Metal_Head Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Για επιπλέον ιδέες μπορείς να συμβουλευτείς και τα αντίστοιχα περιοδικά 3
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 2 hours ago, seeker86 said: τύπου παγίδα ποδιών, ηλεκτροσόκ στο πόμολο της πόρτας(εννοείτε με σήμανση στην πόρτα για να είμαι και καλυμμένος) κτλ.. 0/10 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Το πρόβλημα είναι μετά πως πιο πιθανό είναι να την πληρώσεις εσύ και ο σκύλος σου στο δικαστήριο παρά το κλεφτρόνι που μπήκε μέσα για να σας κλέψει τους κόπους ή ακόμα χειρότερα να σας σκοτώσει. Μην τα εξισωνουμε, κακως η καλως(!) υπερασπιστικα = σε δικαστηριο / δικη, δεν εχει καμια απολυτως σχεση -ακομη και αν ειναι ολοιδιο το αποτελεσμα- το να εχει κανει κατι ο σκυλος σου, με το να το εχεις κανει ο ιδιος!
Vasivouzoukos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, TheDevilMayCare είπε Μην τα εξισωνουμε, κακως η καλως(!) υπερασπιστικα = σε δικαστηριο / δικη, δεν εχει καμια απολυτως σχεση -ακομη και αν ειναι ολοιδιο το αποτελεσμα- το να εχει κανει κατι ο σκυλος σου, με το να το εχεις κανει ο ιδιος! Τι λες ρε τύπε; Εδώ μπορούν να σου πουν πως ο κλέφτης μπέρδεψε τα σπίτια και ήθελε να μπει στο δικό του, μπορεί να ισχυριστούν πως ο κλέφτης έτρεχε και ο σκύλος τον κυνήγησε και του άφησε μόνιμες αναπηρίες και καταστροφή εξωτερικές εμφάνισης, μπορεί να σου πουν ότι μαλακία τους κατέβει. Αν βγει απόφαση να κάνουν ευθανασία στο σκυλί λόγω επιθετικότητας εσύ δεν επηρεάζεσαι; Ποιανού είναι ο σκύλος του γείτονα; Το πρώτο αποτέλεσμα που μου έβγαλε το google είναι αυτό https://www.newsbeast.gr/society/arthro/150802/sti-fulaki-mehri-ta-88-giati-skotose-ton-klefti Δηλαδή αν είναι δυνατόν να μπαίνει κάποιος στο σπίτι σου και να την πληρώνεις εσύ. Βέβαια δεν το συνεχίζω γιατί θα αρχίσει να έχει ομοιότητες με ένα θέμα της επικαιρότητας με κάτι ακτιβιστές και κάτι κοσμηματοπώλες. Η ουσία είναι μία, πρέπει να βάλει κάποιος μια παγίδα που δεν θα σκοτώσει το κλεφτρόνι και απλά θα το αφοπλίσει μέχρι να έρθουν οι αστυνομικοί. Άρα ο σκύλος δεν ενδείκνυται με την παρούσα νομοθεσία.
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 [Λοιπον κατι (στο επιπεδο απλως φιλολογικης συζητησης) ειχα ρωτησει παλιοτερα πρωτοδικη φιλο] δεν εχει καμια σχεση στο τελικο αποτελεσμα, ακομη και ενα ακροτατο σεναριο: "παλεψε με το σκυλο μου κι επεμενε να τον χτυπα, μεχρι που το ζωον(!) ενστικτωδως αγωνιστηκε για τη ζωη του ετσι του τραβηξε μια μη ελεγχομενη δαγκωνια, και τελικα ο ατυχος(!) κλεφτης απεθανε απο αιμορραγια, με το ιδιο αποτελεσμα: οταν του το εχεις προκαλεσει εσυ -ακομη και με το δικο του μαχαιρι μετα απο παλη 🛂 Πρακτικα, μπορει στο τελος να κανει τη διαφορα: αναμεσα στο αν θα πας φυλακη, η οχι! Και οχι, δεν θα θελεις τυχον μετα να καταληξεις φυλακη, ειδικα με τετοιες κατηγοριες.
randomcat Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Μπορείς να πάρεις ιδέες και από εδώ βλέποντας διάφορες καλές παγίδες για κλέφτες. Πώς και δεν του πρότεινες κάτι σχετικό με το avatar σου: Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από randomcat
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 όντως ρε παιδια και εμενα μου κατσικωνεται η πεθερά στο σπιτι εντιτ: παραπλανητικος τιτλος
logistoulis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, orck είπε Οι σιγαστηρες παλι κανουν θορυβο, αρκετο θορυβο, καμια σχεση με οτι βλεπουμε στις ταινιες. Εεε όχι...; Edit αυτό ήθελα να βάλω https://youtu.be/6SJI4iSEQos
mphxths Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @logistoulis Καποιος να τους πει οτι αυτο που κανανε δεν συμβαινει σε πραγματικες συνθηκες Εννοω κανεις δεν προκειται να βαραει σφαιρες τοσο συνεχομενα και για τοση ωρα. 1ον Γιατι δεν πετυχαινεις τιποτα. 2ον Γιατι καιγεται η κανη Στα λεει ενα πολυβολητης αυτα που εχει κανει και τον ραμπο σε ασκηση με το πολυβολο στο ενα χερι και την ταινια με τις σφαιρες στο αλλο τυλιγμενη Νταξ καταλαβαινω οτι τεσταρανε τις αντοχες ....αλλα και παλι... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από mphxths
logistoulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, mphxths είπε @logistoulis Καποιος να τους πει οτι αυτο που κανανε δεν συμβαινει σε πραγματικες συνθηκες Εννοω κανεις δεν προκειται να βαραει σφαιρες τοσο συνεχομενα και για τοση ωρα. 1ον Γιατι δεν πετυχαινεις τιποτα. 2ον Γιατι καιγεται η κανη Στα λεει ενα πολυβολητης αυτα που εχει κανει και τον ραμπο σε ασκηση με το πολυβολο στο ενα χερι και την ταινια με τις σφαιρες στο αλλο τυλιγμενη Νταξ καταλαβαινω οτι τεσταρανε τις αντοχες ....αλλα και παλι... Ειναι βλαχοαμερικανοι, άρα ξέρουν καλύτερα
Valous Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, stelios18120 είπε Δοκανο για αρκούδες,ηλεκτροφόρο φράκτη,τάφρο με κροκόδειλους. Αυτά που λες δεν γίνονται. Βάλε ένα συναγερμό,καλές κλειδαριές και πόρτες,σιδεριές η μπάρες στις πορτες και αν θέλεις και κάμερες μέσα κ έξω. Από εκεί κ πέρα ότι κ να βάλεις μην ξεχνάς ότι παραβιάζεται και αν θελει ο άλλος ούτε θα τον δεις,ούτε θα τον πιάσεις ποτέ. Είχα να γελάσω κανένα διήμερο.. ευχαριστώ
tolhc1234 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, georgeγ είπε κανεις λαθος νομιζω για να θεωρηθει αυτοαμυνα πρεπει να εχεις κατωτερο οπλο απο τον κακοποιο και αυτος να απειλησει την ζωη σου δηλ...αν εχει πιστολι και πυροβολησει τοτε εσυ μπορεις να βγαλεις μαχαιρι guns for show, knives for a pro σαν να λέμε δηλαδή. on topic, μπορείς να συμβουλευτείς και αυτό το thread IBTL
Ola150 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, seeker86 είπε Επειδή υπάρχει έξαρση σε περιστατικά τώρα τελευταία τι θα μου προτείνατε για προστασία του σπιτιού μου από κλέφτες; Ψάχνω κυρίως οικονομική λύση αλλά όχι μόνο να τους αποτρέψω να μπουν μέσα αλλά να τους πιάσω κιόλας(η αστυνομία βασικά) τύπου παγίδα ποδιών, ηλεκτροσόκ στο πόμολο της πόρτας(εννοείτε με σήμανση στην πόρτα για να είμαι και καλυμμένος) κτλ.. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΥΓΡΟ ΠΥΡ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ!!!!!!!!!!1111ΕΝΑΕΝΑΕΝΑ
Pokemon640 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Προσωπικά έχω 2 ρουμάνους ντούκια απ έξω και είμαι κομπλέ
panosno1com Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Τιποτα ρε μαν, να δειχνεις καρμιρης μπατιρης να μην ασχοληθουν οι κλεφτες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα