πιανεστε απο την εξαιρεση για να αποδειξετε ενα κανονα.
Ο πλουσιος (που αναφερθηκε πιο πανω) μενει σε σουπερ χλιδατη μονοκατοικια στην Ανω Γλυφαδα, ο επιδοξος κλεφτης καταρχας ειναι top tier και οχι ενα μαστουρωμενο πρεζονι, ξερει τι κανει, που χτυπαει, εχει παρακολουθησει και ξερει οτι θα βρει να παρει μπολικα πραγματα. Τι σχεση εχει αυτο το σπιτι με τα δικα μας; Εμας τους απλους που αντε να εχουμε ενα playstation, μια τηλεοραση και κανα χρυσαφικο αναμεσα στα φο μπιζου;
Περα απο τα μαιμου αυτοκολλητα και μαιμου συναγερμοι (η κινεζικοι φασον που απλα δειχνουν οτι φυλανε καποιον χωρο, ενω στην πραγματικοτητα απλα καταναλωνουν ρευμα) υπαρχουν και τα σωστα συστηματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/10/2018 στις 6:48 ΜΜ, seeker86 είπε

Επειδή υπάρχει έξαρση σε περιστατικά τώρα τελευταία τι θα μου προτείνατε για προστασία του σπιτιού μου από κλέφτες;
Ψάχνω κυρίως οικονομική λύση αλλά όχι μόνο να τους αποτρέψω να μπουν μέσα αλλά να τους πιάσω κιόλας(η αστυνομία βασικά) τύπου παγίδα ποδιών, ηλεκτροσόκ στο πόμολο της πόρτας(εννοείτε με σήμανση στην πόρτα για να είμαι και καλυμμένος) κτλ..

Εγω αδερφε εκανα αυτο και σωθηκα.κοιμαμε ησυχος

krokodeilei (2).jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...