Kostasspil Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 17 hours ago, keravnos21 said: αναιμακτη
kallair Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Γνωστός ειχε βαλει ενδιαμεση σιτα μεταξυ εσωτερικου παραθυρου και εξωτερικου παραθυροφυλλου που τα ειχε συνδεμενα με ρευμα.. Ψησου. 1
adi32 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, pymarios είπε Μια λυση ειναι να αλλαξεις το ονοματεπωνυμο σου στα κουδουνια σε Μιχαλης Ζαμπιδης. Τότε είναι που θα μπουν μέσα και οι κομμώτριες να σε πλακώσουν
Alxnks Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε δεν ειναι ασχημη ιδεα ομως θα προτιμουσα σπιτι μου να μην ξερει καποιος οτι εχω συναγερμο & αρα θα κανει θορυβο οταν ανοιξει η πορτα.. οσο πιο απροετοιμαστος αυτος - τοσο πιο καλα για μενα !!! Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό και έτσι κάνω προσωπικά.
georgeγ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, mclein είπε δεν ειναι ασχημη ιδεα ομως θα προτιμουσα σπιτι μου να μην ξερει καποιος οτι εχω συναγερμο & αρα θα κανει θορυβο οταν ανοιξει η πορτα.. οσο πιο απροετοιμαστος αυτος - τοσο πιο καλα για μενα !!! σκοπος ειναι να μην σου ανοιξουν την πορτα και οχι αν στην ανοιξουν να εκπλαγουν προειδοποιεις οτι εχεις συναγερμο,σκυλια κτλ για να αποτρεψεις τον κλεφτη να σου ανοιξει την πορτα 2
mclein Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 37 λεπτά πριν, georgeγ είπε σκοπος ειναι να μην σου ανοιξουν την πορτα και οχι αν στην ανοιξουν να εκπλαγουν προειδοποιεις οτι εχεις συναγερμο,σκυλια κτλ για να αποτρεψεις τον κλεφτη να σου ανοιξει την πορτα ή τον προειδοποιείς οτι εχεις συναγερμό ΑΒΓ, οποτε ερχεται και γνωριζει ακριβως τι πρεπει να κανει ή ξερει οτι εχεις σκυλο & αλιγατορα και ερχεται με ενα ωραιο σπρει κ κοιμασαι εσυ & ο σκυλος σου ησυχα οπως ειπε κ ο υπουργος !!!
Alexandros7474 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Kάνε ότι σε συμβούλεψε το κράτος . κανε ότι κοιμάσαι και όλα θα πάνε καλά 1
georgeγ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, mclein είπε ή τον προειδοποιείς οτι εχεις συναγερμό ΑΒΓ, οποτε ερχεται και γνωριζει ακριβως τι πρεπει να κανει ή ξερει οτι εχεις σκυλο & αλιγατορα και ερχεται με ενα ωραιο σπρει κ κοιμασαι εσυ & ο σκυλος σου ησυχα οπως ειπε κ ο υπουργος !!! κοιταξε τακτικη ολων των υπηρεσιων ασφαλειας ειναι να προειδοποιουν για να αποτρεψουν τον κλεφτη π.χ. πας σε τραπεζα λεει το χρηματοκιβωτιο προστατευεται με χρονοκαθυστερηση βλεπεις χρηματαποστολες γραφουν τα αυτοκινητα οτι τα χρηματα προστατευονται με χρωμα κτλ απειρα παραδειγματα εσυ εχεις αντιθετη αποψη οτι αυτο ειναι λαθος.Ο.Κ. 1
villasg Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, georgeγ είπε πας σε τραπεζα λεει το χρηματοκιβωτιο προστατευεται με χρονοκαθυστερηση βλεπεις χρηματαποστολες γραφουν τα αυτοκινητα οτι τα χρηματα προστατευονται με χρωμα κτλ απειρα παραδειγματα αυτο δεν μπορεις να κανεις κατι να το αντιμετωπισεις σαν ληστης Αλλα το να ξερεις τι συναγερμο εχει ο αλλος βοηθα πολυ !
georgeγ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, villasg είπε αυτο δεν μπορεις να κανεις κατι να το αντιμετωπισεις σαν ληστης Αλλα το να ξερεις τι συναγερμο εχει ο αλλος βοηθα πολυ ! τι εννοεις να ξερει τι συναγερμο εχεις βαλει? εγω μιλαω για το σηματακι που εχουν οι εταιρειες security και λεει οτι ο παρων χωρος προστατευεται...δεν εχω δει καποιον να γραφει οτι προστατευεται με συναγερμο paradox 8 λεπτά πριν, villasg είπε αυτο δεν μπορεις να κανεις κατι να το αντιμετωπισεις σαν ληστης Αλλα το να ξερεις τι συναγερμο εχει ο αλλος βοηθα πολυ ! και επισης ως προς το πρωτο σκελος σιγουρα καποιοι πεπειραμενοι κακοποιοιοι θα εχουν τον τροπο να παρακαμψουν και χρονοκαθυστερησεις χρηματοκιβωτιων και χρωμοπαγιδες κτλ παρολα αυτα οι υπηρεσιες ασφαλειας την βαζουν την προειδοποιηση...ε υποθετω κατι θα ξερουν αυτοι καλυτερα
mclein Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, georgeγ είπε τι εννοεις να ξερει τι συναγερμο εχεις βαλει? εγω μιλαω για το σηματακι που εχουν οι εταιρειες security και λεει οτι ο παρων χωρος προστατευεται...δεν εχω δει καποιον να γραφει οτι προστατευεται με συναγερμο paradox και επισης ως προς το πρωτο σκελος σιγουρα καποιοι πεπειραμενοι κακοποιοιοι θα εχουν τον τροπο να παρακαμψουν και χρονοκαθυστερησεις χρηματοκιβωτιων και χρωμοπαγιδες κτλ παρολα αυτα οι υπηρεσιες ασφαλειας την βαζουν την προειδοποιηση...ε υποθετω κατι θα ξερουν αυτοι καλυτερα a) δε βλεπεις καλα γιατι ολες οι εταιρειες που βαζουν συναγερμους στην ελλαδα - τοποθετουν το αυτοκολλητο με τη διαφημιση. β) οι υπηρεσιες ασφαλειας ειναι οι εταιρειες σεκιουριτι με αδεια απο το πουθενα & υπαλληλους αποφοιτους δημοτικου ;
georgeγ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, mclein είπε a) δε βλεπεις καλα γιατι ολες οι εταιρειες που βαζουν συναγερμους στην ελλαδα - τοποθετουν το αυτοκολλητο με τη διαφημιση. β) οι υπηρεσιες ασφαλειας ειναι οι εταιρειες σεκιουριτι με αδεια απο το πουθενα & υπαλληλους αποφοιτους δημοτικου ; ναι αυτες οι εταιρειες σεκιουριτι ειναι οι υπηρεσιες ασφαλειας που εμπιστευονται οι τραπεζες και βαζουν προειδοποιησεις οτι εχουν χρηματοκιβωτια με χρονοκαθυστερηση κτλ να μην λαβουμε υποψην τι κανουν αυτες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα