thelos257 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σας προσπάθησα να κάνω φορμάτ το mac mini μου μέσω του recovery κατά την εγκατάσταση του κόπηκε το ρεύμα σε δευτερόλεπτα και μου εμφάνισε ένα φάκελο με ερωτηματικό το οποίο αναβοσβηνε μετά το έκανα επανεκκίνηση και μπήκα στο recovery mode cmd alt r. Επέλεξα το wifi μου και γυρίζει η γη χωρίς να μου βγάλει κάτι άλλο τι να κάνω?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Είσαι σίγουρος ότι έβαλες σωστό password για το wifi? Μια λύση είναι να φτιάξεις usb bootable drive με την έκδοση OS X που θέλεις και να εγκαταστήσεις το λειτουργικό από το usb drive.
thelos257 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Είσαι σίγουρος ότι έβαλες σωστό password για το wifi? Μια λύση είναι να φτιάξεις usb bootable drive με την έκδοση OS X που θέλεις και να εγκαταστήσεις το λειτουργικό από το usb drive. Καλησπερα βαλω σωστα τον κωδικο του wifi αν δεν τον εβαζα σωστα τοτε θα μου πετουσε λαθος pass. Πως γινεται αυτο φιλε μ το δευτερο σε περιβαλλο windows επειδη αλλο Mac δεν εχω στο σπιτι μου για να το φτιαξω το usb bootable drive. Δωσε τις σχετικες οδηγιες στα αγγλικα ή ελληνικα αν γινεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, thelos257 είπε Πως γινεται αυτο φιλε μ το δευτερο σε περιβαλλο windows επειδη αλλο Mac δεν εχω στο σπιτι μου για να το φτιαξω το usb bootable drive. Δωσε τις σχετικες οδηγιες στα αγγλικα ή ελληνικα αν γινεται. Δύσκολα τα πράγματα για σένα από windows (δεν το έχω δοκιμάσει όμως και θέλει κάπως να έχεις κατεβάσει το Mac OS X ως DMG αρχείο). https://pureinfotech.com/make-bootable-usb-mac-os-x-windows/
atheatos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξαναδοκιμασε αφού κανείς πρώτα nvram ή PRAM reset .https://support.apple.com/en-us/HT204063 Λογικά θα πρέπει να σου εμφανίσει το χρόνο που απομένει για την δημιουργία του recovery partition. Στην θέση σου θα έβγαζα τον σκληρό να βεβαιωθώ ότι είναι εντάξει και μετά θα ξεκινούσα το internet recovery. ΥΓ. Ξαναδοκιμασε να μπεις στο recovery partition του σκληρού με comand -r.δηλαδη το local recovery που ξεκίνησε το format και όχι το Internet recovery που ξεκίνησες. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από atheatos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα